Horoscop- DRAGOSTE, sâmbătă, 22 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

În cosmos, Luna și Venus dansează împreună în semnul pământesc al Taurului, invitându-i pe Berbeci să îmbrățișeze latura dulce și senzuală a iubirii. În a doua casă, concentrează-te pe construirea bazei unei relații bazate pe încredere și valori comune. Cu o inimă deschisă, dragostea adevărată își va găsi drumul către Berbec.


Taur

Pe măsură ce Luna și Venus se aliniază în prima ta casă, dragostea și romantismul vor fi în prim-planul minții tale. Inima ta va fi debordantă de bucurie și fericire și vei simți un impuls puternic de a-ți exprima sentimentele față de persoana iubită. Concentrează-te pe construirea unor conexiuni mai profunde și pe crearea unor momente memorabile cu cei pe care îi prețuiești.


Gemeni

În această perioadă, Gemeni, este important să prioritizezi iubirea de sine și creșterea personală în relațiile tale. Cu Luna și Venus în Taur, s-ar putea să te simți atras de aprofundarea conexiunii cu ceilalți, dar nu uita să te concentrezi și pe propriile nevoi și dorințe. Fă-ți timp pentru a-ți face munca interioară și cultivă-ți un sentiment puternic al valorii de sine. Făcând acest lucru, vei putea construi relații mai autentice și mai satisfăcătoare, bazate pe respect și înțelegere reciprocă.


Rac

Este posibil să simțiți un impuls puternic pentru a vă urmări obiectivele și aspirațiile, găsind în același timp o conexiune emoțională profundă cu partenerul dvs. Aveți încredere în instinctele dvs. și comunicați deschis și sincer cu cei dragi. Concentrează-te pe construirea unei baze puternice de respect și înțelegere reciprocă, urmărindu-ți în același timp pasiunile personale și profesionale. Nu uitați să acordați prioritate îngrijirii de sine și să mențineți un echilibru în toate domeniile vieții dumneavoastră.

Leu

Viața ta amoroasă arată destul de bine în acest moment și s-ar putea să te simți puțin introspectiv în legătură cu relațiile din trecut și cu un fost iubit de care îți este dor.Reflecția în perioadele de tristețe este normală și poate aduce la suprafață emoții dificile. Folosește aceste momente pentru a lucra asupra stimei de sine și a fericirii tale. Iubește-te pe tine mai întâi, iar toate celelalte lucruri se vor aranja la locul lor.

Fecioară

Este timpul să te concentrezi asupra sufletului tău pereche - să găsești unul sau să cultivi relația pe care o ai în prezent în viața ta. Conectează-te cu cineva care îți împărtășește credințele și valorile. Ai încredere în intuiția ta și nu-ți fie teamă să-ți asumi riscuri în dragoste. Acesta este momentul tău de a străluci!


Balanță

Pregătește-te pentru niște vibrații de dragoste picante. Programează o seară de întâlnire cu cineva pe care îl iubești. Planifică o întâlnire dulce și romantică la cină acasă, la lumina lumânărilor, sau mergi la un film romantic cu un grup de prieteni apropiați.

Scorpion

Scorpion, pregătește-te pentru romantism. Cu Venus în semisextil cu Marte, ești pasional și gata să aprofundezi intimitatea cu partenerul tău. Îmbrățișează vulnerabilitatea și comunică-ți deschis dorințele. Nu vă rețineți afecțiunea - arătați-vă dragostea în moduri mari pentru a vă lăsa pasiunea să strălucească.

Săgetător

Ești atât de pregătit să iubești și să construiești un cuib de dragoste confortabil cu partenerul tău. Familia este în centrul atenției, așa că petreceți timp de calitate cu cei dragi și creați amintiri frumoase împreună. Deschide-ți inima către noi posibilități și bucură-te de căldura relațiilor tale.

Capricorn

Capricorn, pregătește-te pentru un val de energie romantică. Ia-ți timp pentru a prioritiza dragostea și construiește-ți cuibul de dragoste de vis. Nu vă fie teamă să faceți pași îndrăzneți spre romantismul și intimitatea pe care le doriți. Îmbrățișați bucuria și entuziasmul de a vă îndrăgosti.

Vărsător

Pregătește-te pentru o distracție de familie, Vărsătorule. Cu Venus și Luna în sectorul tău domestic, vrei să te bucuri de mai multă dragoste acasă. Conectați-vă cu cei dragi și creați noi amintiri împreună. Energia ta caldă și hrănitoare îi va aduce pe toți mai aproape și îți va da un sentiment puternic de iubire și adorație.

Pești

Acesta este un moment pentru o comunicare profundă și înțelegere în relațiile tale. Folosiți-vă intuiția pentru a vă exprima emoțiile și pentru a vă conecta cu partenerul dvs. la un nivel sufletesc. Fiți deschis la noi idei și perspective, dar rămâneți, de asemenea, fidel propriilor nevoi și limite. Îmbrățișați vulnerabilitatea și lăsați iubirea să curgă liber.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel