Horoscop, duminică, 18 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 18 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să te pregătești pentru o călătorie, Berbec. Sunt atât de multe locuri pe care încă nu le-ai văzut, atât pe plan local sau chiar în străinătate. Ia în calcul un scurt concediu și vezi ce tipuri de oferte speciale sunt disponibile pentru a pleca într-o aventură.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fruntea sus, Taur. Toată munca grea în care ți-ai pus sufletul se transformă precum un fluture. Ești înconjurat de succes oriunde te-ai duce.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există ceva special în acest moment. Spune-i sincronizare divină sau soartă, orice ai face în acest moment din viața ta, totul este scris în stele, doar pentru ca tu să te bucuri de el.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești un talent înnăscut când vine vorba de a fi tu însuți și de a le arăta celorlalți cât de important e să te simți bine în pielea ta. Nu există nimic mai pur sau mai drăguț decât un suflet care nu se teme să își lase lumina interioară să strălucească.


Leu (23 iulie - 22 august)

Este plăcut să te înconjori de oameni cu aceeași mentalitate, care văd lucrurile la fel ca tine. În acest weekend s-ar putea să te afli în compania unor indivizi care sunt mult diferiți de tine și, de asemenea, vei dori să fii deschis să le asculți punctele de vedere... chiar dacă nu simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ziua de astăzi marchează startul unui nou început și este un moment fantastic pentru a vedea unde va duce drumul. Tu ai ocazia să definești viitorul, Fecioară. Acesta este un moment în care totul este despre ceea ce îți dorești și ce trebuie să experimentezi în viața ta.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi este o zi despre libertăți, Balanță. Libertatea de a fi tu însuți și de a fi ceea ce vrei să fii într-o astfel de zi. Nu lăsa trecutul să te oprească din a trăi o viață pe care ți-ai dorit-o de mult. Începe prin a te împăca cu partea din tine care se teme adesea de schimbare și se agață de ceea ce este cunoscut.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fă ceva aventuros și provocator, chiar dacă este doar o sarcină simplă, cum ar fi să asamblezi o piesă de mobilier sau să încerci să repari ceva de unul singur în loc să suni un prieten. Schimbă-ți percepția și fii dispus să-ți extinzi convingerile despre tine astăzi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În mijlocul tuturor colindelor de Crăciun, o parte din tine este foarte conștientă că alții nu au ceea ce au nevoie. Latura ta umanitară este vie, ajutându-te să vezi că universul are nevoie de mai mulți donatori, iar tu vrei să fii unul dintre cei mai generoși.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

În această seară s-ar putea să ai chef să faci ceva mai mult pe partea de liniște. Poate că se impune o noapte de reflecție atentă asupra a ceea ce a funcționat în 2022 și a ceea ce ai vrea să îmbunătățești. Este o seară perfectă pentru a vedea oportunitățile pe care le ai în fața ta de a îmbrățișa chemarea universului de a fi în armonie în interiorul tău și în lumea din jurul tău.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi, fii lent în a-i judeca pe ceilalți. Este posibil să vedeți domeniile din viața unui prieten care ar putea fi îmbunătățite. Înainte de a vorbi despre ceea ce pot face mai bine, reflectați asupra modului în care această nouă perspectivă ar putea fi aplicată și în lumea voastră.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Aveți parte de o mulțime de binecuvântări din partea prietenilor și a familiei care vă văd ca pe o lumină în viața lor. Nu numai că simțiți iubire din partea celorlalți, dar primiți și un impuls uriaș de dragoste și noroc din partea universului!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel