Horoscop DRAGOSTE - Noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop dragoste - noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Sâmbătă, 19 noiembrie

Mijlocul acestei luni ar trebui să se dovedească a fi benefic pentru tine și pentru partenerul tău, deoarece Mercur și Venus se unesc în Scorpion. Mercur este planeta comunicării, în timp ce Venus se ocupă de dragoste și relații.
Întâlnirea în Scorpion aduce în discuție accentul pe intimitate și conexiune. Fie că este vorba de restabilirea unei conexiuni vechi sau de pregătirea pentru una nouă, aceasta este o perioadă incredibil de pasională.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Miercuri, 16 noiembrie

Venus, planeta iubirii, traversează în terenul înflăcărat al Săgetătorului aprinzând intimitatea și conexiunea pentru tine. Această parte a vieții tale guvernează, de asemenea, transformarea, așa că s-ar putea ca și relația ta să se schimbe în bine în această perioadă, ceea ce va aduce un nivel mai ridicat de intimitate în cadrul conexiunii tale.
Luna noiembrie se referă în mare măsură la posibilitatea de a explora profunzimile unei relații, astfel încât să puteți transcende cu adevărat într-o iubire mai înaltă.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Miercuri, 16 noiembrie

Săgetătorul îți guvernează relațiile romantice, pe măsură ce Venus se intersectează cu acest semn zodiacal, aici se va concentra atenția ta în luna care urmează. Energia Săgetătorului te ajută să extinzi ceea ce credeai până acum că este normal sau că este cel mai bun lucru pe care îl poate fi dragostea. Îți deschide gândirea pentru a include și mai multe dinamici de relații uimitoare și îți va permite să îți asumi riscuri pentru a putea evolua în dragoste.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Marți, 1 noiembrie

Ca multe altele, această lună lovește în mare parte în intimitatea și conexiunea care este esențială în orice relație. În timpul Lunii din Primul Pătrar în Vărsător, acest subiect este adus în discuție pentru ca tu să îți poți da seama cum să treci dincolo de ceea ce simți ca un obstacol sau o limitare.
Primul pătrat al lunii te ajută să rămâi la ceea ce știi că este adevărat și real, în Vărsător, aduce în discuție toate aspectele legate de intimitate și de conexiunea pe care o simți cu partenerul tău. Este momentul să nu renunți la ceva ce știi că este menit pentru tine.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Duminică, 20 noiembrie

Vesta este asteroidul care îți guvernează simțul focului și scânteile pe care le ai pentru viață și pentru relația ta. În Pești, activează intimitatea și conexiunea pentru tine printr-o natură transcendentă și mistică.
Vei primi mai multe descărcări intuitive în această lună, precum și vei putea simți o conexiune mai spirituală cu tine și cu relația ta. Ai încredere în tine mai presus de orice în această lună.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Duminică, 20 noiembrie

În timp ce majoritatea vor explora teme legate de intimitate în această lună, pentru tine va fi vorba despre relația ta romantică. Vesta, asteroidul care îți guvernează propriul adevăr interior, va înota în apele mistice ale Peștilor astăzi, oferindu-ți șansa de a-ți simți drumul prin dragoste. Peștii reprezintă echilibrul propriei tale naturi înnăscute, oferindu-ți oportunitatea de a lăsa logica deoparte și de a asculta, măcar o dată, ceea ce simți.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Marți, 8 noiembrie

Marea noutate din această lună este Eclipsa de Lună Plină din Taur, care va trimite unde de șoc în partea din viața ta care guvernează toate formele de intimitate. Eclipsele lunare aduc schimbări în ceea ce privește modul în care te simți în legătură cu ceva, ceea ce înseamnă că este posibil să se fi petrecut o procesare internă cu privire la semnificația și importanța tuturor aspectelor legate de intimitate.
Aceasta se referă nu doar la intimitatea fizică, ci și la cea emoțională, mentală și chiar spirituală care există în cadrul unor relații de înaltă funcționalitate.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Marți, 8 noiembrie

Viața s-a transformat în moduri neașteptate de la eclipsa de Soare de Lună Nouă în Scorpion de acum câteva săptămâni. Acum, pe măsură ce noiembrie sosește cu Eclipsa Lunară de Lună Plină în Taur, la fel și artificiile. Energia Scorpionului îți guvernează simțul de sine, în timp ce energia Taurului îți guvernează relația romantică.
Eclipsa Lunară de Lună Plină în Taur aduce schimbări sau evoluții neașteptate în relația ta. Este vorba despre a aduce laolaltă atât pasiunea, cât și stabilitatea, fără a mai fi nevoită să alegi vreodată între cele două.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Marți, 22 noiembrie

În octombrie, Marte în Gemeni a intrat în cuadratură cu Neptun în Pești, subliniind temele relației tale romantice și a căminului. Acest lucru creează un punct de criză cu privire la care vei putea lua o decizie cu greutate, astfel încât să poți aduce împreună aceste două părți ale vieții tale. Vor exista schimbări atât în ceea ce privește locul pe care îl numești casă, cât și, probabil, chiar și cu cine te angajezi sub această energie. Acest tranzit nu se va mai repeta până în martie 2023, așa că este important să profiți de această oportunitate și să ai încredere în capacitatea de a aduce împreună toate aspectele vieții tale.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Miercuri, 30 noiembrie

Sfârșitul lunii devine deosebit de important pentru tine, deoarece Pallas din Rac devine retrograd. Racul este semnul care îți guvernează relațiile romantice, în timp ce Pallas în acest semn de apă te ajută să îți sporești inteligența emoțională Luna trecută a început o schimbare prin care ai încorporat mai mult din sinele tău sentimental în deciziile pe care le iei, în special în relația romantică, mai degrabă decât acea logică pragmatică pentru care ești cunoscut. Această lună te ajută să vezi cum faptul că nu ai făcut acest lucru ți-a afectat partenerul sau viața sentimentală și îți permite să faci mai bine.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Miercuri, 16 noiembrie

Ultimul sfert de Lună în astrologie reprezintă o perioadă de dedicare și responsabilitate reînnoită. Întrucât are loc în Leu, semnul zodiacal care îți guvernează viața romantică, aduce această energie în relația ta.
Ultimul sfert de Lună în Leu te va ajuta să fii capabil să te reangajezi în relația ta, să îți aprofundezi legătura și, de asemenea, îți va permite să te asiguri că nu lași nimic să stea în calea iubirii tale.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi pentru dragoste în această lună: Marți, 22 noiembrie

Te afli într-o fază de schimbări care se apropie în viața ta de familie și de casă, datorită faptului că Marte este poziționat în această parte a vieții tale până la începutul anului viitor. Marte în Gemeni aduce nu doar schimbări, ci și determinarea de a crea ceea ce îți dorești cu adevărat. Pe măsură ce se află în cuadratură cu Neptun în Pești, vei fi întrebat ce anume îți dorești cu adevărat. Acest lucru este pentru a vă asigura că nu sunteți doar de acord cu ceea ce este mai ușor sau mai confortabil sau chiar cu ceea ce dorește partenerul dvs. Trebuie să vă asigurați că tot ceea ce creați este ceea cu ce sunteți cu adevărat aliniați, deoarece va face toată diferența.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel