Horoscop- DRAGOSTE, vineri, 12 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Este nevoie de doi într-un cuplu, Berbec. Ai muncit din greu pentru a pune bazele relației voastre, dar povara nu trebuie să o duci singur. O persoană poate fi sau nu disponibilă emoțional pentru tine în acest moment. Este important să te concentrezi pe acțiuni în loc de emoții și să privești spre fapte.

 

Taur
O viață amoroasă sănătoasă are nevoie de sprijinul unei comunități. Cu toate acestea, s-ar putea să constați că familia și prietenii nu îți susțin partenerul așa cum ai fi sperat, ceea ce te poate face să te simți izolat. Ia-ți ceva timp pentru a reflecta asupra a ceea ce înseamnă acest lucru pentru tine și pentru relația ta.

 

Gemeni
Astăzi, în dragoste s-ar putea să te simți mai ușurat, deoarece în sfârșit ai parte de o pauză de la probleme. S-ar putea să existe mai puține certuri cu partenerul tău și s-ar putea să constați că vă înțelegeți mai bine decât înainte.

 

Rac
Dragostea este un lucru care trebuie gestionat foarte bine. Trebuie să faci din seara din ea o prioritate și, de asemenea, să îți acorzi timp pentru tine.

Există o modalitate de a vă face timp unul pentru celălalt și s-ar putea să nu fie cel mai ușor lucru de făcut. Trebui totuși să cădeți la punct comun.

 

Leu
Pregătește-te, Leu. Se anunță o renaștere a vieții tale amoroase și ești foarte pregătit pentru asta. După ce ai crezut că nu vei mai iubi niciodată sau nu erai deschis la ideea de a fi cu cineva nou, lucrurile se schimbă. Nu numai că ești receptiv, dar ești și capabil să vezi posibilitățile pe care le poate avea viitoarea ta viață sentimentală.

 

Fecioară
Blândețea vieții tale amoroase este evidentă acum. Se simte ca și cum voi doi sunteți din nou copii, îmbrățișând inocența unei noi iubiri într-un mod în care nu ați mai făcut-o până acum. Asta este ceea ce ți-ai dorit întotdeauna și te simți uimitor să trăiești asta.

 

Balanță
Ai încredere în intuiția ta, deoarece reacția inițială este adesea corectă. Chiar dacă ai fost cucerit de cineva care inițial nu ți-a plăcut, este posibil să existe încă un sentiment sâcâitor că nu este persoana potrivită pentru tine. Nu te mulțumi cu comoditatea sau familiaritatea ,riscă și așteaptă persoana care îți aduce cu adevărat bucurie în suflet. 

 

Scorpion
Simțiți că cineva încearcă să te manipuleze? Poate că încearcă să îți câștige inima cu cadouri, întâlniri și complimente, dar dacă nu se conectează cu tine la un nivel mai profund, nu va funcționa. Intuiția ta știe să facă diferența între ceva superficial și o conexiune autentică. Așteaptă tipul de romantism care îți atinge sufletul.

 

Săgetător
A sosit momentul să iei o decizie cu privire la persoana cu care vrei să te întâlnești serios. Este un pas important, deoarece poate fi ușor să te îndrăgostești de mai multe persoane. Cu toate acestea, nu ești interesat să te deschizi prea mult, iar o persoană specială ți-a cucerit inima. 

 

Capricorn
Viața ta amoroasă este exact așa cum ți-ai dorit să fie. Ai șansa de a fi complet creativ cu partenerul tău. Dacă te simți puțin blocat în a găsi idei, apelează la resurse precum Instagram pentru a găsi oferte speciale.

 

Vărsător
Este întotdeauna un lucru bun să vezi lucrurile așa cum sunt cu adevărat, mai ales în materie de dragoste. Dacă nu te lași păcălit de prieteni falși sau de potențiali iubiți, te poți salva de multe suferințe și dezamăgiri. Iar uneori, răbdarea este cheia pentru a găsi o iubire autentică care să dureze. Așadar, ține-ți ochii deschiși și ai încredere în proces.

 

Pești
Trebuie să reziști puțin. Astăzi, s-ar putea să fii cel mai puternic în relația voastră. Este posibil ca partenerul tău să nu fie capabil să îți ofere dragostea și sprijinul necesar în această zi, așa că depinde de tine să fii acolo și să arăți că îți pasă. Se va revanșa.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel