Horoscop DRAGOSTE- noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop dragoste, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa pixabay

Horoscop. Noiembrie 2021 este luna iubirii. Iată care sunt cele mai importante mișcări astrologice și la ce trebuie să se aștepte fiecare zodie. 

Berbec

Dragostea va bate la ușa ta în această lună. Dar, în același timp, nu veți avea chef să vă ocupați de oricine vă aduce o propunere. Vei fi ocupat cu munca ta ca să te preocupe orice altceva.

 

Taur

Pe parcursul lunii noiembrie s-ar putea să nu te simți prea înclinat să iei vreo decizie în ceea ce privește viața ta amoroasă. În cea mai mare parte ați fi confuz și chiar leneș să faceți ceva.

 

Gemeni

Veți cheltui foarte mult pentru partenerul dvs. în această lună. Veți face multe eforturi pentru partenerul dvs. pe care acesta le va observa. Legătura dintre este foarte strânsă.

 

Rac

Luna aceasta ai putea intra într-o nouă relație cu o persoană pe care o urmărești de ceva vreme. Dar, trebuie să planifici totul bine dacă vrei ca relația să funcționeze pe termen lung.

 

Leu

Există șanse mari ca lucrurile referitoare la viața ta amoroasă să nu se întoarcă așa cum vrei tu. Este posibil ca cealaltă persoană să nu mai vorbească cu tine și asta din cauza unui motiv stupid.

 

Fecioară

În această lună va exista puțină tristețe în viața ta sentimentală. De-a lungul lunii veți fi ocupat să lucrați din greu pentru a rectifica lucrurile. Chiar și cealaltă persoană ar regreta evenimentele din trecut.

 

Balanță

În această lună, veți încerca tot ce este posibil pentru a obține controlul asupra partenerului dvs. Drept urmare, veți fi extrem de manipulator și secretos pe tot parcursul pentru a obține ceea ce vă doriți.

 

Scorpion

Luna aceasta te vei regăsi sărbătorind momente fericite alături de partenerul tău. Nu veți fi singurul care își va face planuri. Chiar și partenerul tău ar avea atât de multe lucruri în rezervă pentru a face din această lună una fericită.

 

Segetător

În luna noiembrie viața ta amoroasă s-ar afla într-o mică încurcătură. Probleme din trecut ar reveni la suprafață, ceea ce ar putea distruge relația pașnică de care te bucuri cu partenerul tău. Asigură-te că nu te lași păcălit în sectorul relațional în această lună.

 

Capricon

În această lună s-ar putea să te simți ezitant în a merge mai departe în relația ta sau să faci următorul pas cu o anumită persoană. Această ezitare s-ar datora în mare parte comportamentului neregulat al partenerului sau al persoanei de care ești interesat. S-ar putea să te retragi. 

 

Vărsător

Există șanse să faceți o nedreptate față de partenerul dvs., ceea ce ar putea distruge relația. Trebuie să vă asigurați că vă controlați comportamentul și că nu acționați în mod nepotrivit.

 

Pești

Luna noiembrie îți va aduce noroc, deoarece totul se va întoarce în favoarea ta în ceea ce privește viața amoroasă. Atât tu, cât și partenerul tău veți lua inițiativa de a vă apropia unul de celălalt. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 noi 2021, 09:32 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience