Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 18 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Este timpul să vă treziți dintr-un vis. Iubirea este frumoasă, dar pentru ca ea să dureze, trebuie să faci și tu treabă. Plantează semințe despre care știi că produc rezultatele pe care le dorești într-o relație care durează.

 

Taur
Trebuie să-ți extinzi aria de căutare. Nu vei găsi întotdeauna printre prieteni pe cine cauți. Uneori este un străin care te iubește cel mai mult.

 

Gemeni
Relațiile au nevoie de respect. Respectul începe cu tine. Ține-te la mare respect, chiar dacă altcineva nu o face.

 

Rac
Unele secrete nu ar trebui să fie spuse niciodată. Dacă momentul este nepotrivit, este în regulă. Inima ta se va vindeca și vei găsi pe cineva potrivit pentru tine în viitor. Nu mușca din fructul interzis; rareori funcționează.

 

Leu
Divorțul se mai întâmplă uneori, dar nu trebuie să fie o opțiune întotdeauna. Dacă vreți să rezolvați lucrurile, este posibil, dar este nevoie de doi. Fiți realist atunci când vă evaluați situația.

 

Fecioară
Entuziasmul poate fi înșelător. Energia nervoasă poate însemna că trebuie să mergi mai încet decât îți dorești. Semnalele de alarmă au nevoie de timp pentru a apărea.

 

Balanță
Nu toate relațiile amoroase sunt ușoare. Uneori, dragostea adevărată trebuie să aștepte. Nu fiți nerăbdător. Dacă merită să aștepți, acordă-i timpul de care are nevoie.

 

Scorpion
Crearea unei familii împreună este un subiect bun de discuție. S-ar putea să vă fie teamă de cât de mare poate fi acest angajament, dar dacă dorința este puternică, de ce să nu deschideți ușa pentru a vedea ce se află în spatele ei printr-o conversație deschisă?

 

Săgetător
Întotdeauna este bine să fiți deschiși și sinceri unul cu celălalt, dar realizați că, de multe ori, sinceritatea este la fel de profundă și transparentă precum sunteți amândoi. Surprizele mai pot urma mai târziu, dar lucrați prin asta.

 

Capricorn
O relație la distanță poate fi prea greu de păstrat. Nu știi niciodată dacă sufletul tău pereche este în zona ta până nu cauți. Fii dispus să te întorci în joc și să încerci din nou.

 

Vărsător
Ușor de venit și ușor de plecat. Uneori, ceea ce crezi că este valoros, dar se dovedește a fi greșit, este un semn că trebuie să lucrezi mai mult asupra ta. Cineva poate că ți-a frânt inima, dar întotdeauna există mai mulți pești în mare.

 

Pești
Această zi este despre tine. Înveți să fii curajos în dragoste. Uneori, asta înseamnă să rămâi atunci când vremurile sunt grele. Alteori, dragostea te învață să ai curajul de a pleca.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel