Horoscop, duminică, 14 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic, 14 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 14 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

BERBEC

O să vă dozaţi energia să v-ajungă pentru toate vizitele pe care vreţi să le onoraţi, sunt evenimente mondene la care probabil, vreţi să ajungeţi, pare să fie o zi încărcată.

Vă invită cineva la o petrecere şi pare să fie ceva important pe care n-aţi vrea să-l rataţi şi vă duceţi.

TAUR

Se poate să daţi o petrecere de zi aniversară, chiar cu oarecare întârziere, poate fi un alt motiv de stat la taclale cu prietenii şi să vă simţiţi cu toţii bine.

O să vă bucuraţi de întâlnirea cu cineva care vă invită în oraş şi se poate lega o frumoasă poveste de dragoste, dacă sunteţi singuri.

GEMENI

Apar situaţii neprevăzute, pot fi şi surprize plăcute din partea celor care vă iubesc, dar şi voi aveţi o stare de spirit la nivel înalt şi o să fie o efervescentă

Se poate să daţi o fugă pe undeva şi să vă bucuraţi de anturajul cu care plecaţi şi de vreme, de peisaje.

 RAC

Aveţi nevoie de socializare şi poate ieşiţi pe la târguri, expoziţii ca să vă încărcaţi bateriile că v-o fi ajuns oboseala şi e nevoie de o gură de aer proaspăt.

S-ar putea să vă duceţi într-un parc de agrement la rugăminţile copiilor, sau într-o staţiune turistică, unde vă e mai aproape.

LEU

E cineva care vă roagă de multă vreme să ieşiţi la o întâlnire şi o să fiţi, în sfârşit, de acord ca să şi testaţi compatibilitatea - există, nu există.

Vă caută cineva care vrea să lăsaţi toate preocupările şi să plecaţi împreună într-un dus-întors, mare şi înapoi şi vă duceţi.

FECIOARĂ

Poate vă faceţi timp să ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să vă propună un job şi, dacă nu vă grăbeşte nimic, vă gândiţi, faceţi un calcul şi daţi răspunsul săptămâna viitoare.

Se poate să vă invite cineva la masă, fără un motiv festiv şi o să vă prindă bine să schimbaţi impresii între două feluri de mâncare.

BALANŢA

O invitaţie de ieşit pe afară de la cine vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să fie un schimb emoţional care s-aducă un plus de stabilitate relaţiei.

Întâlnire cu oameni simpatici care să vă ajute să scăpaţi de oboseală şi să nu va mai gândiţi la stresul de zi cu zi.

SCORPION

E posibil să vă duceţi într-o vizită, sau la un spectacol, la un party, poate fi şi un botez, sau poate că se căsătoresc nişte prieteni.

O să vă ia prin surprindere vizita cuiva şi o să vă-ntrebaţi dacă nu cumva vă-ndreptaţi spre o relaţie şi mai serioasă, o căsătorie.

SĂGETĂTOR

Se poate să ieşiţi cu grupul de prieteni la un spectacol, un concert, o expoziţie ca să vă dezmorţiţi, asta dacă nu vă repeziţi pentru câteva ore în alt oraş.

Poate vă invită cineva la o ceremonie, se decernează nişte premii, ori poate e o cununie religioasă.

CAPRICORN

Poate aţi chemat nişte prieteni pe la voi, dacă n-aveţi chef să ieşiţi pe afară şi o să petreceţi frumos mare parte din zi în această companie amicală.

Păreţi ceva mai relaxaţi cu banii şi dacă aveţi, totuşi, chef de ieşit din casă o s-aveţi bani de buzunar.

VĂRSĂTOR

Se poate să treceţi în revistă mondenităţile ca să reactualizaţi nişte contacte, relaţii de afaceri şi să vă puneţi la curent cu noutăţile.

Se poate să vă duceţi într-o vizită, să ziceţi cuiva La mulţi ani, sau casa de piatră şi să aveţi o stare de spirit cât se poate de bună.

PEŞTI

Se poate să vi se facă o surpriză, să primiţi un cadou, o invitaţie în oraş, sau la plimbare mai departe de casă şi să v-atingă, acolo, la coarda sensibilă.

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi pe care nu i-aţi putut vedea de ceva vreme şi o să fie un balsam sufletesc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel