Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 24 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
O atitudine de "eu mai întâi" nu este negativă din când în când, iar astăzi retragerea vă poate părea firească. A fi alături de cineva nu înseamnă că trebuie să te pierzi pe tine însuți în acest proces. Astăzi, s-ar putea să te lupți să găsești echilibrul potrivit între a te dărui cuiva și a-ți aminti că, uneori, trebuie să iei pauză dintr-o relație pentru a te regăsi pe tine însuți.

 

Taur
Trecutul încă poate crea dureri greu de procesat, dar începe să se manifeste o vindecare, pe măsură ce Jupiter continuă să lucreze îndeaproape cu Chiron, Vindecătorul Rănit. Este posibil ca unele cicatrici să nu-ți părăsească niciodată complet memoria, dar poți găsi un nou mod de a trăi cu ele, odată ce ești pregătit să renunți la trecut.

 

Gemeni
O conversație vă poate deschide o nouă rană și vă poate determina să vă destăinuiți unui prieten care este ușor de ascultat și greu de judecat. Astăzi, fii prudent. Cu toate acestea, există momente în care a vorbi prea devreme și prea mult te poate duce pe calea regretelor. Ar putea fi mai bine să vorbiești cu persoana care te-a rănit, astfel încât să puteți rezolva problema în mod productiv.

 

Rac
Munca poate fi un pansament minunat pentru durerea provocată de o suferință.  S-ar putea să nu poți schimba niciodată câteva lucruri din istoria ta, dar poți rescrie viitorul!

 

Leu
Acolo unde există durere, poate exista și vindecare. Este dificil să îndepărtezi durerile când Jupiter și Chiron sunt atât de apropiați. Lucrurile se simt mai mari decât sunt, de fapt, astăzi și poate fi atât de ușor să arăți cu degetul și să dai vina pe altcineva pentru motivul pentru care o relație nu funcționează așa cum îți dorești. Amintește-ți, tu îți controlezi destinul și totul începe cu tine însuți.

 

Fecioară
Devii conștient de ceva ce se întâmplă în viața iubitului tău și de care nu știai până acum. Poți să îi spui chiar li secret, iar tu ai nevoie să-l descoperi. Acest lucru te poate ajuta să abordezi un subiect despre care simțeai că trebuie să vorbești, dar pe care nu ai avut ocazia să-l aduci în mod natural.

 

Balanță
Dragostea este ceva ce îți dorești, ai nevoie și tânjești, dar nu este ușor să te apropii de o persoană și apoi să te temi că o pierzi. Astăzi, înveți să permiți unei relații să avanseze chiar dacă inima ta îți spune să pui garda sus. Dragostea merită riscul.

 

Scorpion
Lucrezi un pic mai mult la o relație decât îi acorzi atenție partenerului, ceea ce te face să te întrebi și să te îndoiești de dragostea lui. Astăzi, a sări la concluzii pripite nu este cel mai bun mod de a-ți aborda partenerul. În schimb, țintește o conversație civilizată pentru a vedea unde poți îmbunătăți relația.

 

Săgetător
În sectorul tău romantic are loc un pic de intensitate, iar tu ești gata să faci câteva mișcări în departamentul amoros. În ciuda pretențiilor tale de a rezista fără greș la această emoție, tu ești inițiatorul iubirii, Săgetătorule. Astăzi, poți decide că puțină distracție este sănătoasă și merită să-ți lași inima să flirteze puțin, chiar și pentru o ieșire în oraș cu un prieten.

 

Capricorn
Sunteți gata să construiți o casă și să vă transformați cuibul de iubire într-o casă pentru doi. Astăzi, puneți bazele unei fundații solide de iubire și romantism cu conștientizare. Știi de ce lucrurile nu au funcționat pentru tine în trecut și, luându-ți aceste lecții, ești gata să abordezi viitorul cu încredere, știind că poți obține dragostea chiar acum.

 

Vărsător
Cu atât de multă energie în sectorul tău de comunicare, mintea ta este plină de idei, de vise și de dorința de a vorbi deschis despre dragoste și romantism. Acest lucru ar putea fi o surpriză minunată pentru un partener care își dorea de mult să te deschizi despre copilărie sau trecut. Astăzi, s-ar putea să fii dispus să împărtășești mai mult decât de obicei - și să te simți bine în legătură cu asta.

 

Pești
Nu poți rezolva cu bani o problemă, dar cu siguranță poți investi în soluții pentru a îndrepta lucrurile. Ești un maestru în rezolvarea problemelor în relația ta și găsești o modalitate de a crea o fundație solidă de iubire pe care să vă puteți baza ca și cuplu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel