Horoscop- DRAGOSTE, vineri, 7 iulie 2023. O ZODIE trebuie să aibă grijă la INFIDELITATE

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Notează-ți acest citat, Berbec: "Dacă poți iubi atât de mult persoana greșită, imaginează-ți cât de mult poți iubi persoana potrivită". Simțiți acest lucru până în adâncul sufletului pentru că iubești mult. Uneori iubești prea tare, atât de tare încât, atunci când vă despărțiți, întreaga ta lume se destramă. Astăzi te lupți pentru a-ți recăpăta puterea și curajul de a merge mai departe de durerea de inimă, dar te vei vindeca. Această relație a fost o lecție și un pas lin spre dragostea vieții tale. Acesta nu este un eșec, a fost un drum care te-a adus în acest loc.

Ai învățat să te conectezi cu o altă ființă umană și să fii rezistentă atunci când ești singură. Gândește-te cât de uimitor de înțeleaptă și pregătită vei fi pentru persoana potrivită care nu te va lăsa niciodată să pleci.

Taur

Toată viața ta ți-ai imaginat cum ar fi viitorul tău cămin cu persoana pe care o iubești. Așa că, atunci când viața ți-a dat un pumn de vise frânte cu un divorț, ți-a spulberat credința că dragostea ar putea duce la veșnicie. O parte din tine chiar te-a învinovățit uneori pentru eșecul de a obține visul pe care ți-ai imaginat mereu că îl vei realiza. Astăzi, însă, există o mică licărire de speranță care îți iese în cale și este o nouă iubire. Poate că nu știi cum se vor rezolva lucrurile în viitor, dar astăzi te simți optimist și plin de speranță. Cedezi în fața ideii că poate a doua șansă se poate întâmpla și poate fi chiar mai bună decât primele încercări.

Gemeni

Nu vrei să te mulțumești niciodată cu mai puțin decât ceea ce meriți. Nu în viață și cu siguranță nu în dragoste, așa că atunci când te trezești că te acomodezi la o rutină cu un partener, se declanșează un semnal de alarmă în mintea ta. Ai nevoie să condimentezi lucrurile, nu pentru că te-ai plictisit sau pentru că nu te-ai mai îndrăgostit de partenerul tău. Vrei să recuperezi sentimentul de iubire care îți amintește de ce sunteți împreună. Astăzi, vei face ceva total neașteptat pentru a crea o scânteie. Micile lucruri pe care obișnuiați să le faceți când ați început să vă întâlniți vor fi primul loc de unde să începeți.

Rac

"Primești doar ceea ce dai", iar în ultima vreme nu prea ai simțit că dai prea mult din tine nimănui. Ai un mare gol în inimă pe care trebuie să-l umpli și ai ajuns să realizezi că este imposibil să găsești o iubire de durată în brațele altcuiva dacă nu ai învățat încă să te iubești pe tine însuți așa cum ai nevoie. Astăzi, mintea ta este fixată pe iubirea de sine și pe hrănirea inimii tale înapoi la întregire. Îți dai seama că nu te poți aștepta să atragi persoana potrivită, până când nu ai devenit tipul de persoană care știi că trebuie să fii.

Leu

Îți dorești să fii cu cineva care este capabil să țină pasul cu energia ta nesfârșită și, deși nu știi dacă vei dori vreodată să ai copii sau să te așezi la casa ta în mod oficial, ești deschis la ideea de a locui împreună dacă momentul și vibrațiile sunt potrivite. Astăzi vei începe să le spui persoanelor cu care speri să te întâlnești care sunt așteptările tale. Nu e nimic rău în a spune de la început că ești preocupat de căsătorie. Te poate ajuta să eviți persoanele care nu sunt și care caută doar o aventură.

Fecioară

Îți iubești familia mai mult decât viața însăși, așa că atunci când ai un văr sau o altă rudă care pare să se fi deconectat, te apasă pe inimă. Vrei să rezolvi problema și simți o nevoie puternică de a ajuta acolo unde poți. Astăzi, iubirea pentru tine este un verb de acțiune în care acționezi ca mâinile și picioarele universului. Ești caritabil și bun, chiar dacă nu ai prea multe de oferit. Știi că lucrurile mici sunt cele care contează.

Balanță

Dacă ai fi știut că relația ta va fi așa, tot ți-ai fi asumat riscul și te-ai fi îndrăgostit de această persoană. Ați trecut prin atâtea momente grele și simți că ați crescut enorm împreună. Ai învățat adevăratul sens al renunțării în dragoste, iar asta a făcut ca această călătorie să merite lacrimile din final.

Scorpion

Astăzi ești pregătit să îți dăruiești toată inima. Abia dacă o cunoști pe această persoană, dar deja îți dai seama că scânteile sunt în toi și nu ai de ales decât să vezi unde vă duce viața pe amândoi.

Săgetător

S-au aliniat stelele? Este sărbătoare sau foamete în dragoste în aceste zile. Multă vreme părea că nu poți întâlni pe nimeni interesant. Dar de data aceasta, când te-ai hotărât să redeschizi aplicația de dating, ai o varietate de persoane noi și disponibile care îți trimit like-uri și inimioare încât ai impresia că porțile romantismului s-au deschis larg pentru tine. Astăzi te afli într-un spațiu minunat printre cei doriți și doriți. Este un moment perfect pentru a trece prin aplicația ta pentru a vedea cu cine te potrivești. Cei buni pleacă repede, iar acest lucru poate însemna că vei fi asortat cu sufletul tău pereche mai repede decât credeai.

Capricorn

Ai trecut printr-o asemenea strălucire în acest an, iar acum că te simți atât de încrezător în ceea ce privește felul în care arăți, ești gata să ieși. Astăzi, munca grea pe care ai depus-o pentru a arăta mai bine și pentru a te simți mai bine a dat roade. Sunteți un pachet cu atât de multe de oferit persoanei potrivite.

Vărsător

 Poți pierde cu ușurință o relație pe care o ai acum de dragul unei fantezii trecătoare. merită cu adevărat să frângi inima cuiva sau să devii un infidel. În schimb, despărțiți-vă și faceți ceea ce trebuie. Dacă nu va funcționa, spuneți pur și simplu acest lucru și mergeți mai departe.

Pești

Astăzi ești gata să îți dăruiești dragostea cuiva într-un mod în care nu ți-ai mai dăruit inima până acum. Te simți bine în legătură cu această relație și de aceea te îndrăgostești în mod natural de ea. Iubirea este un demers riscant, dar atunci când simți că este o cădere pe care vrei să o faci, nimic nu-ți poate sta în cale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel