Horoscop- DRAGOSTE, pentru săptămâna 7 - 13 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop săptămânal: 7 - 13 august,  2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 8 august 2023 

Această perioadă te ajută să-ți amintești că relația pe care o alegi ar trebui să te ducă și la o mai mare împlinire în viață. Dragostea este menită să fie plină de speranță și să facă viața mai bună, dar depinde de tine să iei deciziile și să faci alegerile care se aliniază cu asta. Această energie îți sporește încrederea în tine și te ajută să te realiniezi la bucuria ta, pe măsură ce te simți inspirat să faci mișcări romantice care să o susțină. Nu mai este loc să crezi că fericirea este egoistă sau doar un vis. Ea îți poate schimba cu adevărat întreaga viață, exact ceea ce urmărești acum.  

Meriți o iubire care să te umple. Una care îți face viața nu doar mai ușoară, ci și îți aduce o bucurie în plus. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 8 august 2023 

Poți observa schimbări pozitive în viața ta sentimentală. Casa ta ar trebui să fie atât un refugiu, cât și un loc care să te încurajeze să atingi stelele. Nu este doar un loc unde dormi, ci un loc care te ajută să devii cea mai bună versiune a ta. Pe măsură ce această nouă energie luminoasă începe să pătrundă în viața ta, permite-ți să visezi mai mult. 

Stabilitatea este sigură, dar nu înseamnă întotdeauna că te inspiră. 


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 8 august 2023 

Ultimul sfert de Lună în Taur îți activează sectorul inconștientului, deoarece îți amplifică intuiția și visele. Ultimul sfert de Lună reprezintă o perioadă de mai multă înțelegere, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult. În acest spațiu, ești încurajat să eliberezi îndoielile care amenință fericirea pe care ți-ai creat-o deja. Odată cu sezonul retrograd, poate fi vorba chiar de ofertele tentante ale unor iubiri pierdute de mult timp, dar ai încredere că au fost pierdute cu un motiv și nu lăsa pe nimeni să îți întrerupă actualul capitol romantic.  


Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 8 august 2023 

A fost un an plin de creștere și schimbări și, în timp ce unele sunt încă în curs de deslușire, nu este prea devreme să începi să te pregătești pentru următoarea etapă a vieții tale, din punct de vedere romantic. Atunci când lucrurile nu merg așa cum au fost planificate, nu este pentru că ceva nu este menit pentru tine, ci pentru că universul are planuri mai mari. 

Concentrează-te pe tine însuți și amintește-ți că, indiferent de ce s-a întâmplat în trecut, meriți Soarele, Luna și toate stelele. Pentru că, crezând în acest lucru, vei atrage și pe altcineva care simte la fel.


Leu 
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 8 august 2023 

Ai trecut printr-o creștere extraordinară în acest an, dar o parte din ea te-a făcut să te pui la îndoială. Desigur, nu poți crește dacă nu-ți pui întrebări, dar trebuie să nu mai permiți ca îndoielile sau nesiguranța din trecut să-ți dicteze alegerile romantice pe care le faci în viața ta. Meriți dragostea la care visezi.

Poți construi acea mare iubire, la fel cum poți realiza măreția în orice domeniu al vieții tale. 


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 9 august 2023 

Schimbarea este bună; oricât de mică ar fi. Venus Retrograd în Leu intră în cuadratură cu Uranus în Taur, ajutându-te să schimbi modul în care vezi viața și viitorul tău. Venus în Leu activează teme ale intuiției și subconștientului tău, pe măsură ce creezi spațiu pentru ca noi adevăruri să înflorească. Pe măsură ce faci acest lucru, Uranus în Taur îți activează sectorul norocului și al abundenței, ajutându-te să vezi că viața pe care o cauți s-ar putea să nu fie la un orizont îndepărtat, ci în viața, pe care o trăiești chiar acum. 


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 8 august 2023 

Ultimul sfert de Lună în Taur îți activează sectorul intimității și al transformării, ajutându-te să îmbrățișezi mai mult conexiunea ta romantică și să eliberezi tot ceea ce amenință să te îndepărteze de ea. Ultimul sfert de Lună este un moment în care te poți concentra asupra a ceea ce nu mai ai nevoie în viața ta, pe măsură ce intenția ta devine mai clară. În Taur, însă, este vorba și despre a fi capabil să te bucuri de viață, iar asta include și relația ta romantică. Asigură-te că-i acorzi prioritate partenerului tău în această săptămână și timpului pe care îl petreceți împreună, astfel încât să poți simți valoarea pe care această relație o aduce în viața ta.  


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 8 august 2023 

Luna din ultimul sfert de lună și Uranus se află în Taur, evidențiind schimbările pe care le-ai simțit deja venind în relația ta sentimentală. Ambele reprezintă noi începuturi, lucru care te ajută să te armonizezi cu nevoile tale romantice și cu viziunile tale pentru viitor, permițându-ți să nu mai ai nevoie de nimeni pentru a valida ceea ce știi în mod inerent. Dragostea nu este, prin natura ei, logică, dar ai lucrat pentru a te asigura că viața ta amoroasă poate fi atât stabilă, cât și pasională. Acum este momentul să lași să cadă deoparte ceea ce nu mai este aliniat cu tine, astfel încât să poți îmbrățișa cu adevărat puterea transformatoare a lui Uranus în zona ta romantică.  


Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 9 august 2023 

Venus retrograd în Leu îți evidențiază visele de viitor și acțiunile tale pentru a le transforma în realitate. Aceasta este o perioadă de revizuire, astfel încât poți vedea ce vrei sau ce trebuie să schimbi pentru a trăi mai mult din viața pe care ți-o imaginezi. Nu te lăsa lipsit de putere în această perioadă, pentru că, indiferent de cum par lucrurile, ești la o decizie distanță de o viață diferită. Pe măsură ce Venus Retrograd în Leu intră în cuadratură cu Uranus în Taur, vei primi câteva descărcări divine despre cum poți încorpora creșterea și vindecarea ta în luarea unor decizii mai bune.


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 9 august 2023 

Uranus în Taur evidențiază teme din sectorul tău de bucurie și angajament, la fel cum Venus Retrograd în Leu îți activează zona de intimitate și transformare. Ești în pragul unui nou început în viața ta sentimentală, chiar dacă încă nu vrei să îl vezi. Este acolo. Este produsul întregii tale creșteri și al muncii tale. În acest sens, trebuie să te asiguri că tu crezi că meriți fericirea. 


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 9 august 2023 

Experimentezi îmbunătățiri semnificative la toate aspectele legate de viața ta sentimentală, deoarece Venus Retrograd în Leu îți activează sectorul relațiilor. În același timp, Uranus în Taur atrage atenția asupra căminului și familiei tale. S-ar putea să fi amânat un nivel mai profund de angajament pentru că încă mai aveai temeri legate de frânturi de inimă din trecut. Nu are nimic de-a face cu partenerul tău și totul are de-a face cu încrederea ta în această nouă etapă a vieții tale. Nimic nu mai este la fel ca înainte, așa că nu trebuie să te temi că lucrurile se vor întoarce la fel. 


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 9 august 2023 

Aceasta este o perioadă interesantă pentru tine din punct de vedere romantic, deoarece Marte în Fecioară te inspiră să acționezi și să te concentrezi mai mult pe sectorul tău romantic, întrucât Fecioara guvernează acest domeniu al vieții tale. Ar trebui să fii mai conștient dacă acțiunile tale se aliniază cu ceea ce spui că îți dorești. Poate fi greu să te pui din nou în mișcare, să îți asumi riscuri și chiar să te aperi. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 aug 2023, 15:21 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience