Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 8 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
Iubirea este în interior. Pentru a iubi pe cineva, trebuie să te vindeci și de trecut și să înveți să te iubești pe tine însuți.


Astăzi încearcă să îți rezervi ceva timp pentru a explora cum să îți îmbunătățești capacitatea de a-i iubi pe ceilalți din interior.

 

Taur
Petrece timp cu un prieten astăzi. Este ceva atât de prețios în a iubi un prieten platonic și sănătos.


Nu trebuie să experimentezi nimic romantic sau să depășești vreo limită; dragostea voastră pură unul pentru celălalt este bucuros de magnetică - ce mod înălțător de a vă realimenta spiritul.

 

Gemeni
Este bine să studiezi relațiile și modul în care acestea funcționează. Astăzi propuneți-vă să învățați un lucru nou despre romantism pe care nu îl știați până acum.


Urmăriți videoclipuri, citiți articole și puneți o mulțime de întrebări despre ce simte partenerul vostru atunci când îi arătați cât de mult vă pasă.

 

Rac
Dragostea poate fi înfricoșătoare, dar cu o atitudine optimistă, te poți simți pregătit să încerci lucruri noi chiar dacă te sperie.


Nu-ți fie atât de frică să pierzi la capitolul dragoste, astfel încât să eviți șansa de a fi fericit.

 

Leu
Puțină încredere în sine poate fi atrăgătoare și seducătoare pentru o altă persoană.


Trebuie să fii tu însuți, Leu, ceea ce înseamnă să lași pe cineva să știe că iubești cine ești și că nu îți este teamă să îți arăți sinele vulnerabil și autentic.

 

Fecioară
Iubirea are nevoie de timp pentru a crește, iar asta schimbă totul atunci când ești deschis să explorezi adâncimile romantismului cu cineva.


Astăzi, ia în considerare să-ți lași inima să se deschidă pentru motivele corecte și dă-i permisiunea unei persoane să te cunoască din interior.

 

Balanță
Despărțirile sunt grele, așa că folosiți ziua de astăzi pentru a vă îngriji și a vă vindeca. Nu te concentra pe ceea ce face fostul tău iubit; dedică-ți timp și atenție ție însuți. Vei începe să te simți mai puternic în curând. Acordă-ți timp.

 

Scorpion
Ai răbdare. Este posibil ca oamenii să nu arate încă latura lor romantică, deoarece vor să vă cunoască mai bine.

S-ar putea să fii surprins când vor începe să dezvăluie cât de mult le pasă și cum va fi viața cu ei. Romantismul are nevoie de timp pentru a înflori.

 

Săgetător
Dragostea este o experiență de învățare uriașă. Atunci când sunteți cu o persoană nouă, dobândiți înțelepciune și cunoștințe despre cine sunteți. De asemenea, iubitul  ajunge să vadă reflecția lui atunci când se oglindește în viață alături de tine.

 

Capricorn
Cere și vei primi. Dacă te chinui să găsești "alesul", întreabă-te ce îți dorești.

S-ar putea să nu știi cu siguranță, iar acest lucru poate complica procesul. De unde vei ști dacă ai găsit dragostea adevărată dacă nu-ți faci niciodată timp să definești ce înseamnă ea pentru tine?

 

Vărsător
Sunteți gata să vă extindeți familia? Astăzi, pot apărea conversații în jurul copiilor, căsătoriei și creării unui cămin împreună.

Nu te teme să aduci subiectul în discuție dacă ți-a stat pe suflet să vorbești despre asta.

 

Pești
Acum că Saturn se află în semnul tău zodiacal, Pești, o binecuvântare uimitoare în dragoste vine spre tine.

Saturn în semnul tău te ajută să-ți vezi viața amoroasă așa cum este și ce sacrificii trebuie să faci pentru a-i iubi pe ceilalți așa cum îți dorești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel