Horoscop DRAGOSTE, săptămâna 13 - 19 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Unsplash/ autor: FreeStocks
Descriere foto: Horoscop, foto Unsplash/ autor: FreeStocks

Horoscopul IUBIRII pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021. Iată ce vă rezervă astrele în perioada care urmează.

Berbec
(19 martie - 19 aprilie)

Berbec, în această săptămână trebuie să fii mai atent la persoanele care intră în viața ta.

Este posibil ca aceste persoane să nu aibă aceleași interese ca tine, iar asta nu va fi în favoarea ta. Prin urmare, în această săptămână este mai bine să fii singur decât să ai în jur persoane care nu împărtășesc aceleași principii ca tine.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Taur, nu este bine pentru tine să uiți de propria persoană și să trăiești doar pentru alții. Este posibil ca ceea ce simți să nu fie iubire adevărată, ci doar o obsesie. 

Caută să respecți limitele în cadrul relației tale de iubire. A avea grijă de cineva presupune să știi să oferi spațiu atunci când partenerul are nevoie. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Gemeni, în această săptămână s-ar putea să te trezești întrebându-te dacă ești implicat în această relație sau dacă doar te bucuri de modul în care te admiră.


Este posibil ca ceea ce simți să fie de fapt pentru felul în care te iubește persoana de lângă tine. Așadar, fii precaut să nu conduci pe cineva fără să vrei pentru confortul tău.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Rac, una dintre calitățile tale în relații este atenția la detaliile fine.

Săptămâna aceasta s-ar putea să dorești să faci acest lucru mai cunoscut și să-ți copleșești jumătatea cu complimente ieșite din comun. Acesta este modul tău de a le arăta cât de profunde sunt sentimentele tale.  

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Leu, ai talentul de a crea povești minunate, iar cuvintele sunt arma ta secretă. 

Așa că vorbește-i iubitului tău, nu-ți face griji că ocupi spațiu când ai un public care este fascinat de rimele și ritmurile tale fermecătoare. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fecioară, dacă sunteți într-o relație angajată pe termen lung în această săptămână, s-ar putea să vreți să rememorați toate momentele cheie de până acum. 

Dacă a existat o perioadă de pauză în relația voastră, este important să va uitați în trecut și să vedeți ce v-a unit și ce v-a atras unul la celălalt la început. Uneori, răspunsurile de care aveți nevoie se află în trecut.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Oricât de dificil ar fi, trebuie să fii sinceră cu partenerii tăi și să le spui cum ai nevoie să fii iubită. Nu presupuneți niciodată că vă pot citi gândurile; acest lucru va duce doar la suferință.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, trebuie să ai grijă de sentimentele tale în această săptămână. 

Este posibil să vrei să fugi din relație dacă te expui prea mult partenerului. Dezvăluie doar ceea ce îți dorești. Îți este permis să păstrezi părți din tine în privat dacă nu ești pregătit să le împărtășești încă.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, tot ce îți dorești este ca relația ta să devină mai seriosă. Dar uneori ai pretenții prea mari de la persoana iubită, pe care nici măcar tu nu le poți îndeplini. 

Cereți în relația voastră lucruri pe care ați fi dispus să le oferiți dacă vi s-ar cere în schimb. 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, săptămâna aceasta ești dispus să asumi noi responsabilități de dragul partenerului. 

În această perioadă își dorești să îi arăți partenerului cât de mult îl iubești, dar întâi de toate ar fi bine să te asiguri că este adevărat ceea ce crezi că simți. 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, în această săptămână s-ar putea să vrei să explorezi mai mult despre interesele tale amoroase. 

Aceste lucruri s-ar putea să te facă să te simți confuz, deoarece ai nevoie de timp pentru a fi independent. Asigură-te că îți exprimi nevoia de spațiu și nu-l lăsa să creadă că doar te folosești. 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Pești, te poți adapta rapid la noile conexiuni amoroase sau la vechile relații, care parcă acum se reaprinde scânteia. 

Trebuie să te asiguri că cei din jur te înțeleg cu toată complexitatea ta și sentimentele tale sunt demne de toată iubirea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel