Horoscop- DRAGOSTE, pentru săptămâna 21-27 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop săptămânal: 21-27 august,  2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 27 august 2023 

Săptămâna 21 - 27 august 2023 îți va oferi momentul de claritate pe care îl căutai. Singura problemă va fi să încetinești ritmul pentru a te asigura că acționezi exact la momentul potrivit. Acest lucru se datorează faptului că Marte, planeta care te guvernează, trece în Balanță, care îți guvernează sectorul romantic. Atunci când ai o planetă a acțiunii și pasiunii în acest domeniu al vieții tale, te concentrezi pe a face lucrurile să se întâmple. Singura întârziere este că, având în vedere actualul sezon retrograd, mai ales că Venus în Leu evidențiază teme legate de bucurie și angajament, s-ar putea să fie nevoie să te ocupi de câteva chestiuni înainte de a simți că îți poți urma inima.

Doar să știi că va veni timpul și, uneori, cunoașterea în sfârșit a adevărului te inspiră să înveți să ai răbdare, ceea ce se va dovedi că merită.

Taur 
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 23 august 2023 

Semnul Fecioarei îți activează sectorul angajamentului și al bucuriei, dar cu Mercur retrograd care începe aici, te cheamă, de asemenea, să încetinești mai mult și să reflectezi asupra a ceea ce ai nevoie în viața ta. Soarele în Fecioară ar putea începe în forță, deoarece te simți atras să te concentrezi pe planuri sau pe ce nouă fază romantică interesantă vrei să începi. Cu toate acestea, pe măsură ce Mercur își începe retrogradarea, te vei simți mai introvertit, deoarece simți că există ceva important care s-ar putea să îți lipsească.


Ai încredere că ești ghidat să acționezi în funcție de calendarul divin și asigură-te că vezi adevărul care te înconjoară. Nu este vorba doar despre ceea ce știi că este corect în interiorul tău, ci și de a fi capabil să o sortezi pe cea a celorlalți, astfel încât să te simți intens în a înțelege direcția inimii tale într-adevăr va duce la fericire.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 24 august 2023 


Săgetătorul este semnul tău opus și, cum Luna din primul sfert de lună are loc aici, te vei simți inspirat să reflectezi asupra a ceea ce nu mai trebuie să porți din trecutul tău. Acest lucru va lumina sectorul tău romantic în sincronizare perfectă cu Venus și Mercur retrograd, deoarece ești chemat să te gândești la rănile sau la durerile de inimă pe care încă le mai păstrezi din trecut. Oricât de mult ai nevoie să treci prin tot ceea ce ai, nu înseamnă că trebuie să continui să te agăți de ele. În schimb, iubește-te suficient de mult pentru a renunța la ea.

În timp ce probabil că vei reflecta în continuare asupra istoriei tale romantice pe parcursul acestei săptămâni, ajungi la apogeul călătoriei tale, unde te vei simți mai încrezător și mai puternic pentru a putea face un pas înainte într-un loc de putere interioară. Nimeni nu-ți poate fura ceea ce este menit să fie al tău, dar de multe ori trebuie să înveți că ești demn de asta.

Rac 
(21 iunie - 22 iulie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 27 august 2023 

Marte în Balanță îți activează sectorul casei, al vindecării și al familiei, oferindu-ți o doză de ambiție și curaj în abordarea lucrurilor din această parte a vieții tale. Deloc surprinzător, este ceva prin care te-ai mișcat tot anul, deoarece noua fază recentă a lui Pluton în Vărsător, înainte de a se muta înapoi în Capricorn ca parte a retrogradării sale, a inspirat tot felul de schimbări romantice. Oricât de mult ți-ai fi dorit ca lucrurile să fie diferite, în sfârșit accepți adevărul care a fost întotdeauna în inima ta. 

Profită de acest moment pentru a aduce o vindecare mai incredibilă a oricăror separări sau provocări, deoarece ești încurajat să vezi că, chiar dacă un capitol romantic s-a încheiat, altul ar putea începe. Marte în Balanță te poate ajuta să fii mai agreabil și capabil să faci și tu compromisuri. Asigură-te că nu renunți la ceva ce îți dorești cu adevărat, iar acest lucru te poate ajuta să faci tot ceea ce trebuie făcut cu dragoste pură.

Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 24 august 2023 

Cu cât te concentrezi mai mult pe fericirea ta, cu atât mai mult va crește. În săptămâna 21 - 27 august 2023, pe măsură ce Luna din primul sfert de lună în Săgetător îți pune în lumină sectorul bucuriei și al angajamentului, ți se reamintește că trebuie mai întâi să onorezi această dorință în interiorul tău. Cu toate acestea, Lunile din primul sfert de lună te ajută să vezi ce trebuie să ajustezi sau să eliberezi pentru a-ți manifesta intenția. În Săgetător, ea inspiră un optimism mai mare și claritatea că trebuie să te angajezi în fericirea ta înainte de a alege un partener care poate contribui semnificativ.  

Când în sfârșit te cunoști pe tine însuți, cunoști și dragostea. Încetinind sub Luna primului sfert de lună în Săgetător, puteți să vă reangajați în ceea ce privește demnitatea bucuriei voastre. Viața nu ar trebui să fie numai muncă și fără joacă, totuși nu toată joaca îți va aduce fericire, lucru pe care l-ai învățat recent. Îmbrățișează ceea ce te face să te simți bine, ceea ce adaugă la viața ta, și privește-l ca pe semnul divin care este.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 24 august 2023 

Luna din primul sfert de lună în Săgetător va aduce o energie mai ușoară în sectorul tău de casă, familie și vindecare, pe măsură ce va răsări în săptămâna 21 - 27 august 2023. Lucrurile s-au schimbat pozitiv pentru tine tot anul, pe măsură ce îți dai seama că trăiești ceea ce doar ai visat cândva. Singurul lucru care îți poate fura această fericire este să îți păstrezi privirea fixată pe ceea ce ar putea să o facă și mai perfectă. Concentrează-te pe micile momente de bucurie și exprimă-ți recunoștința față de tine și față de partenerul tău pentru ceea ce ai creat deja.  


În timp ce sunt mai multe schimbări în magazin, concentrându-vă pe ceea ce vă este recunoscător, veți fi în locul în care veți continua să atrageți mai mult. Această lunare te inspiră, de asemenea, să eliberezi orice viziuni sau idealuri, mai ales dacă sunt de natură perfecționistă, care nu mai aduc beneficii vieții tale. Concentrează-te pe imaginea de ansamblu și bucură-te de cât de departe ai ajuns.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 24 august 2023 

Te poți concentra mai bine pe conversațiile importante din cadrul relației tale în această săptămână, deoarece Luna din primul sfert în Săgetător îți activează sectorul de comunicare, ajutându-te să te deschizi și să devii mai vulnerabil cu partenerul tău. Trebuie să se ajungă la un acord în care amândoi să lăsați trecutul să fie, trăgând acea linie proverbială în nisip și permițându-vă bucuria unui nou început proaspăt împreună cu celălalt. Uneori este necesar să vorbiți, chiar și despre ceea ce este urât sau întunecat, pentru a putea păși împreună în lumină.  


Această lunare vă va ajuta să exprimați speranță și optimism în tot ceea ce spuneți, chiar dacă împărtășirea este o provocare. Va exista o scânteie de luminozitate care te va înconjura, pe măsură ce îți dai seama că trebuie să o discuți deja, în loc să continui doar să trăiești în limbo. Atunci când poți onora adevărul a ceea ce s-a întâmplat, de multe ori descoperi că este exact ceea ce este necesar pentru a vă elibera în sfârșit pe amândoi.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 27 august 2023 


Călătoria ta romantică te poartă într-o căutare a unei înțelegeri mai profunde, deoarece Marte în Balanță îți evidențiază sectorul viselor, al intuiției și al subconștientului tău sacru. Nu numai că vei fi mai în ton cu sinele tău superior în această perioadă, dar mintea ta se va simți mai deschisă la conectarea punctelor din trecutul tău, ajutându-te să îți îmbunătățești înțelegerea evenimentelor recente. Deși s-ar putea să nu doriți să deschideți această cutie a Pandorei, se poate spune cu siguranță că ceea ce se află înăuntru vă va aduce numai beneficii în viața voastră romantică.  

Marte este o planetă care poartă nu doar pasiune, ci și determinare față de orice își propune. Pentru tine, asta înseamnă să faci o scufundare profundă în interiorul tău, deoarece ți se cere să reflectezi mai profund asupra viselor tale, a intuiției și a momentelor bruște de conștientizare care izvorăsc din subconștientul tău. Ține un jurnal lângă patul tău pentru aceste momente și conștientizează că ceea ce descoperi acum va face diferența mai târziu.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Duminică, 27 august 2023 

Ai nevoie de mai mult de la romantism în acest moment decât de întâlniri distractive și intimitate. Îți dorești un partener de viață alături de care să poți crește, cineva care să te inspire să îți stabilești obiective și să atingi stelele. Pe măsură ce Marte intră în Balanță pe 27 august, această energie va fi intensificată, pe măsură ce te concentrezi mai mult pe ceea ce îți dorești cu adevărat pentru viață și ești mai conștient dacă partenerul tău actual adaugă cu adevărat îți îndeplinește toate nevoile. Venus retrograd în Leu a adus multe schimbări și oportunități în viața ta, deoarece ți-ai dorit să îți întinzi aripile și să zbori, însă acum este momentul să te asiguri că direcția în care ai pornit este cea pe care vrei să o continui. Asigură-te că îți onorezi visele și dorințele de parteneriat pe măsură ce acestea ies la iveală, pentru că va fi esențial să le poți păstra pe măsură ce mergi mai departe. Încercarea de a ignora ceva acum va duce doar la regrete mai târziu.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 23 august 2023 

Sezonul Fecioarei te inspiră să îți extinzi viața sentimentală, pe măsură ce îți asumi riscuri și te străduiești să îți dezvolți simțul abundenței. Fie că îți mărești cu adevărat familia în această perioadă, fie că îți extinzi punctele de vedere asupra iubirii, cel mai crucial lucru pe care îl poți face este să îți permiți să te schimbi odată cu sezonul. Poți fi cunoscut pentru faptul că rămâi pe o singură cale, chiar dacă aceasta a fost deja stabilită. Aceasta nu te va conduce acolo unde îți dorești cu adevărat să fii. Cu toate acestea, acum, când universul îți atârnă pe tavă, tot ce ți-ai dorit vreodată pe un platou de argint, este esențial să te extinzi, astfel încât să îl poți primi pe deplin.  


În timp ce sezonul Fecioarei în sine îți oferă întotdeauna noi oportunități și șanse, este posibil ca acesta să te facă să reflectezi asupra lucrurilor din trecut, mai ales că Mercur retrograd te inspiră să încetinești înainte de a merge cu totul înainte. Atunci când atragi o nouă conștientizare din trecut, înveți, de asemenea, în cele din urmă ceea ce ai nevoie pentru ca viitorul să fie mult diferit.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 23 august 2023 


În timp ce Venus retrograd în Leu îți aduce tot felul de reflecții și lecții romantice, deoarece guvernează acest sector al vieții tale, Soarele și Mercur retrograd în Fecioară vor fi o transformare inspirată în conexiunea ta intimă. Atunci când reflectezi asupra intimității din relația ta, este vorba de mult mai mult decât de cea fizică. Intimitatea este emoțională, spirituală, mentală și domestică, pe măsură ce împarți mai mult din viața ta cu celălalt. O parte din această fază Venus a fost despre vindecarea ta într-o anumită măsură. Îți permiți să mergi înainte în cele din urmă și temeinic, ceea ce înseamnă că creezi o nouă profunzime a intimității în relația ta.  

Nu există niciun motiv să te grăbești și chiar dacă ești chemat să creezi un nivel mai profund de angajament cu partenerul tău, amintește-ți că nu trebuie să arate ca relația altcuiva. Uneori încerci să rămâi atât de independent pur și simplu pentru că vrei ceva diferit. Totuși, poți avea independență și împreună, limitată doar de imaginația și dorința ta de a o crea.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 23 august 2023 

S-ar putea să fii nerăbdător să începi un nou capitol romantic în viața ta, deoarece sezonul Fecioarei activează acest sector. Cu toate acestea, există câteva lucruri de care trebuie să te ocupi mai întâi. Soarele și Mercur retrograd în Fecioară îți vor lumina relațiile, atrăgându-te să te concentrezi asupra alegerilor tale, a acțiunilor tale și dacă acestea s-au aliniat cu adevărat cu sufletul tău. Nu este niciodată prea târziu să te răzgândești și, deși trebuie să te ferești de foștii din trecut care se întorc în această perioadă, uneori este vorba despre cel care a scăpat - nu pentru că nu a fost potrivit, ci pentru că nu a fost momentul potrivit.  

Păstrează-ți mintea și inima deschise, rămânând în același timp ancorată în creșterea și limitele tale recente, deoarece vei ști în mod inerent dacă cineva face parte din vindecarea ta sau doar te va menține în rana ta. Pe măsură ce reflectați și îmbrățișați fiecare moment, chiar dacă nu există o întoarcere a unei iubiri din trecut, luați lecțiile care ies la suprafață ca pe dovada de care aveți nevoie că sunteți la locul potrivit pentru a crea un tip de iubire cu totul nou. Și asta se întâmplă pentru că ești deja un tu nou-nouț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel