Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 9 februarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE. Photo by Nathan Dumlao on Unsplash
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE. Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec


Dacă visul tău este să ai o relație stabilă cu cineva, acum este momentul potrivit. O schimbare bruscă care perturbă finanțele ar putea pune presiune asupra ta pentru a face un salt de credință și a începe un proiect împreună cu partenerul tău, chiar dacă amândoi nu sunteți siguri ce să faceți sau cum să ajungeți la destinația finală.


Taur


Este timpul să te întorci la punctul de plecare și să redescoperi cine ești și cine nu ți-a plăcut să fii atunci când ai fost cu un partener care a trebuit să te schimbe pentru a-i satisface dorințele sau nevoile. Drumul spre autocunoaștere poate fi anevoios, mai ales dacă ești obișnuită să faci compromisuri de dragul păcii din dragoste.

 

Gemeni


Dacă ați experimentat recent o despărțire de o relație pe termen lung, este posibil să existe destul de multe legături pe care trebuie să le tăiați și pe care ați uitat că erau acolo.

Schimbați parolele pe care este posibil să le fi împărtășit cu cealaltă persoană. Dacă nu ați actualizat încuietorile de la uși sau nu ați eliminat permisiunile de la anumite conturi partajate pe care nu le mai folosește, acum este momentul să o faceți.


Rac


Soarta ar putea da o mână de ajutor astăzi, deoarece un prieten ar putea deveni persoana care te prezintă iubirii vieții tale. Este întotdeauna plăcut când întâlnești interese romantice prin intermediul cuiva pe care îl cunoști deja. Șansele sunt mai mari ca interesele și cercurile lor sociale să fie deja similare cu ale tale, iar partea cea mai bună este că pot spune cu bucurie că au avut un rol în destinul tău!


Leu


După cum spune proverbul, trebuie să-i înveți pe alții cum să te trateze, și s-ar putea să nu-ți placă să-ți pui garda sus la începutul etapei de întâlnire, dar dacă o persoană depășește limitele sau dă semne timpurii de lipsă de respect, cea mai bună persoană care își poate demonstra nemulțumirea în legătură cu acest lucru ești tu.

 

Fecioară


Dragostea nu trebuie să fie întotdeauna tradițional romantică pentru a-ți face inima să leșine, de fapt, uneori este frumos să te bucuri de lucruri care sunt spontane, neașteptate și aventuroase. Astăzi, fii creativ și surprinde-ți partenerul făcând ceva și prinde-l cu garda jos. Faceți o amintire care va dura o viață întreagă și gândiți în afara cutiei.

 

Balanță


Rareori există o dragoste mai mare decât cea împărtășită între familie, iar uneori prietenii tăi pot fi o familie extinsă pe care te poți sprijini în momente de nevoie. S-ar putea să ai un prieten care te scapă de o criză financiară sau cineva care cunoaște persoana potrivită pentru a-ți oferi ajutor acolo unde ai cea mai mare nevoie.

 

Scorpion


Un cuvânt poate întoarce o întreagă situație între tine și partenerul tău. Dacă trebuie să negociezi termenii unui divorț sau să ai o discuție despre modul în care tu și partenerul tău semnificativ trebuie să lucrați împreună pentru a îmbunătăți o situație, astăzi este o zi bună pentru a spune ce gândești și pentru a fi auzit. De asemenea, vei dori să fii cel mai bun ascultător. 


Săgetător


Revizuiește-ți rutina zilnică, deoarece s-ar putea să pierzi bani din cauza neglijenței sau a faptului că nu realizezi cât de mult cheltuiești în timp ce te distrezi cu partenerul tău. Dacă în ultima vreme ați mâncat mai des în oraș sau ați luat frecvent produse de primă necesitate în timp ce ieșiți împreună în deplasare, ia în considerare schimbarea rutinei pentru ca evenimentele voastre să fie ceva mai rentabile.


Capricorn


Este frumos să te gândești mereu la cealaltă persoană, dar din când în când trebuie să afirmi ceea ce funcționează și pentru tine. Când vine vorba despre ce te face fericit, în ce îți găsești bucuria și cum ți-ar plăcea să petreceți timp de calitate împreună, jumătatea ta semnificativă nu va ști decât dacă îți împărtășești gândurile sau dacă iei inițiativa și planifici o ieșire pentru amândoi.

 

Vărsător


Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să ai o relație sau să eviți să repeți greșelile pe care le-au făcut părinții sau bunicii tăi, ar fi bine să îți verifici propriile acțiuni în această săptămână. Ai putea proiecta anumite convingeri în viața ta amoroasă actuală, iar acest lucru poate împiedica apropierea pe care ai sperat să o cultivi fără să-ți dai seama.


Pești


Este un lucru să te confesezi prietenilor despre relația ta actuală, dar îți asumi un risc atunci când îți deschizi chestiunile intime la judecata persoanelor care nu sunt implicate. S-ar putea simți că ai nevoie de cineva cu care să vorbești, iar prietenii sunt opțiunea cea mai puțin costisitoare, dar dacă scopul tău este să fii ascultată fără să arzi podurile dintre ceilalți, ar fi mai bine să găsești pe cineva care îți poate păstra încrederea, cum ar fi un terapeut sau un antrenor de viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel