Horoscop- DRAGOSTE, perioada 24- 30 aprilie 2023. Vești bune pentru o ZODIE!

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop săptămânal:  24- 30 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 29 aprilie 

Uneori este nevoie doar de un moment de conștientizare pentru a schimba totul. Având în vedere că Eclipsa de Soare a avut loc în semnul tău zodiacal, s-ar putea să te trezești în sfârșit la realitatea vieții tale și la modul în care relația ta a afectat-o. De multe ori, nu este vorba despre dorința de a părăsi o relație sau o căsnicie, ci de a ști ce trebuie să faci pentru tine. Marte, planeta care te guvernează, în Rac, te ajută să găsești puterea emoțională pentru a face schimbările pe care le cauți. Nu va fi ușor, dar uneori trebuie să te salvezi pe tine însuți pentru a putea fi în sfârșit alături de ceilalți așa cum ți-ai dori să fii.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 24 aprilie 


Lucrurile au fost puțin cam agitate în ultima vreme, nu doar în cosmos, ci și în relația ta. Pe măsură ce ai reflectat intens asupra faptului dacă simți că nevoile tale sunt satisfăcute, ai început să ai și ochii deschiși la iubire într-un mod nou. Nu înseamnă neapărat că trebuie să pui capăt relației tale pentru a realiza acest lucru, dar ai nevoie de un nou început în viața ta.

Săptămâna aceasta, Luna din primul sfert de lună în Leu îți dă un imbold pasional pentru a încerca să aplanezi provocările recente și să găsești o nouă înțelegere în cadrul relației tale. Atâta timp cât amândoi sunteți încă dispuși să creșteți împreună, dragostea voastră are încă un scop.  


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 


Cea mai bună zi de dragoste: Sâmbătă, 29 aprilie 

Aveți nevoie de vești bune. Ai luat decizii în privința vieții tale sentimentale. Ai avut nevoie de o încheiere, iar dragostea ți s-a părut mai mult un vis urât decât o realitate. Oricât de mult ar trebui să te afli în acest moment, asta nu înseamnă că nu există sclipiri de bine pe parcurs.

Săptămâna aceasta, Luna își petrece weekendul în Fecioară, ceea ce te va ajuta să-ți împământezi sentimentele și gândurile care te-au împiedicat să te simți împăcat în ultima vreme. Indiferent de ceea ce mai trebuie rezolvat în cadrul vieții tale, aceasta este o șansă de a te simți mai așezat în inima ta, astfel încât atunci când un moment se va prezenta în cele din urmă, te vei simți încrezător în a ști ce să faci cu el.  


Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Sâmbătă, 29 aprilie  

Uneori, durerea ta este cea care te împiedică să-ți îmbrățișezi relația, mai degrabă decât ceva ce face în mod special partenerul tău. Nu este un secret că emoțiile tale sunt profunde, dar odată rănită, poți crea o întreagă poveste din ceea ce s-a întâmplat, ceea ce îți rănește profund relația.

Săptămâna aceasta, ești ghidat să apelezi la alții pentru sprijin. Chiar dacă nu ești sigur de unde să începi sau chiar dacă simți că poți fi suficient de vulnerabil pentru a împărtăși, există cei din jurul tău care te iubesc și care te pot ajuta să treci prin această perioadă dificilă. Este în regulă să te simți rănit, dar atunci când îți îndepărtezi partenerul, se adaugă răni care trebuie vindecate.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 24 aprilie 

Lucrurile devin destul de interesante în viața ta în ultimele săptămâni, deoarece se pare că sosesc mai multe emoții și oportunități. Pe măsură ce ai învățat mai multe despre ceea ce ai nevoie față de ceea ce îți dorești, începi, de asemenea, să-ți construiești o capacitate mai profundă de conectare emoțională. Semnul tău zodiacal guvernează inima, așa că a o urma pe a ta nu este de obicei niciodată o problemă, însă a da jos acei ziduri frumoase pentru a lăsa pe cineva să intre înăuntru este o altă problemă.


Săptămâna aceasta, este important să recunoști că conexiunea profundă și semnificativă pentru care te simți acum pregătit va fi obținută prin deschiderea ta mai întâi către o altă persoană. Aveți puterea de a crea spațiul pentru tipul de iubire pe care îl căutați.  

 

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 24 aprilie 

Nu poți fi altceva decât tu însuți, iar pentru persoana potrivită, va fi întotdeauna suficient. Ferește-te de acele spații în care simți că trebuie să te schimbi pentru a menține o relație în viață, sau chiar pentru a-ți face partenerul fericit.


Pentru a fi autentic tu însuți și a avea încredere că vei atrage exact persoana de care ai nevoie, trebuie să știi cât merită. Ai nevoie de un parteneriat real, de cineva care să te încurajeze și să te susțină, și nu oricine va fi suficient.

Pe măsură ce Saturn s-a mutat în Pești, ai fost mai serios în ceea ce privește viața ta amoroasă și ai început să îți pui întrebări care să te ajute să descoperi răspunsurile. Ține minte doar că problema care te desparte este întotdeauna dacă ești cu adevărat capabil să fii tu însuți.  

 


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 


Cea mai bună zi de dragoste: Luni, 24 aprilie 

Cu toată munca pe care ai făcut-o asupra ta, ai început să crezi într-o iubire mai sănătoasă. În a putea să îmbrățișezi o relație, să primești dragostea pe care ți-ai dorit-o mereu și să nu te simți tentată să fugi înapoi la ceea ce știi că nu îți face bine.

Săptămâna aceasta, există un nou nivel de transformare care te poate ajuta să îți aprofundezi relația sănătoasă și să te facă să înțelegi ce rol important joacă în viața ta. O relație nesănătoasă se va manifesta în fiecare aspect al vieții tale, pe măsură ce începi să devii mai puțin decât ceea ce ești cu adevărat, dar același lucru este valabil și pentru una sănătoasă, pe măsură ce devii brusc mai mult.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi a dragostei: Luni, 24 aprilie 

Când crezi că meriți bucurie, asta vei atrage. Încă treci prin procesul de a învăța cu adevărat că poți avea ambele; intensitatea emoțională pe care o cauți și fericirea pe care știi acum că o meriți.

O mare parte din acest lucru constă în trasarea acelor limite în jurul vieții tale în ceea ce privește ceea ce permiți și ceea ce vei accepta. Dacă îți dorești o iubire mare, uimitoare și sănătoasă, atunci trebuie să onorezi această dorință a inimii tale și să nu accepți mai puțin.


Limitele, nu doar cu un partener, ci și cu alții, pot fi importante pe măsură ce te îndrepți spre un loc în care îți protejezi bucuria și pacea mai presus de orice altceva. Acest lucru este, de asemenea, ceea ce te va ajuta să atragi mai mult și să continui să te îndrepți spre relația pe care ți-o dorești, de asemenea.  

 

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Luni, 24 aprilie

Să fii serios nu este întotdeauna un lucru pe care îl faci bine. În schimb, se întâmplă adesea ca urmărirea filosofică a adevărului să te facă să raționalizezi sau să respingi acele lucruri care reprezintă de fapt un sens mai mare în viața ta. Când vine vorba de a fi serios în ceea ce privește dragostea și angajamentul, totul se reduce la ceea ce simți că meriți. În caz contrar, sfârșești prin a fi nepăsător față de lucrurile și persoanele pe care le prețuiești cel mai mult.


Acțiunile tale trebuie să se alinieze cu cuvintele tale și viceversa, altfel, sunt prea multe găuri pentru a le număra, iar partenerul tău sfârșește prin a vedea prin tine. Pe măsură ce Saturn în Pești se aliniază cu Soarele în Taur în această săptămână, ai șansa de a coborî cu picioarele pe pământ și de a recunoaște că genul de angajament este, de asemenea, cel care te poate ajuta să te eliberezi.  


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 29 aprilie 


Luna trecută ai avut parte de o călătorie imprevizibilă, deoarece ai oscilat de la a crede că relația ta s-a terminat, la a înțelege cum temerile tale îți pot schimba atât de drastic perspectiva. Lucrurile din viața și relația ta încep să se echilibreze datorită a ceea ce ai fost dispus să aduci.

Marte în Rac continuă să vă impresioneze importanța vulnerabilității emoționale și a conexiunii în cadrul relației voastre. Marte în Rac se unește cu Uranus în Taur, aducând câteva momente de bucurie foarte necesare care te fac să îți amintești de ce acești doi sunt mereu conectați. Cu cât îți lași mai mult partenerul să intre, cu atât mai multă conexiune veți simți amândoi, ceea ce poate întoarce orice relație pe un teren solid.  


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Cea mai bună zi a iubirii: Luni, 24 aprilie 

Pe cât de mult știi că ai depășit recent un obstacol major în viața ta în ceea ce privește vindecarea, pe atât de mult te simți provocat într-un mod nou în ultima vreme. La început, a fost greu să distingi dacă era din cauză că ceva era greșit sau diferit, dar pe măsură ce săptămânile au trecut, acum poți înțelege că este din cauză că totul se simte atât de bine.

Într-o relație sănătoasă și aliniată, lucrurile vor continua să progreseze, aducând noi oportunități de creștere și, deși binele poate fi adesea simțit ca o provocare, este, de asemenea, exact ceea ce îți dorești. Săptămâna aceasta, Luna din primul sfert de lună în Leu are loc luminându-ți inima, oferindu-ți o conexiune mai profundă cu pasiunile tale și ajutându-te să depășești îngrijorarea că nici măcar nu ai de ce să-ți faci griji.  


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 29 aprilie 

Comunicarea este întotdeauna un element extrem de esențial în relații pentru tine. Deși poți fi capabil să smulgi note poetice în orice moment, nu ai nevoie de un partener, dar ai nevoie de o conexiune emoțională profundă. Ai nevoie să te simți specială pentru iubitul tău, să te simți conectată; nu doar în minte sau în corp, ci și în spirit. Acesta este lucrul care face ca genul tău de iubire să fie atât de diferit, pentru că în cadrul relației tale se creează o legătură puternică.

În această săptămână, pe măsură ce Marte în Rac se aliniază cu Uranus în Taur, există câteva momente surprinzătoare care te ajută să te



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel