Horoscop DRAGOSTE, sâmbătă, 8 ianuarie 2022. O zodie trebuie să își asculte INIMA

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash

Horoscop. Află cum stai cu dragostea astăzi, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Întâlnire? Un admirator secret poate fi în apropiere. O întâlnire predestinată a unui suflet pereche poate avea loc astăzi în mediul tău de lucru. Venus, Soarele și Juno sunt toate centrate în a zecea ta casă a carierei și a reputației sociale, așa că toți ochii sunt ațintiți asupra ta, Berbec. Acesta este un moment excelent pentru a cunoaște oameni la întâlniri de afaceri, evenimente de networking sau la un happy hour după muncă.

 

Taur

Planificare familială? Venus, planeta care te guvernează, este opusă lui Ceres, asteroidul fertilității, iar acest lucru poate face ca concepția să pară inaccesibilă, însă, cu guvernatorul tău retrograd și atât de aproape de Soare, renașterea ei se apropie. Acesta este un moment bun pentru întâlniri cu medicii, concentrându-te pe nutriție, bune practici de sănătate, somn și alte activități care pot crește șansele de concepție spre sfârșitul lunii.

 

Gemeni

Chiar și lucrurile bune trebuie să aibă un sfârșit, iar momentul de a discuta despre ce încheiere este necesar este supus apropierii. Mercur și Saturn sunt conjuncți în sectorul tău al finalurilor și al dușmanilor ascunși. Saturn poate fi un maestru sever care îndepărtează din viața ta lucrurile care nu sunt apreciate sau care nu îți mai sunt de folos, ceea ce se poate manifesta prin persoane care nu îți mai sunt accesibile fără un motiv aparent.

 

Rac

 Flirtul și unele glume pot fi o modalitate amuzantă de a interacționa cu un potențial partener. Discuțiile online sau chiar și un pic de distracție cu un partener pot fi o modalitate amuzantă de a trece timpul până când vine seara întâlnirii. Cu Luna în Berbec care vorbește cu Mercur, s-ar putea să nu te mai gândești la muncă și la chestiuni legale importante, așa că a avea pe cineva care să te îndepărteze de subiectele serioase doar pentru o vreme este o amânare binevenită.

 

Leu

Saturn în sectorul tău de angajament, în conjuncție cu Mercur, planeta contractelor și a conversațiilor, este un mare semnal de alarmă de care trebuie să ții cont în acest weekend. Încearcă să eviți certurile. Și, dacă ați discutat despre despărțire, dar nu sunteți siguri că asta este ceea ce vă doriți, mergeți cu grijă. Ai putea ușor să împingi subiectul până la punctul fără întoarcere în acest weekend. În schimb, echilibrează această energie cu activități care să vă aducă împreună, dacă scopul tău este reconcilierea, sau construirea relației din nou în stare bună.

 

Fecioară

 Cu Venus, planeta iubirii și a frumuseții, retrogradă în sectorul tău de romantism și plăcere, este bine să te întorci la elementele de bază ale ceea ce îți dorești de la partenerul tău de relație. Poate că limbajul tău de dragoste este afecțiunea sau poate că sunt actele de serviciu. Retrogradul este menit să fie o perioadă de reflecție, așa că, dacă nu ți-ai explorat niciodată propriul tip de limbaj,ar fi bine să o faci acum.

 

Balanță

Acasă este spațiul tău de siguranță sau sunt lucruri pe care trebuie să le abordezi pentru a-l face mai bun? Venus în sectorul tău de familie indică o muncă interioară necesară la început de an. Ce zone ale vieții tale de acasă au fost cele mai afectate în timpul pandemiei? Fă din începutul anului 2022 o perioadă de reparații și reconectează-te cu scopul de a-ți readuce relațiile la o stare de sănătate bună.

 

Scorpion

Este un moment bun pentru selfie-uri, pentru a-ți actualiza profilul de întâlniri și pozele din social media, dacă nu ai mai făcut-o de ceva vreme. Atractivitatea ta este ieșită din comun pentru tine, Scorpion, deoarece planeta ta guvernatoare, Marte vorbește cu Venus într-un mod armonios. Acel factor "IT" este al tău pentru a te exprima și ești capabil să atragi atenția asupra ta fără ca măcar să încerci.

 

Săgetător

Sunteți deschis din punct de vedere emoțional, iar universul vă luminează viața amoroasă, deoarece atât Luna, cât și Soarele au o relație dulce cu planeta norocului, Jupiter. Din fericire pentru tine, Săgetătorule, ești guvernat de Jupiter, așa că acest lucru aduce mult control în viața ta amoroasă, dacă decizi că vrei să-l folosești, așa că stabilește-ți o intenție pentru dragoste. Fii clară cu privire la ceea ce îi ceri, nu te mulțumi cu mai puțin.

 

Capricorn

Relațiile și statutul tău în viață se pot schimba rapid astăzi, deoarece Uranus, planeta perturbării, vorbește cu Saturn, conducătorul tău.Acest lucru poate duce la pierderi de bani, cheltuieli inutile sau neplanificate care duc la certuri și dezacorduri. Încearcă să fii precaut în timpul proiectelor și să îți menții vigilența, ascultându-ți intuiția este recomandat.

 

Vărsător

Ceea ce îți dorești și ceea ce ești capabil să faci pot fi două lucruri diferite. O nevoie puternică de maturitate emoțională se simte în această perioadă, în timp ce Saturn vorbește cu Marte. Marte poate reprezenta furia și agresivitatea, iar Saturn structura, Acest lucru poate implica faptul că poți avea un anumit risc de ostilitate atunci când stabilești limite cu ceilalți astăzi, sau să fii înțeles greșit ca fiind "rece" atunci când încerci să fii persoana responsabilă în relație.

 

Pești

Astăzi s-ar putea să fii ușor neclar în ceea ce simți. Cu mai multe planete care vorbesc cu Neptun, stăpânul din semnul tău, presiunea este de a face un angajament față de cineva sau ceva. Acest lucru s-ar putea simți ca un imbold într-o anumită direcție, în care s-ar putea să intri cu cele mai bune intenții, dar nu uita, Pești, să încerci să fii drăguț nu este întotdeauna ceea ce trebuie să faci. Ascultă-ți inima.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel