Horoscop, duminică, 18 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, duminică, 18  februarie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Vrei să petreci mai mult timp de calitate cu persoanele pe care le iubești. Luna intră în Rac, sectorul tău al căminului și al familiei. Este o perioadă pentru desfășurarea activităților culinare. Folosește-ți talentele și pregătește o cină plăcută pe care să o împarți cu cei dragi, acasă, pentru o seară liniștită.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Este timpul să te deconectezi de social media măcar o zi și să te bucuri de conversații și interacțiuni din viața reală. Luna intră în Rac, sectorul tău de comunicare. Aceasta este o zi excelentă pentru a vorbi cu un prieten la telefon. Tot acum este un moment excelent și pentru a te ocupa de e-mailuri, corespondențe lungi sau teme de scris pentru muncă sau pentru facultate, dacă ești student.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
E timpul să te gândești pe termen lung, Gemeni. Luna intră în Rac, sectorul tău al banilor. Aveți grijă să faci economiile necesare și să investești în tine însuți. Ai un hobby pe care vrei să îl cultivi sau un talent pe care vrei să îl dezvolți? Acum e momentul.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ia inițiativa, Rac. Luna intră în semnul tău, care este și sectorul tău de identitate și dezvoltare personală. Acesta este un moment excelent pentru a începe un nou proiect care are o valoare sentimentală pentru tine. Deoarece ești o persoană cu inițiativă, care se lasă ghidat de emoții profunde, canalizează această energie într-un proiect fizic sau într-o sarcină care îți permite să înveți diferite lucruri.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Este timpul să îți explorezi vocea interioară și natura intuitivă și să vezi dacă îți poți ajusta instinctele pentru a le folosi mai bine. Luna intră în Rac, sectorul tău de creștere spirituală trecută și viitoare. Aceasta este o zi excelentă pentru a practica activități spirituale, cum ar fi meditația și rugăciunea. S-ar putea să fii interesat să înveți mai multe despre postul intermitent, de asemenea.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este întotdeauna bine să ai în viața ta oameni care gândesc la fel ca tine. Luna intră în Rac, sectorul tău al prieteniilor, ceea ce face ca această zi să fie una excelentă pentru a-ți extinde orizonturile și a participa la activități care îți fac cunoștință cu oameni noi care rezonează cu ideile și convingerile tale.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Care sunt obiectivele tale pe termen lung și ambițiile tale profesionale? Luna intră în Rac, sectorul carierei și al statutului tău social. Acesta este un moment minunat pentru a căuta un loc de muncă sau pentru a urmări un anumit obiectiv de viață. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este o perioadă excelentă pentru a-ți lărgi orizonturile și a învăța cât mai multe despre credință și creșterea ta spirituală, iar tu ai nevoie de cineva care are aceeași mentalitate și simte la fel.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Luna intră în Rac, sectorul tău al secretelor și al intimității. Nu este momentul să găsești greșeli la ceilalți. În schimb, țintește spre vulnerabilitate, transparență și modalități de a te conecta la un nivel profund. Bucurați-vă de discuții lungi sau mergeți la o plimbare și reflectați asupra viitorului vostru.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Viața este mai bună cu oameni de calitate în ea. Este un moment excelent pentru a investi într-o relație. S-ar putea să te trezești căutând anumite trăsături la un partener cu care ai putea clădi o relație serioasă. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Este timpul să te organizezi și să-ți îmbunătățești rutina zilnică. Luna intră în Rac, sectorul tău de muncă și sănătate. Este o zi excelentă pentru a verifica ce cursuri poți găsi de Pilates sau yoga la care vrei să participi. Fă-ți un meniu sau niște activități fizice.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Bucură-te de unele activități artistice. Începe un proiect de bricolaj pe care îl puteți finaliza în weekend. Participă la un festival de artă sau la un eveniment într-o galerie de artă sau mergi la muzeu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel