Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 24 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Astăzi, s-ar putea să vă luptați cu egoismul în dragoste. Iubirea de sine este importantă, dar nu uitați că există întotdeauna un loc pentru echilibru în romantism. În timp ce este important să te onorezi, compromisul în dragoste poate necesita să te gândești mai puțin la tine și mai mult la relație.

Taur

Pofta de lucruri poate fi problematică. Este posibil să nu tânjești după o altă persoană, dar o parte din tine poate deveni prea concentrată pe "a avea lucruri". Lăcomia în viață se poate traduce în conflicte între tine și partenerul tău. Dacă te simți nefericit, verifică-te pe tine însuți pentru a explora dacă banii sunt principalul motiv.

Gemeni

S-ar putea să vă doriți să fiți mai mult decât prieteni cu cineva pe care îl iubiți, iar atunci când acesta pare să nu vă întoarcă sentimentele, s-ar putea să se instaleze paranoia. S-ar putea să te surprinzi întrebându-te de ce lucrurile nu merg așa cum ai sperat. Încearcă să reziști să nu fii insistent pentru a afla motivul pentru care ei nu simt la fel.

Rac

Convingerea ta despre ce înseamnă să fii respectat într-o relație de iubire este contestată astăzi. S-ar putea să simțiți că partenerul dvs. semnificativ ar trebui să se comporte într-un anumit fel, iar el nu este de acord. Luați în considerare posibilitatea de a vedea ambele părți ale situației înainte de a declara o despărțire.

Leu

Înveți să iubești făcând greșeli, dar și reușind să faci anumite lucruri bine. Astăzi, cel mai bun profesor al tău când vine vorba de romantism este puterea ta superioară. În cazul în care sentimentele de singurătate apar în această seară, concentrează-te pe viitor, inclusiv pe cine vrei să fii în această relație de iubire.

Fecioară

Vă este greu să vă deschideți în legătură cu ceea ce ați simțit. Ați experimentat anxietate, durere și tristețe într-o relație din trecut. Dar, iată-te aici, încercând din nou să faci ca o nouă relație să funcționeze. Este în regulă să te deschizi și să spui ce simți. Chiar dacă nu sunteți 100% sigură, încercați puțin să testați apele și să vedeți.

Balanță

Este nevoie doar de o singură persoană pentru a-ți schimba întreaga viață. Drumul spre dragostea adevărată nu este niciodată ușor, iar astăzi s-ar putea să simți cel mai puternic impactul provocărilor dragostei. Nu-ți pierde speranța, încă, Balanță. Munca în echipă vă va face mai puternici ca niciodată.

Scorpion

Sunteți pregătit pentru o întâlnire secretă cu iubirea vieții dvs. Este o perioadă în care vrei să te bucuri de tot ceea ce romantismul și dragostea au de oferit. Programează o noapte în oraș pentru tine și pentru jumătatea ta. Alegeți un restaurant drăguț cu tipul de ambianță pe care îl doriți și faceți din această seară una de neuitat.

Săgetător

Iubirea te motivează să fii tot ceea ce poți fi pentru tine și pentru ceilalți. Chiar și atunci când cineva nu pare a fi persoana sa iubibilă, găsești o modalitate de a exprima compasiune și bunătate pentru situația sa.

Capricorn

S-ar putea să fiți gata să vă mutați împreună cu partenerul dvs. de viață, dar tranziția către acest punct al relației dvs. necesită ceva timp. Astăzi, fă-ți timp să discuți despre ce trebuie făcut și despre cum să faci această schimbare cât mai ușoară pentru voi doi.

Vărsător

Este nevoie doar de o singură conversație pentru a-ți da seama cum să schimbi felul în care stau lucrurile. S-ar putea să nu poți rescrie niciodată trecutul, dar poți face ziua de azi mai bună prin puterea alegerilor tale.

Pești

Trecerea de la un "eu" și "tu" la "noi" necesită timp. Este posibil ca tu, sau partenerul tău semnificativ, să vă luptați cu ideea de a renunța la anumite lucruri pentru a vă putea integra împreună ca un cuplu. Astăzi ies la iveală problemele teritoriale, dar, în ciuda provocărilor, este o mare oportunitate de a lucra la conflict.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel