Horoscop DRAGOSTE pentru săptămâna 23 - 29 mai 2022. O zodie va avea parte de momente speciale în doi

Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Sufletele singure trebuie să se deschidă și să își anunțe iubitul despre sentimentele lor dacă caută o relație. Ai grijă doar la ce spui, să nu devii înfiorător.

Taur

Energia ta calmă este ideală și îți va fi mai ușor să ieși cu oameni noi, nu sta acasă. Circulă, socializează și distrează-te, deoarece îți va ajuta viața amoroasă într-un mod pe care îl vei înțelege mai târziu.

Gemeni

Răsfață-ți partenerul, scrie-i mici bilețele de dragoste. Profitați la maximum de această săptămână care urmează. Trimiteți-le un cadou și flori, dacă doriți. Puteți, de asemenea, să vă chemați iubitul la cină sau la prânz și să fiți chiar dumneavoastră bucătarul.

Rac

Nu mai fiți atât de negativist și numărați-vă binecuvântările. Alăturați-vă diferitelor activități, participați la evenimente și fiți pozitivi. Veți atrage persoana potrivită atunci când sunteți în starea de spirit potrivită și nu există energie negativă în jurul dumneavoastră.

Leu

Totul va fi plăcut, iar tu și partenerul tău veți avea parte de distracție în această săptămână. Este posibil să apară unele discuții emoționale despre viitor sau despre trecut, care s-ar putea dovedi benefice pentru tine. Lasă-ți mintea să fie liberă.

Fecioară

Trebuie să vă relaxați și să vă permiteți să faceți greșeli. Nu poți fi acel iubit sau companion fără cusur. Dacă te prețuiești pe tine însuți, abia atunci te va prețui și partenerul tău, iar toate acestea se întâmplă la nivel emoțional.

Balanță

Faceți planuri pentru seri speciale împreună. Aveți nevoie de intimitate pentru a aduce sau a readuce acel factor X în relația voastră. De asemenea, nu uitați că nu există reguli...

Scorpion

Planificați o excursie cu persoana iubită. Dacă sunteți interesat din punct de vedere sentimental de un prieten, încercați să formați un grup care dorește să meargă într-o excursie pe dealuri sau oriunde este vreme bună. Această perioadă va fi benefică pentru ca dragostea voastră să înflorească.

Segetător

Relația voastră este întortocheată și are nevoie de multă muncă. Trebuie să faci un pas înapoi și să vezi cum poți să unești punctele și să rezolvi această neplăcere dintre voi doi.

Capricorn

Nepoliticozitatea și comportamentul tău ciudat pot fi greu de înțeles pentru partenerul tău, așa că este timpul să fii transparent și să îi spui ce se întâmplă. Explică-ți acțiunile și îndreaptă lucrurile, construiește acea armonie.

Vărsător

Există multe obstacole, dar trebuie să înoți spre dragostea ta. S-ar putea să nu vă placă procesul, dar merită.

Pești

Știi că te iubește, că este interesată de tine, dar poți vedea că persoana nu o spune cu voce tare și se exprimă rar. Calmează-te, se va întâmpla, ai răbdare și vei vedea că se va întâmpla

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 mai 2022, 13:44 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience