Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 5 aprilie. O zodie trebuie să renunțe la compromisuri

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Anastasia Sklyar
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Anastasia Sklyar

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Deschide-ți inima pentru a te ruga pentru prietenii care nu mai fac parte din viața ta. Nu uiți niciodată impactul pe care o persoană l-a avut asupra ta, iar pentru a le ura binele, o poți face oricând aducându-i în fața universului, cerând protecție și binecuvântări pentru a merge pe drumul lor.

Taur

Dragostea necesită mult curaj. Grija pentru cineva poate crea un aer de nesiguranță uneori, dar fii suficient de puternic pentru a face față momentelor dificile. Chiar și aurul trebuie să treacă printr-un foc de rafinare pentru a deveni puternic și ceva ce prețuiești.

Gemeni

Alege credința. A fi într-o relație necesită o parte de angajament și o parte de credință unul în celălalt. Atunci când te simți lipsit de credință, cere-i universului să îți ofere sprijinul de care ai nevoie.

Rac

Nu faceți compromisuri când vine vorba de dragoste și de relația voastră. Fii tu însuți autentic. Spune adevărul despre sentimentele tale și permite-i partenerului tău să exploreze soluții pe măsură ce lucrați împreună.

Leu

Despărțirea de cineva poate fi o decizie înțeleaptă. Totul este relativ la situația ta. Fă ceea ce simți că este cel mai bine și ceea ce are nevoie inima ta. Este posibil ca cealaltă persoană să își dorească să o lași să plece, pentru ca amândoi să fiți liberi.

Fecioară

Luați-vă un moment pentru a înțelege situația. Relațiile pot fi confuze uneori. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite. Puneți întrebări și vedeți ce se întâmplă din perspectiva partenerului dumneavoastră.

Balanță

Poți fi un lider în dragoste. Trebuie să faceți primul pas în abordarea unei probleme. Știți cum să iubiți necondiționat pe cineva chiar și atunci când nu sunteți de acord. Astăzi, este posibil să dai un model despre modul corect de a gestiona o ceartă și despre cum să iubești pe cineva prin provocările vieții.

Scorpion

Ceasul tău biologic ticăie. Sunteți pregătit să deveniți părinte în viitorul apropiat. Aveți o mulțime de lucruri de făcut pentru a vă pregăti și a vă pregăti. Acum este momentul potrivit pentru a vă planifica viitorul.

Săgetător

Aveți parte de o abundență de binecuvântări în dragoste. Ai primit un dar al generozității, așa că atunci când ești un darnic, universul îți răspunde la fel. Îți dă înapoi mai mult decât îți poți imagina.

Capricorn

Dragostea este aproape întotdeauna răspunsul corect. Sunt puține probleme pe care dragostea nu le poate rezolva. S-ar putea să nu te simți iubitor în acest moment, dar acțiunile tale pot spune cuvinte de bunătate, iar emoția poate urma.

Vărsător

Atunci când ești singur, un animal de companie poate fi un lucru minunat de avut. Îți poți iubi prietenul blănos necondiționat; poate fi alături de tine atunci când ai nevoie, fără să îți ceară mai mult decât simți că poți oferi.

Pești

Poate că nu vreți să fiți căsătoriți, dar traiul împreună vă poate părea potrivit. S-ar putea să preferați să testați apele unui angajament solid înainte de a vă arunca în el. După ce ai fost rănit în trecut, vrei să eviți să te pui într-o situație vulnerabilă. Partenerul tău va învăța să înțeleagă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel