Horoscop, duminică, 12 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 11 martie  2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 

BERBEC

Poate dați de vreo ocazie specială să luați ceva nou și util pentru casă și să nici nu coste mult, o să vă orientați la fața locului sau poate luați totul online.

Se poate să luați o decizie legată de casă, să o vindeți sau să vă mutați, ori doar să o renovați, să mai faceți niște modificări.

Vă caută cineva care are probabil gânduri serioase de căsătorie și acum trebuie văzut în ce ape vă scăldați voi. Cei căsătoriți nu intră în calcul aici.

TAUR

Poate ieșiți cu prietenii, și dacă nu aveți companion de viață o să întâlniți pe cineva care să vă atragă atenția prin ceva, care să aibă o rezonanță în inima voastră.

O să vă dați întâlnire cu prietenii și poate vă duceți la o aniversare, ori poate e altceva de sărbătorit, și o să vă deconectați.

Se poate să revedeți atât rude, cât și prieteni, fie cu prilejul zilei de naștere, fie cu un alt prilej, dar tot festiv.

GEMENI

Aveți cu cine și unde să vă duceți, de bani o să faceți rost, și o să vă oferiți o escapadă turistică de care să se bucure întreg familionul.

Relația cu partenerul de cuplu pare să se mai fi domolit după o perioadă mai zbuciumată, și o să vă înțelegeți mult mai bine.

E cineva care vrea să fie văzut, admirat, să vă placă, pentru că vrea să fiți împreună. Acum, de voi depinde.

RAC

Vă caută prietenii de pe alte meleaguri să vă întâlniți, și o să mai amânați vreo vizită ca să apucați să petreceți câteva ore împreună.

Chiar dacă mai sunt ceva treburi de făcut pe acasă, tot vă rămâne timp să ieșiți la o plimbare că să vă aerisiți un pic.

Se pare că vă bucurați de un plus de atenție din partea unor oameni care vă apreciază și or să vă premieze cumva.

LEU

Vine cineva care are de gând să vă scoată pe afară, să povestiți de-ale voastre, ca să consolidați o relație, fie de prietenie, fie de dragoste.

O energie debordantă, și o să faceți rondul de onoare pe la toți cei care v-au invitat să le treceți pragul.

V-ați putea plimba zilele astea prin împrejurimi, sau doar azi, și să vă destindeți, să treceți în revistă prietenii de care v-a fost dor.

FECIOARĂ

Apare cineva care știe cum să vă cucerească și nu o să vă displacă stilul, ba chiar o să vă regăsiți în felul de a fi al acestei persoane.

O să vă socotiți banii, ca să vă permiteți o ieșire cu ai voștri, să luați un pic de oxigen, de energie pentru săptămâna care urmează.

Poate faceți un pic de ordine pe acasă, scoateți lucrurile de care vă împiedicați, puneți altele în loc, dar ieșiți și la plimbare.

BALANȚĂ

O să dați curs invitațiilor în oraș, ca să ieșiți din starea de monotonie, de oboseală psihică, să mai vedeți și alți oameni, și puțin soare.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care rezonează cu voi și să doriți să vă mai vedeți și în continuare.

Voi se poate să vă simțiți atrași de cineva care mai mult vă intrigă decât vă fascinează, dar e incitant.

SCORPION

O vizită neașteptată și se poate să aflați niște vești care să vă dea o altă direcție de viață, și o să fiți în priză, dar iese ceva bun.

Se poate să sărbătoriți ceva, să-i chemați și pe prieteni, chiar dacă nu la voi acasă, în oraș, undeva.

Sunteți în formă, gata pregătiți să dați cărțile pe față într-o chestiune sentimentală, că nu vă place să fiți mințiți, asta e toată treaba.

SĂGETĂTOR

Voi se poate să vă repeziți la prietenii din alt oraș, să ziceți cuiva un „La mulți ani”, că vreți să-i faceți o surpriză și va întoarceți diseară.

Un răspuns afectiv din partea cuiva care s-a convins că sunteți tot ce și-a dorit, că voi știați asta, e o confirmare.

E posibil să vă pice cineva cu tronc, și încă cum, și să vă înțelegeți atât de bine încât să vă și căsătoriți. E posibil să știți.

CAPRICORN

Poate vă faceți programul în funcție de copii, poate le-ați promis o plimbare, un film, să-i duceți la o sală de sport, sau la ziua cuiva de naștere.

Poate se autoinvită cineva să vă țină companie, și dacă nu aveți pe nimeni, o să vă prindă bine să aveți cu cine să ieșiți pe afară.

VĂRSĂTOR

Sunteți încurajați de oamenii cu care faceți echipă bună, mai ales la distracție, poate pentru că aveați nevoie ca de aer, de niște preocupări deconectante.

O să le dați o mână de ajutor unor prieteni care au moralul scăzut și poate-i scoateți la plimbare, ori la masă, la cafea.

Se poate să aveți musafiri, dar se poate și să ieșiți cu prietenii în parc, la terasă, că nu aveți chef de stat singuri în casă.

PEȘTI

O să va îndeletniciți cu lucruri care vă fac plăcere, poate și copiilor o să le placă, o să fie o stare de spirit la nivel superior. Poate veți primi și niște cadouri.

Vine cineva care o să vi se lipească de suflet și o să vă bucurați de o viață frumoasă în doi.

Se anunță o zi plină ochi de evenimente, cu vizite, plimbări, dar și un posibil eveniment festiv, o nuntă, poate, sau un botez, ceva care să vă facă pe toți fericiți.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel