Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 7 aprilie. ZODIA care este pregătită să cunoască pe cineva nou

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Astăzi, credințele false despre dragoste nu te mai rețin din a accepta ceea ce este real. Poți iubi într-un mod în care nu o făceai, deoarece rănile din trecut s-au vindecat, iar acum ești mult mai puternic.

 

Taur
Ascultă ce îți spun prietenii. Atunci când ești într-o relație nouă, oamenii văd situația într-un mod în care tu nu poți, pentru că ți se pare totul roz. Asigură-te că te consulți cu prietenii pentru a vedea ce simt și dacă instinctele lor rezonează sau nu cu ale tale.

 

Gemeni
Respectă-te pe tine însuți și vei găsi pe cineva care să te respecte, în schimb. Relațiile bune sunt construite pe încredere, așa că atunci când găsești un prieten care devine un pic mai mult, construiește respectul în relația voastră pentru ca aceasta să funcționeze.

 

Rac
Este bine să crezi în persoana pe care o iubești. Credința ta nezdruncinată îl ajută să vadă posibilitățile. Uneori trebuie să împrumutăm credința de la alții pentru a vedea binele din noi după o inimă frântă.

 

Leu
Dragostea și intimitatea cresc în moduri uimitoare. O relație căreia îi lipsea profunzimea ar putea în sfârșit să spargă zidurile detașării și să vă aducă mai aproape unul de celălalt. Acesta poate fi începutul unei relații frumos de sincere.

 

Fecioară
Astăzi este o zi perfectă pentru parteneriate și pentru a vă dezvolta relația. Dacă ai nevoie neapărat să vorbești despre viitor cu partenerul tău, această seară este perfectă pentru a aduce în discuție ceea ce gândești și pentru a-i asculta gândurile.

 

Balanță
Ziua de astăzi a fost făcută pentru vindecare interioară și reflecție profundă, sufletească. Devii mai matur în dragoste și poți depinde de tine însuți în moduri pe care nu le luai în considerare în trecut. Inima ta devine mai puternică și te simți încrezător și capabil să iubești pe cineva nou.

 

Scorpion
Împărtășirea unei vieți cu cineva este o decizie importantă pe care s-ar putea să nu vrei să o iei cu ușurință. Inima ta tânjește după acea apropiere profundă, dar, deocamdată, s-ar putea să vrei să iei lucrurile încet pentru a vedea încotro se îndreaptă relația voastră și dacă legătura voastră este ceva care va rezista testului timpului.

 

Săgetător
Sperați să vă întemeiați o familie? S-ar putea să vă simțiți presat de acest lucru. Dorința familiei este să te vadă fericit și împlinit, dar dacă nu este ceea ce îți dorești și tu, fii pregătit să dai un răspuns solid.

 

Capricorn
O conversație dificilă va pune bazele unor discuții viitoare. Astăzi, urmărești să fii clar cu privire la ceea ce aștepți de la o relație. Cu Saturn în sectorul tău de comunicare, îți va fi greu să faci compromisuri, mai ales dacă îți dorești să te căsătorești și să locuiești cu un partener. Fii sincer cu dorințele tale.

 

Vărsător
Începe cu puțin. Dacă ai speranțe de a cumpăra o casă pentru viitor, fii dispus să faci pași mici pentru a-ți atinge obiectivul. Astăzi, vezi ce domenii de cheltuieli poți reduce pentru a aloca acei bani către economii, pentru a cumpăra casa visurilor tale.

 

Pești
Astăzi, te simți mult mai puternic în legătură cu ceea ce îți dorești, decât în trecut. Încrederea ta va fi vizibilă pentru ceilalți. Vei radia maturitate, creștere și determinare pentru a duce relația ta la un nou nivel.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel