Horoscop, duminică, 17 octombrie 2021

Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop. Mercur și Jupiter se pregătesc să își oprească retrogradarea.

Deși Mercur își va opri retrogradarea mâine, vom mai avea cateva zile în care să trecem prin diverse încurcături, amânări, blocaje. Dar Jupiter direct ne va readuce încrederea. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai atent la cum se defășoară comunicarea cu partenerul sau cu oamenii apropiați. Astfel, poți evita unele neînțelegeri.

Taur

 

Cu greu te vei putea ține de un program clar al treburilor gospodărești. Atât tu cât și membrii familiei veți încurca multe dintre sarcini.

Gemeni

Nu îți ajunge ziua pentru a te ocupa de toate dorințele tale. Dar dacă vei cere ajutorul celor dragi, cu siguranță vei reuși să le îndeplinești pe cele importante.

Rac

În familie apar diferențe de opinie. Și asta pentru că una se spune și alte se înțelege. Este nevoie de timp pentru a le explica tuturor despre ce este vorba.

Leu

Ai vorbi cât e ziua de lungă! Dar cum suntem la staționarea lui Mercur, s-ar putea să ai anumite blocaje. Să nu îți găsești cuvintele potrivite sau să nu înțelegi ce ți se spune.

Fecioară

Vei fi atent la cheltuielile făcute de cei dragi și le vei critica alegerile. Dar știi cum se zice: criticăm ceva ce este în noi și vedem la alții.

Balanță

Ți-ai dori ca astăzi să nu fii nevoit să iei nicio decizie. Pur și simplu, nu te simți capabil de a face o alegere potrivită în niciun domeniu.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 oct 2021, 08:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience