Horoscop- DRAGOSTE, vineri, 9 iunie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

În timp ce iubești romantismul și toate lucrurile care vin cu o relație serioasă, există și o parte din tine care iubește timpul petrecut singură. Astăzi s-ar putea să tânjești după un pic mai mult spațiu față de partenerul tău de dragul de a-ți face propriile lucruri. Fă-ți un plan de a face ceva pentru tine, de unul singur și, odată ce ți-ai umplut porția de iubire, îți va fi mai ușor să te întorci la timpul împărtășit împreună ca un cuplu.

Taur

Acasă poate fi acolo unde este inima, dar astăzi s-ar putea să simți că acasă este un loc în care preferi să nu fii. Astăzi ești interesat să pornești într-o aventură romantică. Nu va conta dacă veți traversa singur sau cu "partenerul de viață" în spate. Vrei să te bucuri de viață în condițiile tale.

Gemeni

Îți place o conversație bună și ți se pare fascinant când cineva are o poveste suculentă de spus care te ajută să îl înțelegi puțin mai bine. De aceea, ziua de astăzi este perfectă pentru o întâlnire de seară la o cafenea. Împărtășirea unui mic desert decadent la o librărie și discuțiile despre ultimele noutăți din cultura pop pot fi un adevărat câștig.

Rac

Nu ești adepta luptelor pentru putere cu partenerul și, dacă simți că natura competitivă a partenerului tău vrea să dea lovitura, îl vei lăsa pur și simplu să facă ce vrea. Ești un pacificator, Rac, iar astăzi s-ar putea să te simți ca și cum ai fi într-un fel de sport competitiv pentru dragoste. Dar pentru tine, preferi să lași pe altcineva să câștige implicit.


Leu

Îți place când o persoană poate fi de încredere, mai ales atunci când relația voastră începe să pornească în direcția bună. Așa că atunci când o persoană cu care te întâlnești începe să se retragă se simte ca un fel de trădare, una pe care nu o vei lua ușor. Așa că astăzi ești extrem de sensibilă la un tratament care pare la limita lipsei de respect sau a disprețului față de timpul tău. Este posibil să decizi să tragi o linie în nisip cu privire la modul în care vei fi tratat, în cazul în care cineva încearcă să te testeze.

Fecioară

Ai păstrat câteva fotografii cu fostul tău iubit, pentru că îți place să te uiți ocazional la ele pentru a-ți aminti cum erau lucrurile înainte. Dar astăzi ești gata să apeși pe butonul de ștergere, ceea ce reprezintă o mișcare importantă din partea ta. A fost un drum lung spre vindecare, dar ai ajuns în sfârșit într-un moment în care inima ta este pregătită să taie legăturile din trecut.

Balanță

Este un lucru să fii prieten cu cineva și o altă poveste să fii prieten cu beneficii. O relație care a cochetat dincolo de friendzone poate da semne că ar putea deveni mai serioasă. Dar ești pregătită pentru asta? Poate că nu. S-ar putea să te întrebi dacă ai curajul să spui că nu vrei ca lucrurile să devină prea serioase. Ceea ce trebuie să rezolvi astăzi este implicarea ta emoțională. Adevărul este că și tu simți ceva.

Scorpion

Astăzi te obișnuiești cu faptul că nu te poți munci până la os. Ți-ai canalizat frustrarea în muncă și, deși este un avantaj pentru cariera ta, nu este de mare ajutor pentru relația ta. Este timpul să înfrunți adevărul, există o problemă care trebuie abordată. Poate că seara aceasta va fi noaptea în care vei fi sinceră și vei spune cu adevărat de ce munca a fost atât de aglomerată și este pentru că te-ai închis și ai avut nevoie de spațiu.

Săgetător

Crezi în miracole și, din acest motiv, crezi că o persoană se poate schimba dacă se angajează în acest proces. Așa că, atunci când fostul tău iubit te sună sau îți trimite mesaje din senin cerând o a doua șansă, te trage de mânecă. Vrei să i-o dai pentru că vrei să crezi că inima ta nu a greșit că i-ai iubit. Ar putea fi un risc, dar unul pe care ești dispus să ți-l asumi.


Capricorn

Uneori poți fi greu de citit, și nu este neapărat intenționat, îți place intimitatea ta. Dacă ai vrea ca cineva să știe ceva, ai fi primul care i-ar spune. Astăzi s-ar putea să pari mai misterios decât de obicei. Dorința ta de a te închide în sine pentru a te gândi la viața ta este un act de autoprotecție; anunță-l pe cel drag că poți părea distant, dar nu din motive negative.

Vărsător

Astăzi, dragostea se întrevede la orizont și asta se datorează în parte faptului că te-ai expus mai mult decât de obicei. Ești gata să te întâlnești și să te amesteci. Nu este dorința ta să rămâi singur prea mult timp și, oricât de mult ți-a plăcut statutul tău de burlac, devii mai pregătit ca niciodată să întâlnești pe cineva și să te așezi la casa ta.

Pești

Îți place să fii îndrăgostit, dar vrei, de asemenea, să intri într-o relație care poate rezista testului timpului. Astăzi îți duci dorința de a învăța și de a crește într-o relație la un nou nivel - cumpărarea unei cărți despre relații și citirea ei din scoarță în scoarță este un bun punct de plecare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel