Horoscop- DRAGOSTE, vineri, 28 aprilie 2023. Atenționare pentru o ZODIE! Fiți atenți la standarde

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Încearcă să nu devii prea critic față de iubitul tău, Berbec. Lilith în Fecioară îți stimulează dorința de a avea un partener practic și cu picioarele pe pământ, care iubește să muncească din greu, dar care să dea totul în dragoste. Astăzi, ești atrasă de o persoană care are personalitatea de tip A - analitică și orientată spre detalii. Cineva care poate ține lucrurile în frâu atunci când simți că viitorul este incert.

Taur

Stai pe propriile picioare din punct de vedere emoțional, Taur. Atunci când inima ta se implică, tânjești după apropiere și afecțiune. Lilith în Fecioară te face să tânjești după un partener util care iubește să-i ajute pe ceilalți. Îți dorești seriozitate și pe cineva care să aibă grijă de nevoile tale. Ești în sfârșit gata să lași garda jos și să fii mai moale pentru ca cineva să te iubească.

Gemeni

Îți dorești pe cineva care iubește să își împărtășească gândurile și sentimentele cu tine. Găsiți inteligența atractivă și conversațiile profunde și semnificative sunt căile spre inima voastră. Cu toate acestea, este posibil să devii ușor mofturos din cauza lucrurilor mărunte. Fiți atenți la standardele dvs. înalte astăzi.

Rac

Dragostea a fost menită să fie solidară și bună, nu-i așa, Rac? Astăzi, Lilith în dulcele semn al Fecioarei te face să tânjești după o interacțiune care să te susțină și să fie empatică cu tine. Preferi să te afli într-un parteneriat care este echilibrat și care te face să te simți în siguranță. Nu cauți o iubire toxică, ci un partener care își face deja propria muncă din umbră.

Leu

Investește în viața ta amoroasă, Leu. Faci lucruri pentru a te asigura că ești cea mai bună versiune a ta. Așadar, îți dorești un partener care face același lucru pentru tine, dar căruia îi pasă foarte mult și de sănătatea ta corporală și mentală. Astăzi s-ar putea să te simți atrasă de persoane cu aceeași mentalitate. Te conectezi îndeaproape cu tipuri de personalități muncitoare, iar puțină energie ambițioasă te ajută foarte mult.

Fecioară

Ești pregătit pentru o zi pozitivă, Fecioară. Uneori dai lovitura, iar în dragoste, astăzi poate fi una dintre cele mai norocoase zile ale tale. Astăzi găsești pe cineva care este atras de tine pentru personalitatea ta Te plac pentru cine ești cu adevărat - în interior și în exterior.

Balanță

Iubești misterul, iar atunci când întâlnești pe cineva care exemplifică acest lucru în viața sa, ești agățat - cu botul pe labe. Astăzi ai învățat cum să stăpânești socializarea în mulțime și, cine știe, poate îți vei întâlni sufletul pereche. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla odată ce ieși din zona ta de confort.

Scorpion

Ești cunoscut pentru energia ta pasională și nu ar fi frumos să întâlnești pe cineva care este la fel? Astăzi, obiectivul tău este să profiți de dragostea intensă a celuilalt semnificativ pentru tine. Îți dorești ca inima ta să fie cuprinsă de mister și profunzime de către cineva de care te îndrăgostești.

Săgetător

Este timpul să găsești ceva nou de făcut cât timp există această oportunitate. Ești un spirit liber, așa că atunci când simți că poți să îți iei un moment pentru a face ceva distractiv și aventuros, de ce nu? Ziua de astăzi este perfectă pentru a rezerva o excursie sau pentru a călători cu un prieten.

Capricorn

Ești foarte muncitoare, așa că, bineînțeles, vrei ca cineva să fie la fel pentru tine. Astăzi îți cauți partenerul de viață care să știe și când să fie prezent mental alături de tine acasă. Ai parte de cele mai bune lucruri din toate lumile.

Vărsător

Ești destul de inteligent, așa că atunci când cineva încearcă să te învețe ceva nou, ești numai urechi. Astăzi ai nevoie de o persoană independentă care iubește să fie naturală cu tine, dar nu trebuie să controleze cât de departe merge relația - sau cât de repede progresează lucrurile pentru a se mișca.

Pești

Latura ta sensibilă iese la iveală în salturi. Dragostea de astăzi este spirituală. Atragi către tine un suflet pereche care te ajută să te conectezi cu latura ta visătoare. Rămâi realist și încearcă să nu te folosești de iubire pentru a scăpa de realitate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel