Horoscop DRAGOSTE, sâmbătă, 25 decembrie 2021

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Horoscop. Află cum stai cu dragostea în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Așteptările se pot schimba atunci când începeți să puneți lucrurile în perspectivă. S-ar putea să nu mai ai aceleași nevoi pe care le aveai ieri și, din acest motiv, dorințele tale în dragoste se schimbă într-un mod frumos.

 

Taur

O dorință puternică de a face o mare schimbare necesită multă credință și încredere în tine și în puterea miracolelor. Este posibil să nu vezi rezultatul final sau să nu știi cum vor merge lucrurile chiar acum, dar un mic pas în direcția corectă poate fi catalizatorul de care viața ta amoroasă are nevoie.

 

Gemeni

Uneori este mai bine să păstrezi anumite lucruri pentru tine până la momentul potrivit.  Se recomandă prudență în a împărtăși prea mult. Uneori trebuie să ai grijă să nu rănești sentimente de dragul onestității.

 

Rac

Mișcați lucrurile într-o direcție pozitivă în ceea ce privește dragostea, dar chiar și tu poți simți că relația ta nu este acolo unde ți-ai dori să fie. Încearcă să nu te concentrezi pe ceea ce mai este de făcut, ci să vezi și lucrurile bune care s-au întâmplat deja.

 

Leu

Vă aduce pe dumneavoastră și pe celălalt mai aproape în timp ce încercați să lucrați prin limbajul iubirii și să mergeți dincolo de ceea ce se spune. Există atât de multe moduri de a spune te iubesc, dar a ști cum să comunici sensul iubirii este modalitatea supremă de a împărtăși ceea ce simți.

 

Fecioară

Învățați să vă bazați mai mult pe voi înșivă și mai puțin pe ceilalți, chiar dacă știți că ei ar fi acolo pentru voi indiferent de situație. oar că sunt anumite lucruri pe care vă place să le faceți fără ajutor și s-ar putea să fiți mai puțin deschisă la a avea un partener care încearcă să vă protejeze să nu faceți prea multe.

 

Balanță

Nu lăsați ca dezamăgirea legată de ziua respectivă să strice întregul moment. Doar pentru că altcineva s-a străduit să facă sărbătoarea mai puțin frumoasă decât îți dorești să fie, nu înseamnă că îți poate controla reacția. Încă mai aveți controlul asupra a ceea ce va fi ziua.

 

Scorpion

Faptul că ești singur se poate simți ca o suferință în perioada anului în care îți imaginai că vei fi cu un partener care sărbătorește. Cu prietenii ocupați cu familiile lor și tu cu a ta, o parte din tine s-ar putea să te simți încă puțin lipită și să vrei mai mult de la ziua ta. Încheiați seara cu un jurnal despre asta, apoi puneți-vă o dorință pentru anul viitor.

 

Segetător

Ai noroc, Săgetătorule. Ceva uimitor și magic se întâmplă pentru tine în dragoste. Experiența romantică și sentimentul de apartenență nu' îți vor scăpa.
De data aceasta, tu ești cel care va avea parte de o vacanță fericită alături de persoana iubită.

 

Capricorn

Găsește ceva frumos pe care să te concentrezi când vine vorba de dragoste.
Cu atâtea schimbări care se petrec în lumea voastră, manifestarea în exprimarea iubirii a devenit mai bună și mai sofisticată ca niciodată.

 

Vărsător

Trecutul a fost un învățător minunat și vei continua să înveți despre viață, romantism și iubire pe măsură ce continui pe această cale. Deși pot exista unele momente dificile pe care le vei experimenta, înțelegerea iubirii merită întotdeauna costul.

 

Pești

Iubirea este o aventură și s-ar putea să descoperi că inima ta este deschisă și dispusă să primească mai mult decât ai experimentat vreodată. Acest lucru necesită un risc din partea ta, Pești, și chiar dacă uneori fugi de probleme, de data aceasta vei fugi spre ceea ce te sperie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel