Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 14 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Cody Black
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Cody Black

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Fiți direct. Este nevoie de puțin timp pentru a ști dacă o persoană este sau nu potrivită pentru tine. În loc să le dai de înțeles sau să le spui că ești fantomă, spune-le că preferi să fiți prieteni.

Taur

Probleme de bani. Fiți atenți la modul în care interesele dvs. amoroase își gestionează finanțele. Deși s-ar putea să nu vă afecteze în timpul fazei de întâlnire, o va face dacă veți decide vreodată să vă așezați la casa părintească.

Gemeni

Știi ce îți dorești de la o relație. S-ar putea ca latura ta timidă să te rețină de la a spune unui îndrăgostit ce simți, dar nu-ți ia prea mult timp să-i spui.

Rac

Nu trebuie să vă faceți griji în privința fostului lor. O relație din trecut poate sau nu să-ți influențeze partenerul; ceea ce contează este modul în care reacționezi sau dacă decizi sau nu să rămâi să afli. Poți oricând să dai un ultimatum.

Leu

Prietenii spun tot timpul lucruri pe care nu le gândesc, dar atunci când te rănesc, este important să fii sincer cu privire la modul în care te-au făcut să te simți. Nu este niciodată în regulă să fii răutăcios, chiar dacă este o glumă.

Fecioară

Puteți să vă păstrați viața personală acasă. Este tentant să îți expui viața amoroasă colegilor de serviciu atunci când apare un anumit subiect, dar viața ta personală trebuie să rămână privată pentru autoprotecție.

Balanță

Există cărți uimitoare despre dragoste pe care să le citești pentru a învăța cum să lucrezi la o problemă de relație. Terapia ar putea fi prea scumpă; o carte ar putea fi mai potrivită pentru nevoile tale.

Scorpion

Și cuplurile pot păstra secrete. Nu vreți să vă pierdeți latura misterioasă a dvs. Îți menține partenerul interesat. Lasă-l să continue să încerce să înțeleagă cine ești. Fă-i să muncească pentru dragostea ta.

Săgetător

Atunci când simți pasiune pentru cineva, te duci cu toată inima. Nu te grăbi și bucură-te de acest moment. Nu vreți să vă epuizați la fel de repede cum ați început.

Capricorn

Este plăcut să ai pe cineva care să facă lucruri pentru tine. Poate că vă place să fiți mereu cel care dăruiește, dar oamenilor le place să fie și cei care dăruiesc. Nu o lua ca pe o insultă atunci când cineva încearcă să te ajute.

Vărsător

Pasiunea este importantă, dar la fel sunt și lucrurile de zi cu zi pe care le faci cu partenerul. Nu confundați plictiseala cu lipsa de dragoste. Cunoașterea bine a cuiva face rădăcini adânci într-o relație.

Pești

Este nevoie de o singură persoană pentru a face ca o casă să se simtă ca un loc sigur pentru familie. Dar, este nevoie de o singură persoană pentru a crea incertitudine. Nu poți schimba oamenii; te poți schimba doar pe tine însuți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel