Horoscop- DRAGOSTE, vineri, 21 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Poți să te gândești prea mult, Berbec, când vine vorba de construirea vieții pe care ți-o dorești cu partenerul potrivit. Acest lucru te va ține pe loc.


Există un echilibru fin între a urmări dragostea și a te bucura de ea. Lasă iubirea să decidă ce va fi.

 

Taur
Nu poți cumpăra dragostea, dar poți cumpăra experiențe care îți construiesc o viață pe care o iubești. Fiecare relație are nevoie de un sistem de sprijin.


Este timpul să ieși din cuibul de iubire și să te duci în lume pentru a te distra cu partenerul tău. Ia în considerare întâlnirile duble sau activitățile sociale care vă interesează pe amândoi. 

 

Gemeni
Respectul de sine și integritatea nu sunt chestiuni separate. Așadar, dacă te dai peste cap pentru cineva pe care îl iubești, dar acesta nu face același lucru pentru tine, întreabă-te de ce.


S-ar putea să nu vezi ceva ce este chiar în fața ochilor tăi. Saturn are o atracție puternică asupra lui Venus pentru a te ajuta să clarifici relația astăzi.

 

Rac
Este timpul să te detașezi, Rac. Uneori, îți permiți să fii atât de absorbit de o relație încât nu mai vezi unde începi tu și unde termină partenerul tău.


Este bine să ai puțin timp pentru tine, pentru a-ți lăsa loc să crești și spațiu pentru a respira. Acordați-vă spațiu personal.

 

Leu
Prietenul tău cel mai bun trebuie să știe totul despre relația ta? Vine un moment în care trebuie să păstrezi câteva lucruri pentru tine.


S-ar putea să te simți apropiat de prietenul tău care îți împărtășește lucruri despre partenerul său, dar astăzi poate că este momentul să faci dovadă de discernământ și să păstrezi ceea ce este privat pentru tine ca fiind sacru.

 

Fecioară
Ai nevoie de atenție din partea partenerului și asta îți poate da senzația că ești mai dependent de el decât el de tine.


Aceasta este o luptă interioară pe care o vei rezolva astăzi. S-ar putea să-ți fie greu să recunoști că ai nevoie de iubire, dar nu-ți fie teamă să spui ce îți dorești să ai în viața ta.

 

Balanță
Iubirea de sine contează, dar o faci ca o practică zilnică? Astăzi, Venus în cuadratură cu Saturn te împinge să vezi cât de important este să ai grijă de corpul și mintea ta.


Nu poți să îți neglijezi nevoile. Atunci când practici în mod constant îngrijirea de sine, te simți bine în interior și în exterior, iar asta scoate la iveală tot ce e mai bun din tine în toate privințele.

 

Scorpion
Iubești profund pe cineva, dar sunt momente în care simți că trebuie să renunți. Sunt lucruri pe care trebuie să le faci în viața ta și s-ar putea să nu ai spațiu pentru tine și pentru partener.


Este greu să te gândești să te desparți de o persoană pe care o iubești, iar astăzi s-ar putea să te întrebi dacă este necesar și să iei o decizie curând.

 

Săgetător
Ai nevoie de cineva pe care să îl iubești, Săgetătorule, iar atunci când vei găsi acea persoană care se simte ca acasă pentru tine, vei ști că ai găsit "alesul". Este ceva important să permiți unei persoane să intre în lumea ta.


Dar ceva în univers îți va întoarce lumea pe dos, arătându-ți că da, poți avea ce e mai bun din ambele lumi: independența ta și interdependența cu cineva pe care îl iubești.

 

Capricorn
Este timpul să vorbiți despre ceea ce vă deranjează în relația actuală.

Toată lumea are probleme, iar ziua de astăzi te ajută să clarifici lucrurile, ceea ce înseamnă să vorbești despre preocupările tale și să le rezolvi.

 

Vărsător
Timpul investit în romantism poate părea greu de găsit. Astăzi vei munci un pic mai mult pentru a face loc iubirii.


Dacă ai banii necesari pentru a plăti o bonă pentru copii sau o persoană care să facă curățenie în casă și să facă câteva treburi, ai putea crea câteva oportunități de a te bucura de o cină în oraș și de a merge la film după o săptămână de muncă aglomerată.

 

Pești
Este timpul să-ți transformi casa într-un adevărat cămin.


Energia de astăzi este un motiv excelent pentru a merge la cumpărături de ocazie sau pentru a face o plimbare pe culoarul de îmbunătățire și decorare a casei într-un magazin special.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel