Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 28 ianuarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa usplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa usplash

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Venus, care se pregătește să intre direct în sectorul tău de carieră. Deși acest lucru sună mai puțin romantic, este un moment minunat pentru tine, Berbec, deoarece îți permite să culegi ceea ce ai semănat la locul de muncă. Faptul că știi că ai cucerit un fel de proiect sau că ai obținut o afacere îți va spori ego-ul, ceea ce se va traduce mai târziu în încredere pe care ceilalți o găsesc ultra-atractivă, iar acest lucru este suficient pentru a sărbători sfârșitul retrogradării lui Venus.

 

Taur

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul tău de credințe, iar toate acele îndoieli, reflecții și sentimente de nesiguranță se încheie în sfârșit în următoarele câteva săptămâni.Este bine să ai parte de o experiență de curățare a sufletului atunci când îți cercetezi inima pentru ceea ce îți dorești și ai nevoie în relații. Acum, cu o oarecare claritate, poți alege cu înțelepciune atunci când vine vorba de situații de întâlnire, dar și cu cine îți vei petrece timpul în plan platonic.

 

Gemeni

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul dvs. de resurse comune. S-ar putea să fi simțit că fântâna s-a secat în ultima vreme, nu doar din punct de vedere monetar, ci și la capitolul dragoste. Vestea bună este că ești mai deschis și mai receptiv acum că dezamăgirea te-a trezit la ceea ce este în joc în viitorul tău. În loc să faci compromisuri, Gemeni, fii ferm cu ceea ce ești dispus să dai și ceea ce vrei să primești în schimb de la altcineva.

 

Rac

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul tău de angajament. Zonele din viață în care dorința și acțiunea nu se conectau într-un mod pe care ți l-ai dori ar putea începe să se concentreze și să demonstreze de ce. Când Venus tranzitează acest sector al vieții, este un moment bun pentru a fi iertător, pentru a-ți aminti că oamenii sunt umani și fac greșeli. Angajamentul este o decizie uriașă, dar asta nu înseamnă că drumul iubirii va fi întotdeauna lin. Uneori, pentru a te angaja față de cineva și pentru ca lucrurile să funcționeze, trebuie să dai puțin înapoi pentru a remedia neînțelegerile și pentru a vă înțelege mai bine unul pe celălalt. Apoi, în deplină cunoștință de cauză a imperfecțiunilor tale, decide să iubești necondiționat.

 

Leu

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul dumneavoastră de îndatoriri zilnice și de sănătate.Este un moment bun pentru iubirea de sine și pentru a lua decizii care să te ajute să îți întărești corpul, mintea și spiritul, nu doar pentru ceilalți, Leu, deși este plăcut să fii inspirat de grija pe care o ai pentru persoanele din viața ta. Nu, Venus direct îți va servi o porție de autoîngrijire și îți va reaminti că principala persoană pentru care să vrei să faci anumite lucruri este tu însuți.

 

Fecioară

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul dvs. de romantism și, în sfârșit, lucrurile încep să se simtă normale și puteți respira din nou. Pe cât de amuzant este să ai discuții nocturne sau întâlniri spontane, pe atât de obositor a fost și un pic obositor. Acum, lucrurile pot începe să se mai liniștească puțin și nu pentru că ceilalți au început să își stăpânească alegerile. Nu, nu, ți-a ajuns, iar acum este timpul tău să spui: "Nu, asta nu merge pentru mine." și să-ți faci planuri înainte, așa cum fac iubiții normali și sensibili.

 

Balanță

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul tău de casă și familie, iar unele dintre dramele, certurile și chiar ruperea promisiunilor pot începe să se încheie, deoarece lecțiile sunt învățate și civilizația poate începe din nou. Având în vedere că Venus îți guvernează semnul zodiacal, ești excepțional de sensibil la o criză în acest domeniu al vieții tale. Venus este exaltată în casa a patra, iar atunci când este retrogradă, te-ai străduit să pui lucrurile în ordine. 

 

Scorpion

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul tău de comunicare și, ei bine, aici începi să ai niște răspunsuri despre dragoste, viață și relații. Au fost câteva săptămâni confuze în timpul retrogradării. Poate că a trebuit să blochezi câteva persoane, să ștergi câțiva prieteni și să închizi o aplicație de întâlniri sau două. Nu degeaba, însă, ai învățat ce nu-ți place (deloc) și ce nu vei tolera nici tu. Dar, acum că Venus începe să revină la mișcarea sa directă, poți răsufla ușurat. Ai supraviețuit acestei situații. Poate că acum va începe să se manifeste un e-mail, un SMS sau o partidă normală!

 

Săgetător

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul banilor și al bunurilor personale. Să știi de unde începi tu și de unde începe altcineva poate fi dificil în timpul sezonului retrograd și, în cele din urmă, poate deveni clar că sunt necesare limite, iar tu ești cel care trebuie să le stabilești. S-ar putea să fi dat impresia că ai fost cam nehotărât în timp ce încercai să înțelegi lucrurile în ultimele săptămâni, dar nivelul de toleranță a scăzut și ești gata să preiei conducerea în dragoste de dragul propriei tale vieți și al gestionării timpului.

 

Capricorn

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul tău de dezvoltare personală și identitate, iar aici suntem Capricorn, ești pregătit să îți însușești propriile sentimente și gânduri. nu că ai fost complet distant în aceste zile, dar nu este ușor atunci când simți că încerci să fii drăguț sau să curtezi o persoană care îți place. Cu toate acestea, vei deveni mai confortabilă odată ce îți vei stăpâni propria energie emoțională, indiferent de rezultat. Oricum, este mai bine să trăiești în adevăr.

 

Vărsător

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar tu vei descoperi că este mult mai greu să ierți în acest sezon retrograd. Cu toate acestea, durerea provocată de furie, resentimente și lipsa de încheiere sunt suficiente acum. Ești gata să ierți, să aduci închidere energiei negative și să mergi mai departe. Nu există niciun motiv să rămâi blocat în trecut prin înrădăcinare emoțională. Ești gata să te îndrepți spre viitor, fără rețineri.

 

Pești

Venus se pregătește să staționeze direct în sectorul tău de prietenii, iar uneori asta este tot ce ai nevoie pentru ca lucrurile să fie bine în lume. Ai nevoie doar de un prieten bun, care să-ți fie alături în timp ce mergi pe acest nou drum al iubirii. S-ar putea să fii recent separat, divorțat sau acum ești singur după o mare despărțire. Indiferent de asta, prietenia este unde va fi pentru tine, Pești, iar acum este o perioadă de vindecare pentru tine într-un mod important.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel