Horoscop, duminică, 11 octombrie 2021

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop. Saturn se pregătește să îți oprească retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar Venus va face o conjuncție cu Nodul Sud.

Berbec

Toată ziua te vei gândi la la planurile de viitor. Sau la ideile cărora ai fi putut să le dai viață pentru un trai mult mai bun.

 

Taur

Nu vei reacționa bine atunci când cineva va încerca să îți impună o anumită conduită. Ești matur și știi cum să te porți în unele momente.

 

Gemeni

Ești urmărit de diverse fantome ale trecutului. Asta pentru că nu ți-ai rezolvat unele probleme. Ar fi cazul să nu le mai amâni.

 

Rac

Vei deveni brusc îngândurat din cauza resurselor, atât cele individuale, dar și cele pe care le împarți cu partenerul sau familia.

 

Leu

Va trebui să accepți unele situații legate de relația în care te afli. Iar cei singuri să își dea seama că nu au căutat partenerii potriviți.

 

Fecioară

Dacă nu mergi la serviciu, duminica este zi de odihnă. Astrele îți recomandă să nu îi zăpăcești pe cei dragi cu problemele tale profesionale.

 

Citește continuarea pe DCNEWS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel