Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 26 noiembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Cu atât de multe lucruri care se întâmplă la sfârșit de an, este ușor să te gândești că mâine vei putea găsi timp să ieși la o întâlnire sau să faci ceva special cu iubitul tău.Aceste mici întârzieri pot pune o povară pe relația voastră și o pot afecta pe termen lung. Atunci când ești îndrăgostit, fă din jumătatea ta o prioritate și planifică să faci un lucru special în fiecare zi.

Taur

Este timpul să o iei de la capăt, Taur. Nu uiți când ți se întâmplă ceva pentru că ai lăsat garda jos pentru a iubi pe cineva pe deplin. Dar acum că ai învățat tot ce se poate din trecut, ia-ți lecțiile și creează-ți viața pe care vrei să o trăiești acum.

Gemeni

Dragostea se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin. Nu știi niciodată când îl poți găsi pe "alesul". Nu este neobișnuit să întâlnești pe cineva online, folosind o aplicație de dating. Acordă-ți câteva momente în fiecare zi pentru a verifica cine te-a apreciat sau ți-a trimis un bilet. Nu se știe niciodată... s-ar putea să vedeți o persoană cu care vă simțiți bine.

Rac

Nu te poți contrazice cu inima ta. Ea știe ce simte cu adevărat. Nu poți prezice de cine sau când te vei îndrăgosti. Pur și simplu se întâmplă.Poate că nu ai anticipat că această persoană ar putea vreodată să-ți cucerească inima, dar brusc viața ta ia o nouă direcție. Bam, arcul lui Cupidon lovește direct în inima ta și, dintr-o dată, ești îndrăgostit nebunește.

Leu

Romantismul nu mai poate aștepta. Timpul nu așteaptă pe nimeni, iar în fiecare zi în care trece o clipă pe lângă tine, este una pe care nu o vei mai recupera niciodată. Nu vrei să irosești minute prețioase când le poți umple cu o amintire care să te aducă mai aproape de partenerul tău. Vrei să trăiești clipa și să experimentezi tot ce poți când vine vorba de dragoste.

Fecioară

Oamenii îți pot spune ce cred doar pe baza a ceea ce văd, dar nu și pe baza a ceea ce simți tu.Un membru al familiei sau o persoană pe care o respectați ar putea face comentarii despre relația voastră, și nu într-un mod plăcut. Dar depinde de tine să stabilești dacă au dreptul să fie auziți sau luați în serios.

Balanță

Nu presupune lucrurile când vine vorba de dragoste, Balanță. Atunci când iubești pe cineva, este firesc să vrei ca acesta să audă adevărul despre o chestiune. Dar, în multe situații, adevărul poate fi relativ la o experiență. Să fii sincer este o datorie față de tine, așa că fii sensibil la modul în care va fi primit mesajul tău atunci când îl transmiți.

Scorpion

Sunteți aici pentru a vă găsi persoana dumneavoastră, cea care vă face viața să se simtă completă. Căutarea iubirii poate însemna că trebuie să investești și un pic de bani în tine.Este timpul să te ridici la un nivel superior și să faci lucruri care îți sporesc energia și eleganța feminină? S-ar putea să descoperi că un pic mai mult timp acordat ție poate atrage în viața ta persoana pe care ți-o dorești.

Săgetător

Inima ta se poate vindeca și se poate simți nouă într-o zi, Săgetătorule. Este nevoie de timp pentru a trece peste durerea și tristețea de a fi trădat de o persoană pe care o iubești cândva.Nu te poți învinovăți pentru alegerile și acțiunile altora. Da, tu ai ales acea persoană pe care să o iubești, dar alegerile și acțiunile lor sunt produsul propriilor decizii.

Capricorn

Te doare când cineva pe care l-ai iubit cândva nu mai vrea să vorbească cu tine așa cum o făcea înainte.Chiar dacă sperați să vă împăcați într-o zi, spațiul poate fi o parte importantă a procesului de vindecare.Faptul că nu vorbești cu ei pentru o perioadă de timp îi poate ajuta să se gândească la propriile sentimente și să descopere de ce anume are nevoie.

Vărsător

Respect sau iubire? Dragostea este o emoție, dar respectul este ceva ce ar trebui să dureze o viață întreagă.Este atât de ușor să alunecăm într-o stare de familiaritate și să începem să ne tratăm unul pe celălalt ca pe niște prieteni sau chiar ca pe o simplă familie. Cere-ți scuze atunci când spui ceva ce nu ai vrut să spui. Umilința este cu adevărat atrăgătoare!

Pești

Înveți din experiență, iar dragostea este unul dintre cei mai buni profesori.Iubirea îți permite să fii vulnerabil și intim și să simți lucruri în moduri în care nu le-ai mai simțit de mult timp.Partenerul tău devine o oglindă a propriului tău suflet, ceea ce îți permite să vezi ce faci bine și ce poți îmbunătăți pentru a deveni cel  mai bun.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel