Horoscop - DRAGOSTE, vineri, 10 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Ai un aspect frumos între Venus și Marte care are loc, aducând atenția asupra sectoarelor tale de comunicare și dezvoltare personală.


Problema cu care te confrunți vine de la Pluton, care își încheie tranzitul de 20 de ani în sectorul tău de muncă și carieră. Este timpul să împingi prin noroi; tu treci linia de sosire. Așadar, tensiunea pe care o resimțiți la locul de muncă se poate scurge în zonele romantice ale vieții tale.

 

Taur
Dacă ești un copil născut la mijlocul vieții în Taur, s-ar putea ca în curând să îți revină Venus, ceea ce înseamnă că dragostea este la orizont sau, dacă ești deja într-o relație, dragostea poate începe să prindă rădăcini adânci care să reziste la testul timpului.


Venus se află la un grad critic în semnul tău zodiacal, ceea ce înseamnă că încă se orientează și este amețită de plecarea din Berbec, unde dragostea poate fi pasională, dar stâncoasă.

 

Gemeni
Vești bune! Marte în semnul tău vorbește dulce cu Venus în Taur, ceea ce înseamnă că ai putea primi un mesaj neașteptat de la o veche iubire care vrea să reaprindă un moment sau două doar de dragul vremurilor trecute.


În timp ce o mini aventură ar putea fi tentantă de încercat, Saturn în sectorul tău de prietenii poate fi critic dacă nu îți iei parteneriatele super în serios.

 

Rac
Astăzi este vorba despre tine. Conjuncția Venus-Marte vă poate prinde în sentimente. S-ar putea să vă simțiți un pic cam în derivă din cauza unei vechi iubiri sau a unui fost iubit și aveți nevoie de o discuție bună cu un vechi prieten pentru a vă rezolva emoțiile. Astăzi îți oferă o binecuvântare să te concentrezi asupra ta. Așadar, dacă ai chef să nu faci nimic altceva decât să discuți sau să trimiți mesaje în timp ce te uiți la TikTok, astăzi este ziua în care poți să o faci.

 

Leu
Evită astăzi o oportunitate de idilă la locul de muncă, deoarece cineva care ar putea fi prietenul și interesul tău amoros acum ar putea decide cu ușurință că nu este ceea ce își dorește.

Este bine să ai prieteni pentru a te face să încerci lucruri noi și să eviți un stil de viață sedentar.

 

Fecioară
Luna se află în sectorul tău monetar și, chiar dacă nu pui importanță asupra banilor, lucrurile încep să ia o turnură într-o direcție mai bună pentru viitorul tău.

Ai putea întâlni pe cineva cu un job minunat și cu o mentalitate tradițională care vrea să te ajute.

 

Balanță
Luna din semnul tău va privi cu atenție în univers la Chiron și Jupiter conjuncți în Berbec.

Energia lor intensifică orice sondaj pe care îl ai în inimă rămas nevindecat. Așadar, fiți atenți. Ai putea să reacționezi în lateral și să îndepărtezi pe cineva pe care îl iubești, când ceea ce vrei să faci este să îl atragi mai aproape.

 

Scorpion
Dragoste și prietenie? Se amestecă? Poate că da, cât timp Marte este în armonie cu Peștii. Ce se întâmplă când planeta ta guvernatoare se află în Gemeni pentru mai bine de jumătate de an? Îți afli adevărații prieteni și, uneori, afli cine nu sunt.

 

Săgetător
Jupiter în Berbec îți extinde și viața sentimentală. Ceva bun poate ieși astăzi din această energie pentru tine. Ai putea primi un text surprinzător din senin cu o mărturisire de dragoste din partea cuiva. Sau, ai putea decide să renunți deocamdată la dragoste cu totul.

 

Capricorn
Finanțele pot fi un subiect fierbinte de discuție cu partenerul tău. Chiar dacă nu este ușor de dezbătut,  este bine să vorbești despre bani, finanțe și viitor cu potențialul tău partener, deoarece Venus trimite raze de iubire ajutătoare pentru semnul tău zodiacal primind energie motivațională de la Marte.

 

Vărsător
Dragostea, așa cum o cunoști acum, nu va mai fi la fel și poate aduce mai multă pasiune în viața ta (și în dormitor). Deocamdată, puneți bazele pentru ca un interes amoros să înflorească.

 

Pești
Sextilul Marte-Venus de astăzi lucrează pentru a pune lucrurile laolaltă în mod plăcut pentru tine. Ești capabil să ai conversații bune, cu rezultate productive, despre viața de acasă, despre relocarea la nivel local sau pur și simplu să vorbești despre regulile de bază și care ar trebui să fie așteptările. Având în vedere că umbra lui Mercur nu are loc până în aprilie, acesta este un moment excelent pentru a pune pe hârtie tot ceea ce vreți  pentru a vă responsabiliza pe amândoi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel