Horoscop, duminică, 11 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 11 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, insistă pentru ceea ce ai nevoie. Astăzi, ești gata să faci ceva distractiv și creativ, dar prietenii ar putea avea alte planuri pentru a-și umple timpul.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fii mândru de locul de unde vii, Taur. Cine ești este un produs al experiențelor tale de viață. Tot ceea ce ține de trecutul tău este o piatră de hotar pentru viitorul tău.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Fii curajos și spune întotdeauna adevărul, Gemeni. Poate fi atât de ușor să eviți conflictul spunând pur și simplu ceea ce crezi că cineva vrea să audă. Este mai blând să fii sincer, deoarece asta este ceea ce un prieten bun face adesea pentru persoanele pe care le iubesc.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Simți că ar trebui să ceri o mărire de salariu la locul de muncă? Poate fi greu să aduci în discuție un subiect atât de complicat. Dar dacă etica muncii și performanța ta se potrivesc cu ceea ce crezi că meriți, atunci Luna în Leu este momentul perfect pentru a aborda subiectul.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Fă ceva bun pentru tine, Leu. Te afli într-o poziție de putere atunci când Luna se află în semnul tău zodiacal în următoarele zile. Ești gata să strălucești și să faci ceva extrem de distractiv.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fii atent la lucrurile mărunte pe care le treci adesea cu vederea. Nu ne facem adesea timp să încetinim și să ne concentrăm asupra detaliilor minore. Cu toate acestea, orientarea către detalii este specialitatea dumneavoastră. Folosește-o în avantajul tău.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ieși în evidență din mulțime, Balanță. Când vine vorba de cercul tău de prieteni, există ceva la tine. Numește-l "factorul IT"; oamenii pur și simplu par să te remarce mai mult pentru că este greu de rezistat în fața farmecului tău.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, următoarele câteva zile reprezintă o ocazie de aur pentru a fi recunoscut pentru expertiza și capacitatea ta de a fi un atu pentru echipă. Trimite CV-uri și ia legătura cu potențialii angajatori. Nu este momentul să lenevești.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești un idealist în acest weekend. Știi ce-ți dorești de la dragoste și de la viață și nimic nu-ți dorești mai mult decât să-ți vezi visele devenite realitate. Calea se deschide pentru tine; nu-ți fie teamă să intri pe ușă atunci când se deschide.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Găsirea partenerului perfect în dragoste pare mai complicată în ultima vreme, dar nu este imposibil, chiar dacă poate părea așa. Întâlnirile online pot fi greu de navigat, cu atât de multe profiluri de vizualizat. Încearcă ceva diferit. Ieși în oraș și socializează pentru a vedea pe cine ai putea întâlni în mod organic.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dă tot ce ai mai bun, Vărsătorule. Atunci când te îmbraci cât mai bine, faci sport și ai grijă de corpul tău... poate că oamenii nu-ți spun nimic, dar observă. De fapt, s-ar putea chiar să îi încurajezi pe alții să se ridice la același nivel.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Lasă-ți partea romantică să curgă. Ești unul dintre cei care îi fac pe ceilalți să se simtă bine atunci când ești în preajma lor. Ca o îmbrățișare uriașă, natura ta blândă și bună este exact ceea ce este nevoie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel