Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 27 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec

Iubirea profundă are nevoie de garduri de protecție, Berbec. Atunci când simți ceva în mod profund, te poți pierde cu ușurință în puterea emoțiilor tale.


Când Venus intră astăzi în Pești, experimentezi primul gust al unui nou sezon al iubirii, iar acesta începe cu încrederea că știi când să cazi și când să te îndepărtezi.

 

Taur

Începeți cu prietenia. Venus intră în sectorul tău de rețea și prieteni, iar cercul tău social se extinde într-un mod pe care îl dorești și de care ai nevoie.


Cu cât inima și dorința ta de a-i ajuta pe alții sunt mai mari, cu atât mai mare este riscul. Ferește-te de acei dușmani ascunși care se prezintă ca un prieten.

 

Gemeni

A iubi banii și a dori sau a avea nevoie de ei sunt două lucruri foarte diferite. Atunci când te concentrezi pe bani mai mult decât pe dragoste, poți crede că aici se află inima ta, dar oare acesta este adevărul?


Intenția ta este să ai bani pentru a-i putea ajuta pe cei pe care îi iubești. Din acest motiv, dorința ta de a-ți extinde averea este mai pură decât tinzi să realizezi chiar și tu.

 

Rac

O modalitate de a-ți vindeca inima este să te dăruiești complet. Depresia, durerea de inimă și tristețea au un leac sigur - să-i ajuți pe cei mai puțin norocoși decât tine.


Chiar dacă treceți printr-o perioadă dificilă, poate exista o mică modalitate de a arăta cuiva că vă pasă. Priviți cum se desfășoară magia atunci când o faceți.

 

Leu

Dragostea este un mister profund. Uneori, oamenii care țin la tine nu o arată deodată.


Deschide-ți ochii, Leu. S-ar putea să fi găsit deja persoana visurilor tale.

 

Fecioară

Extinde-ți mentalitatea cu privire la ceea ce nu poate face dragostea. Iubirea face atât de multe lucruri minunate, chiar dacă poate părea evazivă sau inaccesibilă pentru tine.


Poate fi nevoie de multe suferințe înainte de a găsi pe cineva care să îți prețuiască inima așa cum ai nevoie. Nu renunța pentru că ai sărutat o broască sau două. În curând îți vei săruta prințul sau prințesa.

 

Balanță

Iubirea are grijă de detalii. Învățați să ascultați cu ochii. Acordați o atenție deosebită lucrurilor mărunte pe care le spune partenerul sau lucrurilor despre care nu se vorbește.


Atât de multe lucruri despre relații merg dincolo de cuvinte.

 

Scorpion

Nu este ușor să te simți amestecat în relația ta. Dacă îți dorești mai mult (sau mai puțin) romantism, iar partenerul tău nu, poți avea impresia că nu vei mai fi niciodată fericit.


Pe măsură ce Venus intră în Pești, ajungi într-un loc în care se poate găsi un compromis, ceea ce poate ajuta la netezirea unora dintre aceste asperități.

 

Săgetător

Dragostea se învață acasă. Felul în care tu și familia ta vă comportați unii față de alții este un prim exemplu de ceea ce vor căuta copiii tăi la potențialul lor partener.


Felul în care vorbiți sau tratați intimitatea și atingerea fizică, toate acestea le arată cum ar putea fi viitorul lor în ziua în care se vor îndrăgosti.

 

Capricorn

Care este limba ta de dragoste? Luna aceasta, când Venus intră în Pești, este o oportunitate de a descoperi cine ești și de ce ai nevoie pentru a te simți iubit.


Dacă nu ești sigur, de ce nu faci Testul Limbajul Iubirii împreună cu partenerul tău pentru a afla?

 

Vărsător

Prețuiește ceea ce ai, Vărsătorule. Rețelele de socializare pot prezenta altora relații pe care ai vrea să le trăiești, dar nu vezi imaginea de ansamblu. Bucură-te de darurile din viața ta chiar acum.

 

Pești

Dragostea este aici, Pești. Odată cu intrarea lui Venus în semnul tău zodiacal, luna înflorește de romantism. Programați o întâlnire. Selectați un nou parfum. Pregătește-ți mintea și corpul pentru a primi mai multă iubire.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel