Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 3 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Oziel Gómez
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Oziel Gómez

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Unele lecții de iubire sunt mai greu de învățat decât altele. S-ar putea să treci printr-o perioadă dificilă acum, dar pentru asta sunt prietenii. Sprijină-te de cercul tău social pentru a te consola și pentru a te ajuta să depășești tristețea.

Taur

Munca este o modalitate de a-ți pune la încercare energia. Astăzi, s-ar putea să aveți nevoie de ceva care să vă ajute să vă luați gândul de la o relație. Un loc excelent este cel în care te simți împlinit și ai un sentiment de control. Un proiect poate fi potrivit pentru această zi.

Gemeni

Unele rugăciuni nu primesc răspuns. Atunci când ceri universului să îți aducă înapoi un fost sau să te ajute să fii cu o persoană pe care o iubești, iar acest lucru nu se întâmplă, te poți întreba de ce soarta nu ți-a întins o mână de ajutor. De multe ori, se întâmplă pentru că există ceva - și cineva - perfect pentru nevoile tale.

Rac

Luați în considerare posibilitatea de a vă retrage un pic. S-ar putea să vă grăbiți să avansați într-o relație mai repede decât poate suporta inima dvs. Aduceți lucrurile înapoi în centrul atenției pentru a vă oferi timp să vă gândiți la viitorul acestei relații.

Leu

Unele relații se dezvoltă cel mai bine atunci când fiecare persoană are parte de timpul său personal. Este posibil să beneficiezi de puțin timp departe de partenerul tău, astfel încât să poți face lucruri care te ajută să te simți bine în legătură cu viața ta. Apoi, odată ce v-ați îndeplinit obiectivele zilei, revenirea împreună se simte ca și cum v-ați întoarce acasă după o călătorie lungă.

Fecioară

Faceți mai puțin. S-ar putea să te străduiești prea mult să ajuți pe cineva la care ții, dar să îl lași să se descurce singur poate fi cel mai bun mod de a-ți arăta dragostea. Dă-te la o parte și privește-i cum își realizează propria magie.

Balanță

Astăzi, romantismul se complică. Conflictele de program și dificultatea de a găsi timp pentru a fi împreună se pot simți problematice. Săptămâna viitoare, lucrurile se vor îmbunătăți, așa că încearcă să ai răbdare. Lucrurile bune se vor întoarce în curând.

Scorpion

Fii sincer. Într-o relație pe care sperați să o dezvoltați, doriți să fiți cât mai sincer cu partenerul dvs. de viață. Să dai dovadă de tact și să nu te simți supărat sau frustrat în timpul discuțiilor dificile ar putea necesita puțin timp. Poți totuși să gestionezi această provocare astăzi.

Săgetător

Lucrurile se schimbă atunci când te aștepți mai puțin. Oamenii își pot schimba părerea despre dragoste și romantism. Apoi, brusc, a doua zi, decid că vor într-adevăr să încerce să rezolve din nou lucrurile.

Capricorn

Sunteți într-un punct în care sunteți gata să recunoașteți că nu le puteți face pe toate. Acesta poate fi un punct de ruptură în relația ta în care înveți să renunți și să îi permiți lui Dumnezeu să facă treaba în locul tău.

Vărsător

Mai puțin despre tine și mai mult despre "noi". Este nevoie de mult timp și de exercițiu pentru a fi în acest moment. Atunci când vorbești prea mult despre trecut, îți îndepărtezi energia din spațiul actual. Încearcă să rămâi fidel momentului în care te afli.

Pești

Când ești gata să o iei de la capăt, apasă butonul de repornire. Este normal să te simți îngrijorat sau timid să o iei de la capăt cu un fost iubit, dar dacă sentimentul este bun, vezi unde duce drumul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel