Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 13 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Odată ce ai iubit profund pe cineva, acesta nu ți-a părăsit niciodată complet inima sau mintea.

Astăzi, o amintire a unei iubiri din trecut persistă, amintindu-ți că timpul nu așteaptă pe nimeni și, în ciuda faptului că ai trecut peste, amintirile rămân întotdeauna.

 

Taur
Atunci când două suflete se leagă prin prietenie, se formează o legătură care transcende spațiul și timpul.

S-ar putea să nu te aștepți ca dragostea să crească din ceea ce pare o simplă conexiune, dar din când în când, se întâmplă.

 

Gemeni
A iubi pe cineva nu este niciodată o greșeală. Inima ta s-a deschis pentru a experimenta ceva special cu cineva.

S-ar putea să fii surprins să vezi că el nu vrea același lucru.

 

Rac
Când te gândești la cineva cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme, sunt șanse ca și acesta să se gândească la tine. Există puține coincidențe în dragoste, iar uneori universul pur și simplu conectează inimile chiar și atunci când sunt la kilometri distanță.

 

Leu
Împărtășirea timpului tău cu o persoană este un dar. Prețuiți timpul petrecut împreună. Când vezi că se profită de tine, ai dreptul să te retragi și să stai cu cineva care te prețuiește.

 

Fecioară
O relație intră în viața ta cu un scop. Un act simplu poate însemna mai mult decât cuvintele. A face un gest de bunătate este o modalitate de a spune că iubești o persoană fără a fi nevoie să vorbești nimic.

 

Balanță
Faceți un mic lucru bun pentru o persoană pe care o iubiți. Romantismul este ușor de făcut atunci când pornești cu intențiile corecte. Fă ceea ce crezi că este corect fără a avea nevoie de ceva în schimb.

 

Scorpion
Nu trebuie să fii acolo unde te simți nedorit. Poți alege să găsești o situație sau o persoană care îți prețuiește inima și îți oferă tipul de iubire pe care ți-l dorești. Acea persoană poți fi chiar tu însuți!

 

Săgetător
Atâtea lucruri sunt lăsate nespuse din cauza mândriei. A fi umil poate ajuta doi oameni să intre unul în viața celuilalt fără să se simtă rușinați, vinovați sau să se teamă de respingere.

 

Capricorn
Visele și ambițiile tale mari legate de dragoste și romantism sunt la doar o bătaie de inimă distanță. S-ar putea să nu știi când sau cum îți vei găsi sufletul pereche, dar oamenii se găsesc adesea unul pe celălalt atunci când încep să trăiască o viață autentică.

 

Vărsător
Îndrăgostirea de cineva poate aduce siguranță și un sentiment de apartenență. Este posibil să experimentezi o conexiune suprarealistă care îți oferă o nouă perspectivă și speranța că doi oameni pot deveni cu adevărat fericiți doar fiind unul pentru celălalt.

 

Pești
Este o zi frumoasă pentru tine, Pești. Inima ta experimentează un sentiment de plenitudine și completitudine, cu sau fără un partener în viața ta. Siguranța ta vine în sfârșit din interior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel