Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 5 martie. Semnal de ALARMĂ pentru o ZODIE

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ești ușor de impresionat  astăzi, dar Berbec este important să observi și cine este cel care îți face un compliment și pentru ce motiv.Cu Soarele în conjuncție cu Jupiter în casa ta solară a karmei și a dușmanilor ascunși, este înțelept să dai dovadă de puțină prudență cu persoanele pe care nu le cunoști prea bine. S-ar putea să nu vezi anumite semnale de alarmă, cum ar fi love bombing-ul, dar cu timpul, ceea ce este ingenuu va deveni clar ca lumina zilei.

Taur

Este atât de bine să știi când ai întâlnit pe cineva care este de partea ta și care este alături de tine în momentele bune și rele. Soarele în conjuncție cu Jupiter în sectorul tău de prietenie amplifică cine ai putea spune că este în echipa ta în viață.Apreciază-i pe acei indivizi care sunt mereu alături de tine atunci când ai nevoie de ei. Chiar dacă le spui adesea mulțumesc, fii un pic mai intenționat astăzi pentru a-ți arăta aprecierea pentru rolul pe care îl joacă în viața ta.

Gemeni

S-ar putea să găsești dragostea în timp ce ești la serviciu astăzi, deoarece farmecul și personalitatea ta carismatică strălucesc oriunde te duci.Caracterul tău, abilitățile pe care le deții și unicitatea a ceea ce ești sunt clar vizibile pentru cei din jurul tău. S-ar putea să vă simțiți norocos că ați dobândit brusc atâta atenție din partea celorlalți, iar acest lucru v-ar putea duce și la întâlnirea cu iubirea vieții voastre.

Rac

Credința în dragoste poate crește, chiar și după o despărțire dificilă care v-a rănit inima.S-ar putea să te simți în sfârșit pregătit să începi din nou să te întâlnești cu cineva sau, cel puțin, să lași oamenii să știe că te gândești să îți redeschizi inima pentru o nouă iubire, dacă această oportunitate se ivește în mod organic.

Leu

Natura ta dulce și generoasă iese puternic în evidență și s-ar putea chiar să te gândești să dăruiești mai mult ca niciodată unei persoane speciale.Este foarte drăguț din partea ta, Leu, dar ai grijă și mergi încet. Lasă persoana pe care o iubești să câștige un nivel atât de ridicat de încredere. Nu vrei să iubești o persoană bombă sau să dai atât de mult încât să regreți mai târziu.

Fecioară

Chiar dacă nu ești o persoană care iubește lumina reflectoarelor, astăzi s-ar putea să îți dorești ca lumea să vadă cât de mult îți iubești persoana specială. S-ar putea să fii înclinat să postezi mai mult despre relația ta pe rețelele de socializare. Dacă acesta nu este modul tău obișnuit de a face lucrurile, fii conservator. Poate părea drăguț să postezi toate momentele de "Te iubesc' pe profilul tău, dar este mult mai dulce atunci când poți să i-o spui direct persoanei la care ții.

Balanță

Este întotdeauna cel mai bine să lucrezi la tine însuți după o despărțire. S-ar putea să suferi foarte mult și să vrei ca fostul tău iubit să vadă cât de mult te-ai schimbat, dar este vorba despre tine. Nu vrei să te gândești la care va fi reacția lor. Amintește-ți că este vorba despre tine și despre nevoia ta de a te dezvolta, iar acest lucru este ceea ce ai vrut să faci de atâta timp. Așadar, nu-ți face griji în privința lor, ci rămâi cu ochii pe premiu, care ești tu.

Scorpion

Vrei să experimentezi toate bucuriile dragostei și să explorezi romantismul în moduri în care nu ai mai făcut-o până acum. S-ar putea să vă bucurați de puțină distracție și de experiențe ieșite din comun. Poate că le poți programa chiar tu, chiar dacă este vorba doar de un prieten cu care îți place să faci lucruri sau cu partenerul tău de viață care a încetat să mai încerce să facă lucruri noi. Ar putea fi distractiv să încercați să condimentați lucrurile și să vedeți reacția lor.

Săgetător

Dorința de a întemeia o familie poate fi puternică pentru tine în acest moment. S-ar putea să fiți încă ușor nesigur dacă este momentul potrivit sau dacă sunteți pregătit. deci, vorbiți despre asta. Încercați să vedeți unde vă este capul când vine vorba de a deveni părinte. Gândește-te la viața ta de acum și la cum s-ar putea schimba dacă te decizi să încerci să ai un copil sau să adopți un copil.

Capricorn

O conversație importantă vă poate lăsa cu un sentiment de rătăcire în ceea ce privește ceea ce se așteaptă de la dumneavoastră.Poate exista orgoliu sau mândrie care vă întunecă capacitatea de a înțelege intențiile partenerului sau chiar ale dvs. Este posibil să aveți nevoie să faceți un pas înapoi pentru a simți lucrurile și pentru a vă înțelege mai bine propriile gânduri și emoții.

Vărsător

Nu dați mai mult decât primiți atunci când vine vorba de dragoste. S-ar putea să simți că trebuie să-ți dovedești dragostea sau că trebuie să arăți cât de mult îți pasă.Dar, Vărsătorule, trebuie să-ți cunoști propria valoare. Ești demnă de a fi urmărită și nu există niciun motiv să fii prietenă cu un fost care a decis că nu a vrut să fie cu tine, dar apoi vrea să se împace cu tine fără să-și arate sinceritatea inimii.

Pești

Crede în tine, Pești. Ai atât de multe calități uimitoare și ai atât de multe motive să te apreciezi și să te prețuiești.Trebuie să știi ce aduci la masa și de ce ești atracția.Lasă-ți iubirea de sine să meargă până la rădăcina a ceea ce ești și prețuiește-ți timpul, mai ales respectându-ți limitele, potrivit yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel