Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 4 februarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE. Photo by Nathan Dumlao on Unsplash
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE. Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ești nerăbdător să faci munca necesară pentru a-ți îmbunătăți relația, Berbec, dar pentru astăzi, încearcă să nu lași dorința ta să se transforme în satisfacerea excesivă a oamenilor, pentru că ar putea urma resentimente. Deși poate părea că este ceea ce trebuie să faci, mândria ta ar putea, în cele din urmă, să-ți stea în cale și să te facă să te întrebi dacă a meritat să renunți la atât de mult din tine.

 

Taur


Un prieten vă poate îmbunătăți perspectiva asupra vieții, mai ales după ce a trecut o dezamăgire recentă. Este un moment bun pentru a te apropia de persoane care nu vor neapărat să se implice romantic cu tine, ci pur și simplu se bucură de compania ta. Prietenii buni te pot ajuta să-ți îngrijești inima să revină la întregire în scurt timp.

 

Gemeni

După cum spune proverbul, "mai multe mâini fac munca ușoară", iar acest lucru se poate aplica și în cazul vieții tale amoroase. Dacă se apropie un eveniment important, cum ar fi o nuntă sau o petrecere de logodnă, în loc să încerci să faci totul de unul singur, invită câțiva dintre prietenii tăi să te ajute. S-ar putea să le facă plăcere să vă cunoască și să aibă o contribuție la ziua voastră specială.

 

Rac

Cum se apropie Ziua Îndrăgostiților, este frumos să planifici din timp și să te gândești la ceva dulce pe care să-l scrii pentru cineva special. Chiar dacă ești singur, poți scrie o viitoare scrisoare de dragoste pentru o persoană cu care ai vrea să îți împărtășești gândurile. Scrie o poezie de dragoste sau, dacă te căsătorești în curând, exersează-ți jurămintele sau scrie ce ai vrea să îi spui viitorului tău soț.

 

Leu

Iubirea poate fi romantică, dar există și o latură practică a romantismului. Nu uitați să vă ocupați de partea mai puțin jucăușă a relației voastre. Ajutați la treburile de familie, oferiți-vă să ajutați acolo unde puteți. Dacă partenerul tău are nevoie de ajutor într-un domeniu în care vezi că se chinuie, oferă-te să îi oferi sprijin acolo unde poți.

 

Fecioară

Este în regulă să-ți lași inima să se implice cu o nouă persoană după o despărțire. Poate fi greu să renunți la sentimentul pe care îl poți avea că ți-ai trădat fosta iubire, dar vine un moment în care trebuie să mergi mai departe cu viitorul tău. Și ia fiecare moment zi de zi.

 

Balanță

Petreceți ceva timp pentru a planifica vizitarea familiei în vacanță sau în această vară. Acum este un moment excelent să vă uitați la planurile de călătorie viitoare și să vedeți cine ar putea fi pe lista dumneavoastră de persoane pe care să le vizitați, să le salutați și să petreceți ceva timp cu ele, mai ales dacă a trecut prea mult timp de la începutul pandemiei.

 

Scorpion

Dacă vă place să scrieți sau vă place să trimiteți felicitări dulci făcute de mână, acum este un moment minunat pentru a căuta cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. Dacă preferați să confecționați obiecte sentimentale, planificați din timp și începeți să creați ceea ce vă imaginați că celuilalt iubit v-ar plăcea să primească de la dumneavoastră.

 

Săgetător

Este bine să investești în casa ta și să o transformi într-un loc care să simtă iubire și să comunice romantism ori de câte ori intri în ea. Chiar dacă ești singur, fă lucruri care te ajută să simți că ești exact acolo unde trebuie să fii - cu sau fără altcineva cu care să împarți acest lucru.

 

Capricorn

Nu este niciodată prea târziu să te întâlnești cu tine însuți și, chiar dacă poate părea puțin ciudat, mai ales dacă nu ești o persoană căreia îi place să petreacă timp singur, este totuși o practică bună să ieși în oraș din când în când. Bucură-te de o masă în restaurantul tău preferat, singură, sau oferă-ți un film. Cine știe, în timp, s-ar putea să descoperi că îți place mai mult decât credeai inițial că ți-ar putea plăcea.

 

Vărsător

Cel mai bine este să îți asculți propriul sfat atunci când vine vorba despre cine și în ce să îți investești timpul. Uneori, este posibil ca oamenii să nu înțeleagă de ce iubești o anumită persoană sau ce anume vezi la cineva cu care te întâlnești. Dar, indiferent de asta, principala persoană pe care trebuie să o faci fericită ești tu însăți.

 

Pești

O poveste de dragoste în devenire te poate surprinde, deoarece ar putea rezulta dintr-o relație care a început ca prieteni. Acesta poate fi începutul unei aventuri care se transformă în ceva mai durabil. Dacă ați simțit scântei pentru o anumită persoană și sentimentele sunt reciproce, poate testați apele cu o primă întâlnire și vedeți dacă sentimentele cresc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel