Horoscop DRAGOSTE, săptămâna 6-12 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Horoscop amoros pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Iată ce vă rezervă astrele în dragoste.

Berbec
(19 martie - 19 aprilie)


Berbec, dacă ești nemulțunit în relația ta  este important să iei în considerare posibilitatea de a pleca, dar nu în ideea că viața ta se va îmbunătăți în mod magic odată cu această separare.

Vor fi zile grele dacă alegi să mergi pe acest drum, dar părăsirea partenerului nu înseamnă că viața se îmbunătățește, mai ales dacă privești în altă parte decât în interior. Zilele fericite încep prin a crește în tine acea iubire pe care o oferi celorlalți.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Taur, săptămâna aceasta oricine are o mentalitate imatură te va scoate din minți. Nu ai timp să te mulțumești cu cineva pe care simți că trebuie să îl înveți.

Îți dorești pe cineva care să fie la egalitate cu tine și care să țină pasul cu tine, din punct de vedere emoțional și al inteligenței. Păstrează-ți standardele înalte; merită să le menții.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Gemeni, dacă ești în căutarea iubitii și te întrebi unde este acel cineva special, te-ai gândit că s-ar putea să-l cunoști deja?

Persoana după care inima ta tânjește ar putea fi deja un prieten pe care nu l-ai luat în considerare până acum. Atâta timp cât limitele sunt respectate, nu există niciun motiv pentru a vedea dacă există ceva mai mult în legătură cu conexiunea voastră deja stabilită.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Rac, să te scufunzi într-o relație este ceva dificil pentru tine. Atunci când te implici, ești pe termen lung și îți place să vezi unde te poate duce o îndrăgostire.

De data aceasta, însă, asigură-te că îți stabilești din timp nevoile emoționale. Fii sincer cu cealaltă persoană.

 

Leo
(23 iulie - 22 august)

Leu, dacă cineva îți atrage atenția în această săptămână, ar trebui să investighezi. Nu te preocupa atât de mult de ce vor crede ceilalți despre această nouă relație amoroasă, ci mai degrabă dacă simți că nevoile tale sunt satisfăcute.

Dacă cineva ieșit din comun ți-a atras atenția este pentru că este extraordinar. Acordă-i timpul necesar.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fecioară, de multe ori constați că te exprimi pe plan sentimental făcând un bine pentru alții. Cu toate acestea, s-ar putea ca și ei să aibă nevoie să audă asta.

Săptămâna aceasta încearcă să îi faci cunoscut partenerului tău cât de mult contează ceaa ce spune. Efortul va fi foarte apreciat și recunoscut de ei.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Balanță, s-ar putea să descoperi în această săptămână că, deși îți place să ai pe cineva cu care poți fi romantic, s-ar putea să tânjești în schimb după o conexiune constantă.

S-ar putea să ai nevoie de mai mult sprijin din partea partenerului tău decât îți poate oferi în mod afectiv. Ai nevoie de un prieten în aceste momente și s-ar putea să fie nevoie să îi ceri iubitului tău să îți fie alături, astfel încât să poți obține sprijinul de care ai nevoie.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, în această săptămână s-ar putea să fie nevoie să îi ceri partenerului, mai ales dacă locuiește cu tine, un timp de singurătate.

S-ar putea să tânjești după o vacanță tu cu tine și ai prefera să nu fii nevoită să ieși în oraș și să cheltuiești bani pe întâlniri.

Calea spre inima ta în această săptămână este prin mese gătite acasă și nopți reconfortante acasă. Nu ai nevoie de nimic grandios, doar de liniște sufletească și de un sentiment de siguranță.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, te simți foarte cochet în această săptămână, dar ești conștient că unele linii se estompează? Vrei să fii mulțumit, dar așteptările tale sunt atât de mari încât s-ar putea să fie imposibil de realizat.

Anunță-ți partenerii în mod direct ceea ce cauți, în loc să fii prea jucăuș în legătură cu ceva atât de serios. Ai nevoie, nu-ți face griji că trebuie să fii direct când ceri asta.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricorn, chiar dacă te simți confortabil în relația ta și simți în sfârșit că te poți aștepta la ceea ce urmează în relație, tocmai aceasta va fi rădăcina anxietății tale în această săptămână.

S-ar putea să începi să te îndoiești de angajamentele tale pe termen lung și să începi săîți pui la îndoială relația. Respiră adânc și poartă această conversație.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, săptămâna aceasta este liniștită în ceea ce privește relația ta. Ai capacitatea de a aduce armonie chiar și în relația ta tumultoasă, mai ales prin modul tău de a te deschide și de a asculta.

Atenție, însă! A face pe cineva să se simtă confortabil în acest sens, când tu nu poți menține pacea, te pregătește pentru un dezastru mai târziu.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Pești, fii sincer în privința sentimentelor tale cu partenerul tău. Poate fi o proclamație de a spune "Te iubesc!" pentru prima dată sau efortul final de a spune "Nu cred că asta funcționează". Permite-ți să îți spui adevărul și vezi ce va urma.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel