Horoscop DRAGOSTE. Topul celor mai romantice zodii: Fac orice pentru peroana iubită

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Nathan Dumlao
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Nathan Dumlao

Unele zodii dau dovadă de un romantism exagerat, în timp ce altele își trăiesc iubirea în liniște, fără prea multe gesturi sau declarații

1. Pești

Aveți așteptări mari în ceea ce privește felul în care arată dragostea, chiar vă puteți imagina relația romantică perfectă. Vrei ca totul să pară un vis și ai face orice pentru dragoste și romantism, sperând că partenerul tău ar face același lucru pentru tine.

2. Leu

Îți dorești pasiunea și drama din dragoste. Nu ți-e frică să afișezi lumii ceea ce simți și ai face orice pentru a te asigura că persoana pe care o iubești se simte iubită.

3. Balanță

Ai prefera ca persoana care te iubește să te copleșească cu afecțiune și romantism. Ești adepta unei iubiri de poveste și nu vei ezita să faci tot posibilul pentru a arăta ceea ce simți - pentru că este ceva natural pentru tine. De obicei, tu ești cea care se ocupă de de capitolul romantism. În speranța că și ei vor face același lucru pentru tine.

4. Scorpion

Poate că ești greu de citit, dar îți dorești o poveste de dragoste tradițională. Vrei pasiunea și dedicarea unei povești de dragoste epice. Atunci când te simți în siguranță, nu vei ezita să dai tot ce ai, pentru a face posibil acest lucru; doar că este nevoie de timp pentru a ajunge acolo.


5. Rac

Sunteți mult mai concentrat pe componenta emoțională decât pe gestul măreț. Când vine vorba de romantism, crezi în cunoașterea unei persoane pe dinăuntru și pe dinafară. Pentru tine, construirea unei fundații puternice este cea mai bună modalitate de a menține o relație. Ești grijuliu și intenționat- și nu te temi să faci tot ce este nevoie pentru ca partenerul tău să se simtă iubit și în siguranță.

6. Taur

Ai standarde înalte când vine vorba de relații. Nu vrei doar să auzi cuvinte romantice- vrei întregul pachet. Vrei să te simți apreciat și să fii luat cu asalt. Îți place să răsfeți persoana pe care o iubești pentru că așa îi arăți că îți pasă.

7. Berbec

Ești entuziasmat de persoana pentru care ai sentimente și simți că ar trebui să faci mai mult decât trebuie pentru ea! Cu toate acestea, ai prefera să fii tu cel romantic decât să fii tu cel răsfățat. Asta te face uneori să te simți inconfortabil, dar nimeni nu poate nega faptul că ești dispus să depui efort suplimentar pentru romantism.

8. Fecioară

S-ar putea să pari cam cinică, ca și cum nu te interesează cu adevărat romantismul, dar asta nu este în totalitate adevărat. Sub exteriorul dur, ești extrem de sensibilă. S-ar putea să nu acoperi patul cu petale de trandafir, dar s-ar putea să îi iei gustarea lor preferată, să îi surprinzi cu un compliment sau să planifici o întâlnire extravagantă din senin. Așa îți arăți dragostea.

 

9. Capricorn

Ești cam de modă veche când vine vorba de romantism. Țintiți spre gesturile clasicele, cum ar fi- să cumpărați flori, să îi sunați în fiecare seară și să mergeți la întâlniri. Unii ar putea spune că este o chestie demodată, dar îi cucerește pe oameni. 

10. Săgetător

Romantismul nu este neapărat o prioritate pentru tine. Preferi să descoperiți și să vă aventurați împreună. Așa îți place să te apropii de partenerul tău. Ești mai mult decât capabil să planifici ceva extrem de romantic, dar ai prefera să petreci acel timp și bani călătorind undeva.

11. Gemeni

Nu ești împotriva romantismului în niciun caz, doar că eziți să îl îmbrățișezi în același mod în care o fac alte semne. Îți place să îți păstrezi opțiunile deschise. Poți fi un romantic înrăit dacă vrei, dar pentru că sari atât de repede de la un moment la altul, oamenii nu ajung să vadă asta. Ideile romantice există, dar tu nu îți faci timp să le pui în valoare.

12. Vărsător

Pur și simplu nu te interesează să fii romantic după standardele tradiționale și nimeni nu te poate face să te răzgândești în această privință. Pentru tine, romantismul seamănă cu explorarea minții celuilalt și împingerea celuilalt să încerce lucruri noi. Acum, asta ar putea fi romantic pentru tine, dar s-ar putea să nu fie pentru alții. Nu vrei să dai senzația că ești prea atașat.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel