Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 9 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Îți plac lucrurile noi, dar o dragoste de durată necesită angajament și efort. Romantismul poate fi o muncă. S-ar putea să întâmpinați câteva probleme în coordonarea programelor cu iubitul dvs. pentru a petrece ceva timp romantic. Dar merită efortul, așa că nu o dați la o parte atunci când lucrurile sunt puțin mai complexe decât de obicei.

Taur

Ai acea latură încăpățânată cu care trebuie să te lupți, dar uneori ego-ul poate fi greu de văzut chiar și atunci când ești îndrăgostit. Decide ce îți dorești și ce este o problemă. Poți alege pe ce trăsături vrei să te concentrezi. Toată lumea are defecte în personalitatea lor, dar unele pietre prețioase te fac să vrei să rămâi.

Gemeni

Priviți imaginea de ansamblu. Relațiile care se transformă în dragoste pentru totdeauna sunt mai mult decât romantice. Sunt doi oameni care vor să își construiască unul altuia viața. Poate că îți dorești pasiune, dar există, de asemenea, mai mult decât ceea ce îți dorești dacă ești în căutarea unui angajament de durată.

Rac

Este bine să vorbiți despre viitor. Să îți fie teamă să te angajezi este normal, dar doar pentru că nu ești interesată să grăbești lucrurile nu înseamnă că trebuie să respingi orice conversație despre ceea ce cauți. Fii deschis să îți spui adevărul pe acest subiect astăzi.

Leu

Vă puteți așeza în ceva care vă oferă confort. Iubirea cu cineva care a devenit cel mai bun prieten al tău poate fi cel mai bun tip de iubire. Poate că nu te așteptai ca lucrurile să evolueze în acest fel, dar iată, uite cum se simte inima ta.

Fecioară

Fiți creativi. Găsirea unor noi modalități de a vă trăi dragostea alături de cineva este foarte amuzantă. Poți fi imprevizibil dacă vrei să fii. Prindeți-i cu garda jos făcând ceva distractiv și neașteptat.

Balanță

Îți place să îți păstrezi opțiunile deschise, dar adori și ceea ce aduce o relație în viața ta. Este momentul să te muți cu persoana cu care te întâlnești? Este un pas mare, dar poate că sunteți amândoi pregătiți să faceți saltul și să aveți încredere în acest proces. Discutați.

Scorpion

Îți place intimitatea ta, iar un lucru pe care îl păzești mai mult decât orice altceva sunt gândurile și secretele tale. Totuși, anumite lucruri trebuie spuse. Conversațiile importante nu sunt niciodată ușor de început, dar trebuie să începi de undeva. Fii primul care pune întrebările dificile.

Săgetător

Ești un semn zodiacal care nu se deranjează să își asume riscuri, dar există câteva domenii în viață în care natura ta practică intră în acțiune, iar acest lucru se poate întâmpla atunci când sunt implicați prietenii și banii. Există o vorbă, prietenii și banii se despart adesea ușor. Așadar, nu împrumuta bani, ci dăruiește-i. Dacă partenerul tău semnificativ are nevoie de bani, atunci ajută-l dacă poți. Dar dragostea este întotdeauna cea mai bună atunci când este oferită fără obligații.

Capricorn

Învățați să fiți de acord cu dorințele și nevoile dumneavoastră. Se poate simți egoist să ai standarde atât de înalte pentru tine. Dar este mult mai provocator să iubești pe cineva atunci când ai făcut compromisuri. Rămâi fidelă inimii tale.

Vărsător

Ascultă-le trecutul, dar nu-i judeca. O persoană îți împărtășește cu tine pentru a te ajuta să o înțelegi mai bine. Trecutul lor nu este viitorul lor. S-au schimbat, ceea ce este un moment excelent pentru a vedea ce pot deveni. Fii un animator!

Pești

Concentrează-te pe lucrurile bune. Există prieteni care uneori nu reușesc să vadă calea de ieșire dintr-o situație întunecată. Atunci, faptul că ești acolo pentru a-i ajuta să înțeleagă ce se întâmplă este un dar pe care banii nu-l pot cumpăra niciodată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel