Horoscop, dumincă, 5 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 5 noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

O să cheltuiţi nişte bani ca să-i scoateţi pe ai voştri în oraş, la masă, c-aveţi un timp liber comun şi vreţi să le oferiţi un respiro, ca să le tihnească.

Se poate să vă iasă-n cale cineva care e atras de felul vostru de a fi, şi poate ieşi o poveste de dragoste dacă nu aveţi companion de viaţă.

 TAUR

Or să se intersecteze drumurile cu ale unor prieteni cu care nu v-aţi mai întâlnit de un car de ani, şi o să vă faceţi planuri pentru următoarea perioadă.

Se poate să sorbiţi o cafea împreună cu un posibil partener de afaceri, şi să luaţi în discuţie o colaborare.

 GEMENI

Invitaţiile curg, dar voi aveţi, deja, program, şi o să vă alegeţi compania preferată, ca să vă asiguraţi o atmosferă din care să vă încărcaţi frumos.

I-aţi putea invita pe nişte prieteni pe la voi, dar v-aţi săturat de casă şi vreţi şi voi pe-afară, cu oameni în jur.

 RAC

O să scoateţi din banii puşi deoparte fix pentru aşa ceva, ca să mâncaţi ceva bun în oraş, cu ai voştri, să vă duceţi la un spectacol, o expoziţie, în parcul de distracţii.

Relaţia cu parterul de cuplu capătă accente mai vii, semn că v-aţi făcut timp pentru o ieşire în weekend în oraş, în afară.

 LEU

Se poate să apară cineva care să facă o pasiune pentru voi şi să răspundeţi şi voi atracţiei, cu condiţia să nu fiţi implicaţi, deja, într-o relaţie.

O invitaţie la o casă de vacanţă a unor prieteni, poate e un brunch acolo, o zi de naştere, ceva care să vă scuture de toată oboseala.

 FECIOARĂ

Poate plecaţi într-o excursie şi o să vă refaceţi starea de spirit, ca s-o luaţi mâine de la capăt şi să vă descurcaţi cu toate treburile, şi de serviciu, şi personale.

Poate le faceţi o mini petrecere copiilor, îi duceţi în parc, la locurile preferate, să se joace pe săturate.

BALANŢA

Păreţi mai degajaţi, s-au mai rezolvat şi de la sine unele probleme şi vă puteţi gândi şi la voi, să mai ieşiţi pe la mondenităţi, în excursii, să vă destindeţi.

Poate primiţi înapoi nişte bani pe care i-oți fi împrumutat cuiva mai de mult, şi o s-aveţi bani de buzunar.

SCORPION

O să vă daţi întâlnire cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri, dar cum nu e singurul, o s-aveţi de unde să alegeţi, şi vă gândiţi până luni ca să ştiţi ce faceţi.

O să primiţi invitaţii pe la evenimentele mondene, şi alegeţi voi ceva în funcţie de dispoziţia sufletească.

SĂGETĂTOR

Sunteţi amatori de plimbare, să ieşiţi la socializare, să schimbaţi impresii, că vă lipseşte comunicarea cu cei cu care nu vă-ntâlniţi prea des.

Aveţi voi ceva pe suflet care trebuie externalizat, şi poate ieşiţi la cafea cu persoana care vă tulbură somnul, să spuneţi ce vă deranjează.

 CAPRICORN

Vă aşteaptă cineva într-un colţ de ţară, sau de lume, şi dacă aveţi cum, vă duceţi, că poate se lămuresc nişte aspecte care vă ţineau încruntaţi.

E o întrunire cu grupul şi v-ar prinde bine să ieşiţi, ca să vă spuneţi părerile, să faceţi şi mişcare, eventual.

VĂRSĂTOR

Apare cineva care se arată interesat de voi, şi o să vă siguraţi că persoana e bine intenţionată şi vă lăsaţi purtaţi de val, dacă nu aveţi pe nimeni.

Se poate să reparaţi o relaţie care intrase în colaps, şi o să puteţi merge mai departe, dacă o să vă puneţi de acord.

 PEŞTI

Vă puteţi duce la o aniversare, o nuntă, chiar în alt oraş, şi să vă-ntoarceţi până diseară, dacă nu e prea departe de casă, şi o să fie distracţie.

Poate vă dați întâlnire cu rude şi prieteni care vin din ţară, din afară, şi vă bucuraţi de schimbul de impresii, de veştile bune.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel