Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 17 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Te trezești dintr-un vis frumos, iar acum munca grea a iubirii este mereu în fața ta. Astăzi, puneți rădăcinile încrederii cu un dialog deschis și sincer. Fii un ascultătorul care citește printre rânduri și un povestitor care îl ajută pe partenerul tău să vadă în viața ta privată.

Taur
Aveți nevoie de un prieten și de un iubit, iar acum s-ar putea să vă fie greu să vă descurcați fără să le aveți pe amândouă în viața voastră amoroasă. Construirea unei prietenii necesită timp și, de asemenea, efort. Saturn în sectorul tău de prietenie îți permite să iei în serios această călătorie și să construiești o uniune de durată. Lucrurile pe care le considerați importante cândva pot fi puse la încercare pentru a vedea dacă valorile voastre rezistă la testul timpului.

Gemeni
Există o modalitate de a-ți canaliza frustrările legate de o relație în muncă pentru a te ajuta să nu te mai gândești la nimic. Munca poate fi o priză minunată pentru zilele în care te simți singur și nesigur. Pentru a evita să te gândești prea mult, conectează-te cu oamenii din viața ta și bucură-te de compania lor. Cu cât vedeți mai mult cât de mult le pasă oamenilor de voi, cu atât mai mare devine grija voastră pentru voi înșivă.

Rac
Dragostea este adesea răspunsul, dar sunt atât de multe întrebări fără răspuns astăzi, încât vrei și îți dorești să afli mai multe despre ele. Dragostea este adesea numită "marele mister" și este un proces dublu. Trebuie să lucrezi mai întâi la valorile tale personale și apoi să te străduiești să înțelegi relația dintr-un loc de putere, nu de slăbiciune.

Leu
Tânjești după stabilitate în relații, iar dacă cineva nu face decât să aducă drame în viața ta, s-ar putea să decizi că este timpul să îi arăți ușa. Astăzi, ochiul tău vigilent monitorizează acțiunile oamenilor și valoarea pe care o aduc în viața ta. Să ai ceea ce cauți începe și se termină cu tine.

Fecioară
Dragostea poate fi confuză uneori, dar când găsești pe cineva care ți se potrivește ca o mănușă și îți dă un puternic sentiment de siguranță și securitate, îți vei dărui inima fără ezitare. Nu îți place să te reții, iar dacă ai o scuză, ai putea arăta cuiva cum ești cu adevărat total implicat.

Balanță
O casă care devine un cămin se construiește pe încredere și iubire. Încrederea nu este ceva ce se oferă cu ușurință. Fiți prudent și nu vă grăbiți. Oferiți unei persoane șansa de a vă arăta cine este, astfel încât să puteți decide dacă este "alesul" cu care sperați să vă petreceți viața.

Scorpion
Dăruiește din tine și lasă pe cineva să intre în inima și în mintea ta pentru a te cunoaște mai bine. Este nevoie de mult curaj pentru a lăsa pe cineva sub pielea ta.  Dar astăzi s-ar putea schimba ceea ce simți. S-ar putea să vă simțiți mai îndrăgostiți decât înainte.

Săgetător
Investește în dragoste, chiar dacă nu te simți sigur de direcția în care se îndreaptă lucrurile. O relație își va urma cursul, dar felul în care se va încheia poate fi o manifestare a mentalității tale. Dacă te aștepți să eșuezi, s-ar putea să o faci; dacă anticipezi și te vizualizezi într-o relație iubitoare și autentică, s-ar putea să obții și asta. Nu sta acasă, fii în preajma oamenilor noi și amestecă-te în grupul tău social.

Capricorn
Luați-o pe rând, zi de zi. Dragostea poate fi o călătorie greu de parcurs. Când te implici pentru prima dată cu partenerul tău, te întrebi unde va merge relația voastră. Apoi, odată ce v-ați mutat împreună, familiaritatea diminuează valoarea pe care o ai pentru partenerul tău. Trebuie să continui să lucrezi la relația ta ca și cum ar fi nouă.

Vărsător
Țintiți spre cer și vedeți dacă vă atingeți obiectivele dorite într-o relație. Fiecare relație poate beneficia de un obiectiv comun sau de o "declarație de misiune". Interesele voastre comune vă definesc ca și cuplu. În ce fel vă puteți implica mai mult în comunitatea voastră? Vreți să deveniți un "cuplu puternic"? Poate că puteți începe să faceți lucruri mici pentru a ajunge la acest nivel de dăruire față de ceilalți.

Pești
Astăzi se poate întâmpla ceva miraculos în viața ta amoroasă atunci când te aștepți mai puțin. Atât de multe lucruri se schimbă zilnic, iar odată cu sfârșitul sezonului aniversar, nu știi niciodată ce direcție poate lua viața ta amoroasă. S-ar putea chiar să-ți aducă dragostea visurilor tale. Pune-te în mișcare, Pești. Redeschide-ți profilul de întâlniri. Fii deschis la o întâlnire cu cineva care îți place. Încearcă să crezi că dragostea încă există și că ți se poate întâmpla și ție.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel