Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 3 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Despărțirile aduc deseori o nouă oportunitate de salut. Relațiile trec prin diverse tranziții și, uneori, o despărțire te conduce spre ceva neașteptat, dar promițător.

Taur

O prietenie se transformă în ceva mai mult. Este posibil să aveți parte de vise cu ochii deschiși despre ceea ce vă poate aduce viitorul. Visele devin adesea realitate, Taur, așa că lasă-ți imaginația să curgă.

Gemeni

Găsiți curajul de a spune ceea ce simțiți. Nu este atât de simplu să spui cuvintele inimii tale, mai ales când te simți îngrijorat că ceva s-a schimbat. Fă-o oricum.

Rac

Soarta aduce oamenii împreună atunci când amândoi sunt pregătiți să se întâlnească pentru dragoste. Există un adevăr în univers, și anume că destinul găsește adesea o cale de a-și îndeplini scopul.

Leu

Se desfășoară ceva misterios în viața ta amoroasă. Fiți înțelept, deoarece simțiți schimbările care au loc. Nu-ți ascunde intuiția sub preș și nu o ignora.

Fecioară

Găsiți persoana pe care o căutați. O persoană vă reflectă disponibilitatea și lucrurile pe care trebuie să le vedeți în voi înșivă pentru a vă schimba. Acordă atenție oglinzii, deoarece ea vorbește direct cu inima ta.

Balanță

Faceți lucrurile mărunte care vă apropie, deși unele sarcini s-ar putea să nu fie preferatele voastre. Există o putere în dragoste care vă poate ajuta să duceți lucrurile la bun sfârșit.

Scorpion

Romantismul aduce un aer de anticipare care favorizează speranța și dragostea. Trebuie să iei o decizie, iar aceasta poate implica dacă să te angajezi pe deplin sau să aștepți și să vezi.

Săgetător

Familia este pe primul loc pentru tine, Săgetătorule. Există un echilibru între dragoste și romantism. Balanța poate înclina într-o direcție și este timpul să îți recalibrezi timpul și atenția.

Capricorn

Vrei să închei. Există o dorință de a ști ce s-a întâmplat pentru a simți liniște în suflet. Deși nu este posibil să ai toate răspunsurile astăzi, cu timpul, retrospectiva ta devine 20/20.

Vărsător

S-ar putea să dați mai mult decât primiți uneori. Scopul este să rămâi întotdeauna centrat pe tine însuți. Fii fidel chemării inimii tale și las-o să-ți ghideze drumul.

Pești

Astăzi te conectezi cu dragostea în cele mai profunde moduri. Poți discerne lucruri pe care ei nu le spun atunci când ești atent la cele mai mici acțiuni și maniere pe care le cunoști atât de bine.

Horoscop, vineri, 3 februarie 2023, cu Neti Sandu

BERBEC

O să ieșiți în evidență prin ceva care vă dă speranțe de mai bine în plan financiar, o să vă lărgiți și aria de influență și o să fie un succes. Se poate să plecați cu prietenii pe undeva și să vă deconectați, că ați acumulat prea mult stres. Vă luați avânt să explorați noi teritorii și să vă etalați toate competențele și or să fie sponsori care să investească în voi.

TAUR

Vi se lansează invitația să o porniți la drum, poate se ocupă altcineva de organizare și o să vă priască sejurul pe acolo pe unde veți ajunge. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou care să aibă impact la un public țintă și să vă bucurați de succes. Ați putea pleca pe undeva să vă mai recreați. Poate aveți o căsuță pe la munte și vă duceți o zi, două la relaxare.

 GEMENI

Vouă vi se recunosc niște merite și o să luați un premiu, o recompensă, vi se deschide o altă perspectivă profesională, în carieră și o să fie un crescendo, de aici încolo. Vă intră bani și o să aveți de ieșit pe undeva cu prietenii, să faceți mișcare, să lăsați deoparte grijile de tot felul. O să luați bani și o să aveți de buzunar să ieșiți cu prietenii într-una din zile, să stați la taclale că să descărcați tensiunile.

RAC

O reușită, poarte vi se dă acceptul pentru o preocupare care v-ar dezmorți și o să vă petreceți timpul liber cu prietenii, acolo unde vă simțiți cel mai bine. Poate vă scoate cineva la plimbare și vă scuturați de toată monotonia, ca să dați refresh vieții voastre. O întâlnire importantă și poate va trebui să luați o decizie, dar nu înainte de a vă consulta cu cineva de încredere.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel