Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 31 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Un pic de instabilitate s-ar putea să nu te simți bine atunci când încerci să construiești o relație intimă; totuși, o mică schimbare te poate ajuta să vezi valoarea parteneriatului tău și cum investiția de mai mult timp și efort poate face ca lucrurile să devină mai puternice.

Taur

Astăzi, în ciuda naturii tale încrezătoare, se poate instala totuși puțină nesiguranță, făcându-te să te îndoiești de tine mai mult decât de obicei. Deși incomodă, schimbarea emoțiilor tale te încurajează să ai încredere în tine și să îți vezi valoarea chiar dacă te simți invalidat de altcineva.

Gemeni

Puteți învăța ceva din trecut. Aveți tendința de a vă concentra pe viitor, dar redeschiderea unui vechi "cărți" vă poate ajuta să descoperiți unde au deviat astăzi lucrurile în relația dvs. S-ar putea să nu știi imediat cum să rezolvi o problemă de relație, dar poți începe să conectezi punctele pentru a te ajuta să înțelegi mai bine situația.

Rac

Cineva ar putea da semne de gelozie. Atunci când sunteți într-o relație nouă, cel mai bun prieten al dvs. se poate simți ușor deplasat. Nu poți fi mereu alături de ei așa cum erai înainte, iar acest lucru poate crea un sentiment de pierdere. Este posibil să doriți să neteziți lucrurile, dar încercați să nu faceți promisiuni deșarte pe care nu le puteți respecta.

Leu

Să-ți dedici timpul cuiva sau unei cauze care te pasionează este binevoitor, dar asigură-te că poți da ceea ce oferi. S-ar putea să te lași prins de moment, așa că, în loc să spui că poți face ceva cu siguranță, cere să verifici agenda și apoi confirmă.

Fecioară

Credința se reface în dragoste. Un fost soț sau o fostă soție vede în sfârșit lumina zilei și, în ciuda jurământului lor de a nu vă mai contacta niciodată, tăcerea poate fi ruptă. S-ar putea să primiți un mesaj sau un telefon cu scuze în care vă cereți iertare, iar ei ar putea chiar să vrea să o ia de la capăt.

Balanță

Nu vă puteți întoarce în trecut și să reaprindeți ceea ce ați împărtășit cândva. Ziua de astăzi îți poate promite o șansă de a face ceva ce nu ai mai încercat până acum pentru a reconstrui o viață pe care ați avut-o cândva împreună. Puteți să vă întoarceți în trecut și să vorbiți despre amintiri, dar ceea ce este mai dulce este să adunați piesele acum și să porniți de unde sunteți.

Scorpion

Dragostea te poate lua prin surprindere. Arcul lui Cupidon îți lovește cu siguranță inima și ești luat pe sus de cineva despre care nici măcar nu știai că poate exista. Astăzi, inima ta învață să iubească din nou și te simți atât de bine.

Săgetător

Munca și efortul pentru a avea o relație se simt meritat. S-ar putea să nu te fi gândit că vei reconsidera propunerea cuiva de a ieși cu tine, dar, deocamdată, eforturile sale par demne de atenția și afecțiunea ta. Așadar, ai putea fi gata să te dai pe brazdă.

Capricorn

Vă simțiți bine să fiți romantic și s-ar putea să descoperiți că vă place foarte mult când cineva vă arată atenție. Cu toate că ați jurat să renunțați la întâlniri pentru a rămâne singur pentru totdeauna, o parte din voi consideră că a deveni centrul lumii unei persoane este o experiență dulce de trăit.

Vărsător

Astăzi, vedeți lucrurile într-o nouă lumină. Ideea de a deveni părinte vă atrage. Ați putea fi convins să aveți un copil până la urmă sau să deveniți modelul de urmat în viața unui copil care nu este al dvs.

Pești

Sunteți gata să vă deschideți și să vorbiți despre sentimentele dumneavoastră. Aveți mintea limpede și sunteți conectat cu emoțiile dvs. într-un mod în care nu ați mai făcut-o de ceva vreme. Sentimentele de amorțeală nu mai există, iar spiritul tău s-a vindecat profund.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel