Horoscop, duminică, 1 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ PRO TV
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ PRO TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 1 octombrie  2023, potrivit știrileprotv

 

BERBEC

Poate fi o zi aniversară, o fi un botez, e un motiv să revedeţi prieteni, rude şi să împărtăşiţi experienţele din ultima vreme, schimbaţi impresii.

E cineva tânăr care vrea să-i acordaţi mai mult credit, că are multe să vă dovedească, totul e să-i daţi ocazia.

TAUR

Se poate s-ajungeţi la o petrecere şi să consolidaţi nişte prietenii, să alegeţi o altă perspectivă profesională, că vi se deschid nişte uşi, vor fi oameni dispuşi să v-ajute.

O să petreceţi un timp de calitate cu omul drag, poate-o s-aveţi o preocupare comună, un hobby.

 GEMENI

O s-aveţi o agendă încărcată şi o să treceţi în revistă târguri, expoziţii, vă duceţi la un spectacol, luaţi masa cu prietenii, o să fie o zi plină-ochi-de evenimente.

E posibil să-ntâlniţi pe la sindrofiile, la care-o s-ajungeţi o persoană care va rezona cu stilul vostru şi puteţi încerca o relaţie.

RAC

Se poate să vă invite cineva la un botez, e o sărbătoare care-o să v-aducă bucurie şi o să faceţi cumva să vă vedeţi mai des cu vechii voştri prieteni.

Se poate să plecaţi undeva în plimbare dacă n-o să preferaţi, iarăşi să-i chemaţi acasă la voi pe prietenii la un fresh, o cafea.

LEU

O să le dedicaţi poate, mai mult timp copiilor, îi duceţi la alergare în parc, cu role, cu bicicletă, sau într-un parc de aventură, cu tiroliana.

Relaţia de cuplu o să v-aducă acel echilibru după care tânjiţi cine ştie de când şi o să fiţi fericiţi.

FECIOARĂ

Poate aflaţi că aţi fost admişi la o şcoală, c-aţi obţinut un job şi că o s-aveţi de câştigat, dar tot aşa, cu multă muncă şi conştiinciozitate.

Poate daţi o fugă prin împrejurimi, la munte, la mare, depinde care vă e mai aproape să vă-ntoarceţi până la noapte.

 BALANŢA

Aveţi chef de plimbare, vă duceţi într-o drumeţie şi vă rupeţi de zgomotul oraşului, sau de monotonia vieţii din ultima vreme şi o să fie revigorant.

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care vibraţi la unison şi o să daţi deoparte greutăţile zilnice, nemulţumirile.

SCORPION

Poate va face o vizită cineva la care ţineţi şi o să fie un balsam sufletesc, după o săptămână agitată, o să vă încărcaţi şi voi bateriile sufleteşti.

O să aveţi cu cine să petreceţi o zi minunată şi o să vă faceţi planuri pentru evenimentele care vor avea loc în curând.

SĂGETĂTOR

O stare de bine din care se vor alimenta şi prietenii voştri, că sunteţi, că de obicei o sursă de inspiraţie şi o să fie o atmosferă cât se poate de bună şi-o să vă faceţi noi prieteni.

E cineva interesat de voi, poate fi viitorul vostru partener de viaţă dacă o să vă armonizaţi din mers.

CAPRICORN

O să mai ieşiţi şi voi pe la mondenităţi, luaţi pulsul societăţii şi vă refaceţi starea de spirit că oboseala vă ia din strălucire, din spontaneitate.

Se poate să le faceţi o surpriză copiilor, îi duceţi în parc, la terenurile de sport, să-ncerce lucruri noi, să râdă să se joace.

 VĂRSĂTOR

E un moment bun să vă recâştigaţi locul în inima fiinţei iubite şi să avansaţi spre căsătorie, să vă luaţi casă şi să vă gândiţi şi la copii, dacă n-aţi făcut-o pân-acum.

Se poate să primiţi ceva în dar şi să-i întoarceţi şi voi gestul fiinţei iubite ca amândurora vă plac surprizele.

 PEŞTI

Poate organizați un rendez-vous cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, în speranţa c-o să petreceţi frumos, împreună, şi vă puteţi bucura de viaţă.

Se poate să ieşiţi la o cafea cu cineva care vine cu o propunere de afaceri şi o să discutaţi pe-ndelete condiţiile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel