Horoscop DRAGOSTE pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa pixabay

Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Cu atâta energie prezentă, aceasta nu va face decât să alimenteze focul din interior. În timp ce Marte se află în Cap, planeta ta guvernatoare, ajutându-te să pui frână la orice acțiune impulsivă în această săptămână, energia aerului ar putea avea alte idei în minte. Acest lucru s-ar putea să te facă să vrei să te eliberezi, dar să nu poți descrie de ce vrei să te eliberezi. Deși ar putea avea legătură cu o relație veche sau existentă pe care ai depășit-o, ar putea fi vorba și de alte domenii din viața ta care te fac să te simți prins în capcană. Înainte de a lua orice decizie importantă în această săptămână, încearcă să îți acorzi ceva timp pentru a reflecta asupra a ceea ce este cu adevărat în concordanță cu tine și cu viața pe care vrei să o trăiești.  

 

Taur

Pregătește-te pentru schimbări în această săptămână, mai ales când vine vorba de viața ta sentimentală. Cel mai probabil, a existat o legătură veche care încă mai ocupă spațiu în viața ta și în inima ta. Oricât de monogamă ai avea tendința de a fi, uneori este greu să te împaci cu posibilitatea de a merge mai departe când există persoane care vor ocupa mereu un spațiu în inima ta. Săptămâna aceasta, însă, datorită câtorva aspecte diferite ale lui Uranus, planeta schimbării, vei putea simți că treci peste toate aceste blocaje pe care le-ai simțit. Pe măsură ce acest lucru se întâmplă, vei începe să simți un spațiu mai mare și entuziasm pentru noi începuturi și relații în viața ta. Nu ezitați să alergați în direcția a ceea ce vă cheamă cu adevărat inima.

 

Gemeni

Viața s-ar putea mișca mai repede decât în mod normal în această săptămână, deoarece zodia Vărsător, semnul zodiacal de aer, are Luna Nouă anuală. Acest lucru vă va determina să începeți să vă deschideți către noile începuturi care au început deja în viața voastră. Oricât de mulți pași spre noutate au existat, se pare că te-ai ținut pe tine însuți în loc. În parte, acest lucru se datorează faptului că există încă o teamă că lucrurile sunt la fel acum ca atunci, chiar dacă ești cu un partener nou-nouț. Deși acesta este un gând comun, nu-l putem lăsa să guverneze deciziile pe care le luăm acum. În schimb, trebuie să avem încredere în creșterea noastră. Permite-ți să riști în această săptămână, fie că este vorba de a spune adevărul din inima ta sau chiar de a lăsa acest adevăr să îți schimbe viața exterioară, este timpul să te lași mișcat de iubire.

 

Rac

După ce Capricornul ți-a luminat schimbările pe care trebuie să le faci în relațiile tale și dacă acestea sunt de fapt pe baze solide, acum este momentul să începi să mergi efectiv înainte. Vei reveni asupra multor teme din relațiile tale din noiembrie pe parcursul acestei luni, așa că săptămâna aceasta este doar începutul, dar este important să profiți totuși de oportunitatea de a face acest lucru. Oricât de mult ai pune de obicei prioritatea pe a avea un mediu familial liniștit și iubitor, se simte de asemenea că este ceva care s-a schimbat. În loc să tânjești doar după pace, cauți autenticitate în viața ta. De aici vor începe multe dintre schimbările din această săptămână. Mai ales odată ce Mercur devine direct, va fi un moment în care vei începe să te deschizi și să ai unele conversații importante. Amintește-ți doar că haosul este întotdeauna creat de schimbare, dar că aceasta va duce întotdeauna la o fericire mai mare.  

 

Leu

Fiind semnul care guvernează Soarele, ai tendința de a te avânta cu inima înainte în ceea ce te cheamă. Săptămâna aceasta însă, cu Soarele în Vărsător și cu portalul energetic care se deschide, s-ar putea să cauți modalități mai mari de a fi independent în relațiile tale. Acest lucru nu înseamnă neapărat că te vei despărți, dar înseamnă că va trebui să te asiguri că îți trăiești viața pentru tine, la fel de mult ca și pentru persoana pe care o iubești. Gestionarea timpului tău s-ar putea schimba, permițându-ți să poți oferi energie domeniilor și persoanelor din viața ta care contează pentru tine, în loc să te concentrezi doar pe pasiunea și exuberanța relației tale. În cele din urmă, acest lucru va duce la o mai mare stabilitate în relația voastră, așa că nu vă faceți griji dacă există câteva dureri de creștere, acestea vor trece.  

 

Fecioară

Este posibil ca săptămâna aceasta totul să pară peste tot, inițial. Acest lucru se datorează faptului că apare un nou mod de a fi care vă va cere să schimbați ceea ce creează acel sentiment de stabilitate în viața voastră. În timp ce ești un semn zodiacal de pământ și îți place să ai lucrurile ancorate în pământ, ai, de asemenea, o capacitate intensă de a te vindeca și de a fi flexibil atunci când vine vorba de a te adapta la schimbare. Salvează-te de dureri de cap sau de nevoia de a controla realizând că imaginea pe care o ai în cap despre cum credeai că va decurge această săptămână nu se va întâmpla. În cele din urmă, ceea ce se va întâmpla va eclipsa orice ți-ai fi putut imagina, dar numai atunci când vei realiza că ceea ce creează adevărata stabilitate se găsește în interiorul tău și nu în exterior. Acest lucru îți va permite să treci prin schimbări cu abilitatea de a transforma orice aspect al vieții tale amoroase în ceva care este mult mai bun decât orice vis.  

 

Balanță

Săptămâna aceasta, simțul echilibrului se va schimba. Uneori, în ceea ce privește dragostea, trebuie să ne dăm seama că trebuie să lăsăm alte lucruri să fie în dezechilibru pentru a ne simți echilibrați în dragoste. Aceasta este săptămâna în care acest lucru se va întâmpla în viața ta. Cu Luna Nouă în Vărsător care te împinge să te extinzi în moduri noi și să îți asumi riscuri în ceea ce privește relația ta, s-ar putea să trebuiască să lași alte domenii din viața ta să se schimbe din centrul atenției tale.
Nu trebuie să fie întotdeauna permanent, dar în alte situații, ar putea fi așa. Ai încredere că ceea ce simți că ai nevoie pentru a te simți cel mai satisfăcut de relația ta este calea pe care ar trebui să o urmezi. Evitați să încercați să vă prefaceți că nu se întâmplă nimic sau că puteți continua așa cum ați făcut-o până acum. Acest lucru, în cele din urmă, nu va duce decât la mai multe probleme mai târziu. În schimb, aruncă-te în ceea ce te cheamă și ai încredere că totul în viața ta se va rezolva așa cum trebuie să se întâmple.  

 

Scorpion

Ați început un nou capitol în viața voastră, datorită Nodurilor Lunii care s-au schimbat recent în Taur/Scorpion. Acest lucru îți luminează simțul de sine și relațiile tale. Săptămâna care urmează va aduce mai multă vindecare, mai ales în preajma Lunii Noi și a portalului energetic care se deschide pe 2-2. Schimbarea de perspectivă și de sentimente poate părea șocantă uneori, dar asta doar pentru că toată munca pe care ați făcut-o se așează în sfârșit la locul ei. Asigură-te că nu te agăți de vechile moduri de gândire sau chiar de sentimente doar pentru că așa a fost întotdeauna. Acum că s-au schimbat atât de multe în interiorul tău, este imposibil ca ele să continue la fel în afara ta. Schimbarea este întotdeauna înfricoșătoare, dar aici este vorba de a fi cu adevărat deschis pentru ceea ce urmează, ceea ce înseamnă să renunți la tipare sau cicluri care au făcut parte din rănile tale, dar care nu mai sunt necesare în vindecarea ta.  

 

Segetător

A venit timpul să lași în urmă ceea ce ai fost. De fapt, nici măcar nu este vorba de asta, ci de persoana despre care ți s-a spus că ești cea pe care o credeai adevărată până când toate experiențele, și dragostea din viața ta te-au făcut să vezi în sfârșit clar. Aceasta va fi o săptămână de schimbare și de mișcare în moduri mari. Dacă te gândești să pui capăt unei relații serioase sau chiar căsătoriei, aceasta este săptămâna în care să o faci. Luna Nouă în Vărsător te va împinge înainte și te va ajuta să iei deciziile pe care știi că ți-e scris să le iei. Deși probabil că nu ai simțit că ai avut spațiu pentru a te ocupa de aspectul romantic al vieții tale, deoarece cariera te-a ținut ocupat, timpul în care puteai să amâni acest lucru s-a terminat. Este o cu totul altă viață care te cheamă, una care reprezintă o iubire care îți va schimba viața. Permite-ți să faci pașii în această săptămână pentru a o aduce în creație, până la urmă, este ceea ce ți se cuvine.  

 

Capricorn

Pe măsură ce treci prin această săptămână, se va pune foarte mult accent pe modul în care relația din viața ta ajută la promovarea sau susținerea sentimentului tău de sine. Din fericire, ambele planete care s-au mișcat prin semnul tău zodiacal, Venus și Mercur, vor fi directe în această săptămână, ceea ce înseamnă că orice revizuire sau pauză în cadrul vieții tale amoroase ar trebui să se ridice. Pentru că ambele se întâmplă la câteva zile una de cealaltă, s-ar putea simți ca o explozie de energie care merge înainte. Aproape ca și cum frâna de mână a fost ridicată brusc în zona romantică a vieții tale. În acest moment, va trebui să ai încredere că ai învățat tot ceea ce ți-a fost menit să înveți în timpul fazei liniștite care se încheie și că ești pregătit pentru tot ceea ce se va întâmpla în continuare. Acest lucru poate include să vorbești mai mult despre nevoile tale sau să împărtășești cu partenerul tău ceea ce simți cu adevărat. S-ar putea să existe unele clarificări ale unor situații din trecut care trebuie să aibă loc mai întâi, dar acest lucru ar trebui să se întâmple la începutul săptămânii, permițând o mulțime de timp pentru creștere.  

 

Vărsător

Aceasta este o săptămână importantă pentru tine, cu Luna Nouă în semnul tău zodiacal. În timp ce ai fost ocupat să te întrebi când se va ridica brusc greutatea energiei Capricornului, ți se va părea că au venit noi începuturi și s-ar putea să te chinui să ții puțin pasul. În ceea ce privește relația ta principală, săptămâna care urmează pare a fi un moment excelent pentru a purta conversații și a face planuri pentru a merge mai departe. Mai ales în ceea ce privește modul în care să vă faceți timp unul pentru celălalt cu programele voastre și alte obligații de viață. Va exista o mai mare înțelegere pentru viețile și nevoile proprii ale fiecăruia. Există, de asemenea, o energie în această săptămână de a fi cu adevărat capabili să mergeți înainte pe o cale unică care este numai a voastră în ceea ce privește dragostea. Poate fi vorba despre faptul că tu și partenerul tău să ajungeți la un acord cu privire la ceea ce înseamnă să aveți o relație angajată sau chiar să împărțiți spațiul din casele voastre. Nu uitați, acest următor capitol al vieții voastre se referă la crearea a ceea ce funcționează pentru voi, așa că nu există un mod greșit de a face acest lucru.  

 

Pești

Având în vedere că atât Jupiter, cât și Neptun trec prin semnul tău zodiacal și prin astrologie, săptămâna aceasta se anunță a fi una în care vei simți că revii la viață.  Acum însă, pe măsură ce începe această nouă lună și săptămână, va fi mai degrabă ca și cum ai ieși în sfârșit la suprafață. Așteptați-vă la conversații noi și interesante în preajma momentului în care Mercur este direct și a energiei de deschidere . În timp ce viața se simțea probabil închisă și lipsită de pasiune și romantism în ultima vreme, săptămâna aceasta revine. Viața se va simți mai ușoară și dacă ceva s-a simțit greu sau confuz în ultima vreme, se va ridica și asta. Este posibil să apară unele conversații și schimbări importante și în relațiile tale. În timp ce acestea pot fi inconfortabile, ele vor duce la un nou nivel mai mare al iubirii și intimității tale, așa că asigură-te că le vei întâmpina cu capul sus. Adevărul nu este niciodată ceva de care să te temi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel