Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 14 aprilie. O zodie trebuie să nu forțeze lucrurile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Sentimentele tale în legătură cu o relație se pot schimba. S-ar putea să vă apropiați și să deveniți mai apropiați și mai intimi, dar acum vedeți că înflorește o prietenie. Acesta ar putea fi începutul unei relații care să vă aducă ce e mai bun din toate lumile. Nu insistați, totuși; lăsați lucrurile să se întâmple organic.

Taur

Dragostea poate fi uneori o distragere a atenției, iar atunci când te îndrăgostești de ceva nou, o parte din tine vrea să lucreze și să construiască relația. Este posibil ca atenția să-ți fi deturnat timpul, ceea ce a afectat fluxul de lucru. Acum este timpul să te îndepărtezi de iubire și să te concentrezi pe construirea din nou a credibilității, astfel încât să poți găsi ce este mai bun din toate lumile.

Gemeni

Nu fiți prea intens când vine vorba de dragoste. Toate piesele se așează la locul lor. Relația ta pare scrisă în stele, așa că vrei să crezi că totul va curge direct în căsătorie și în fericirea ta de până la adânci bătrâneți. Dar "cursul iubirii adevărate" nu se desfășoară niciodată lin, așa că, chiar dacă s-ar putea să întâmpinați o piedică sau două sau un obstacol pe drum, ai încredere că, dacă relația voastră este reală, nimic nu vă poate opri să fiți împreună.

Rac

Nu poți depinde de partenerul tău pentru a fi totul pentru tine. Poate că ați crezut că partenerul dvs. va fi totul, dar faceți un pas înapoi astăzi. Gândește-te cu adevărat la ceea ce îi ceri celuilalt partener să facă. S-ar putea să se potrivească în toate celelalte domenii ale vieții tale, dar acesta s-ar putea să nu se întâmple atât de mult pe cât ți-ai dori. Așa că trebuie să ai prieteni și un pic de viață proprie.

Leu

Dragostea te schimbă și îi schimbă pe cei din jurul tău. Astăzi, viața ta amoroasă are un impact asupra celorlalți. S-ar putea să nu auzi niciodată cum ți-ai influențat prietenii, familia, colegii de muncă sau tinerii care îți observă alegerile. Dar modul în care tu și partenerul tău vă comportați face o mare diferență astăzi.

Fecioară

Ați depășit în sfârșit momentul ciudat în care sunteți noi într-o relație, vă placeți cu adevărat unul de celălalt și vă simțiți confortabil și complet îndrăgostiți. Odată ce puteți trece peste sentimentele de nervozitate, tot restul va fi în regulă. Poți să te bazezi pe faptul că știi că ai pe cineva în colțul tău.

Balanță

O relație romantică se poate simți tensionată astăzi și este posibil să decideți că aveți nevoie de spațiu unul față de celălalt. Este normal să vă doriți puțin timp pentru voi înșivă. Pe măsură ce această relație se intensifică, o parte din tine ar putea dori să ia o pauză. O pauză de respiro va fi sănătoasă pentru voi și vă poate face să vă simțiți mai entuziasmați de timpul pe care îl petreceți împreună.

Scorpion

Ceva neobișnuit ar putea începe să se întâmple în viața ta de familie. Poate că ați dori să vă mutați împreună. Întrebarea va fi unde veți locui împreună și cine va face sacrificiul relocării.

Săgetător

Astăzi, o conversație puternică te poate face să te simți puțin detașat de iubitul tău și s-ar putea chiar să te gândești că vă veți despărți în curând. S-ar putea să nu înțelegi ce s-a întâmplat, dar Luna de astăzi în conjuncție cu Pluton poate lăsa loc de îmbunătățiri în comunicare. Luați lucrurile cu binișorul astăzi și nu citiți prea mult în stările de proastă dispoziție. Este doar o vibrație.

Capricorn

Astăzi, chestiunile legate de bani pot fi un punct sensibil și chiar te pot face să fii resentimentar și să te controlezi. În ceea ce privește conversațiile financiare, faceți un pas înapoi și realizați că fiecare are stilul său de bani. Cunoaște-l pe al tău și respectă-l pe cel al partenerului tău.

Vărsător

Astăzi treci prin atât de multe teste și provocări, încât dragostea ajunge pe plan secundar în viața ta. Astăzi, nu te detașa atât de mult încât să ajungi la tine să fie imposibil. Acordă-ți ție și iubitei tale puțină distanță și spațiu, în timp ce încerci să înțelegi mai târziu așteptările tale generale.

Pești

Trecutul este gata să fie pus la punct. Ți-ai dovedit pe zi ce trece tot mai multe calități în ceea ce privește viața ta sentimentală. Reconstruiești încrederea și îți câștigi respectul. Așa că, atunci când trecutul îți amintește de lucruri de care îți este rușine, nu te amuza de o bruscă lipsă de încredere. Fii tu însuți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel