Horoscop- DRAGOSTE, pentru luna septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop lunar, septembrie  2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 


Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 23 septembrie 2023 

Concentrează-te pe inima ta în septembrie 2023. Pe măsură ce te reconectezi cu această parte din tine și cu vrednicia ta pentru fericire, deciziile vor deveni mai evidente și ușor de luat. Vei căuta bucuria în această parte a vieții tale în loc să îți spui lucrurile așa cum trebuie să fie. Atunci când accepți ceea ce meritați cu adevărat, intri și în spațiul pentru a atrage acest lucru.  

Odată ce Soarele se va muta în armonioasa Balanță pe 23 septembrie, te vei simți mai pregătit să îmbrățișezi noul capitol romantic care se află la ușa ta. 


Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 15 septembrie 2023 

Vei fi ajutat să dezvoltați o legătură mai profundă și o apreciere mai mare pentru relația ta intimă. Ceres aduce un devotament concentrat, iar în sectorul tău romantic, acest lucru poate reprezenta suflete pereche sau parteneri divini. Permite-ți să faci lucrurile diferit, asumă-ți riscuri și lasă-te să vezi ce se întâmplă, pentru că în acele momente universul poate lucra în sfârșit în favoarea ta.


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 14 septembrie 2023 

Există un sentiment intens de acasă în jurul tău în acest moment, deoarece Mercur, în semnul de pământ al Fecioarei, te ajută să ai conversații despre vindecare și viitor. Fie că este vorba de o schimbare de reședință sau de statutul de relație, lasă-ți timp să iei cea mai bună decizie pentru tine. O parte din procesul tău chiar acum este să abordezi lucrurile într-un mod care să rupă orice fel de tipare. Pe măsură ce faci acest lucru, vei începe, de asemenea, să vezi că lucrurile se aliniază așa cum ai visat întotdeauna.


Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 23 septembrie 2023 

Va trebui să echilibrezi mai multe părți ale vieții tale în septembrie 2023, pe măsură ce cariera ta ia avânt și ești chemat să te concentrezi mai intens asupra casei și familiei. S-ar putea simți ca și cum acesta este un test din partea universului pentru a vedea cât de mult ai crescut, și asta doar pentru că următorul nivel de viață pe care îl cauți este chiar după colț. În loc să alegi între cei pe care îi iubești și visele tale, permite-ți să vezi cum ambele pot fi adevărate.


Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 15 septembrie 2023 

Asteroidul Ceres intră în Scorpion pe 15 septembrie, evidențiind o dorință profundă pentru o legătură solidă cu casa și familia ta. Fie că este vorba de relația ta sau de locul în care te întorci la sfârșitul fiecărei zile, vei avea nevoie de acest lucru pentru a te simți bine. Ca și cum casa ta este cu adevărat locul tău sacru în lume.


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Vineri, 29 septembrie 2023 

Când vine vorba de transformare, nu întotdeauna acele momente de provocări sau haos sunt cele care o definesc, ci pur și simplu revelația că lucrurile nu mai sunt așa cum erau. Îmbrățișează-ți realizările și privește cum s-au schimbat lucrurile. Oricât de mult ai putea folosi perfecționismul ca mecanism de adaptare, nu faci decât să-ți întrerupi fericirea, pe care o meriți din plin.


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 29 septembrie 2023 

Luna Plină în Berbec îți activează sectorul romantic pe măsură ce atingi apogeul unei călătorii pe care ai parcurs-o tot anul. Ai făcut multă muncă de sine pentru a te elibera de trecut și pentru a te apăra mai bine pe tine și nevoile tale. Acum, însă, este momentul să intri cu totul în acest proces. Lucrurile vor fi confuze în viața ta doar dacă le permiți. Dacă vrei claritate, știi și tu exact ce întrebări să pui și ce să aduci în discuție.


Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi a dragostei: Luni, 4 septembrie 2023 

Jupiter este planeta expansiunii și a abundenței. Taurul îți activează sectorul romantic, ajutându-te să aduci creștere și împlinire în problemele inimii. Pe 4 septembrie, Jupiter își începe retrogradarea în Taur, încurajându-te să reflectezi dacă drumul tău este cel care te va duce acolo unde îți dorești să ajungi. Trebuie să vă acorzi atenție asupra ceea ce reprezintă dragostea și relațiile.


Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 29 septembrie 2023 

A fost o provocare, deoarece a trebuit să treci prin niște lecții importante în ultima vreme și ai descoperit părți din viața ta care nu se mai aliniază cu căderea ta. Atunci când treci printr-o perioadă de renaștere, este greu de văzut când sau unde se va întâmpla acea extraordinară și mare cotitură, dar trebuie să ai încredere că se va întâmpla. Sunt atât de multe la orizont pentru tine în acest moment. 


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 29 septembrie 2023 

Luna Plină în Berbec îți activează zona casei și a familiei, aducând câteva momente puternice de creație. Energia Berbecului este curajoasă și duce înainte cu determinare, așa că cel mai bine este să te gândești la modul în care poți încorpora această energie în propria ta viață acum. Pe măsură ce o vei face, vei putea să te simți mai proactiv în schimbările pe care ai vrut să le faci și vei simți confirmarea că ai ieșit în sfârșit din ciclul în care te-ai aflat.


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi a dragostei: Duminică, 3 septembrie 2023 

Venus direct în Leu îți evidențiază sectorul romantic și te ajută să scapi de o parte din presiunea din iulie. Pentru tine, se concentrează pe temele romantice din viața ta și pe cât de mult îți permiți să-ți urmezi inima. Orice schimbare nouă poate fi discutată la nesfârșit, dar, în cele din urmă, doar tu știi ce te face să te simți bine și în ce direcție te conduce inima ta. 


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 14 septembrie 2023 

Întotdeauna există frumusețe, chiar și în haos sau schimbare. Luna Nouă în Fecioară evidențiază sectorul tău romantic și ajută la un nou început în viața ta romantică. Cu Mercur Direct în acest semn de pământ, conversațiile vor juca probabil un rol important în acest capitol. Concentrează-te pe ceea ce ai învățat și pe ceea ce îți dorești pentru viața ta. Oricât de mult ai fi simțit că lucrurile nu au mers conform planului, există și posibilitatea ca ele să fi mers, chiar dacă acest lucru a fost diferit de ceea ce ți-ai dorit la un moment dat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 sep 2023, 13:20 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience