Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 31 august. INSTABILITATE pentru o zodie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Când vine vorba de iubire, adori spontaneitatea, dar ceva în legătură cu predictibilitatea pare să-ți atragă atenția astăzi.Un pic din amândouă este punctul tău preferat, când vine vorba de dragoste și de modul în care te exprimi într-o relație.

Taur

Întrebarea "De ce ești încă singur?" din partea unor părinți sau bunici bine intenționați poate fi frecția care te deranjează cel mai mult astăzi. Este posibil să înțelegi de ce te întreabă oamenii, dar te poate face să te simți și tu ușor nerespectată. Astăzi, s-ar putea să dorești să eviți cu totul subiectul statutului tău de relație, ceea ce poate însemna să trimiți o persoană dragă pe căsuța vocală pentru a discuta în altă zi.

Gemeni

Astăzi, este posibil să vrei să eviți să insiști prea mult pe un subiect și să încerci să convingi pe cineva să se deschidă față de tine înainte de a se simți pregătit. În schimb, a fi doar o ureche care ascultă și a da timp unei relații să crească este cea mai bună alegere.

Rac

Un cadou tardiv de ziua de naștere sau o ocazie ratată de a te bucura de o persoană dragă pot fi încă în mintea ta astăzi.Ia în considerare să-ți arăți aprecierea și dragostea cu un cadou făcut în casă sau făcându-vă planuri pentru weekend împreună, făcând ceva ce amândoi ați căutat.

Leu

Instabilitatea într-o relație te poate face să te simți nesigur în privința viitorului, Leu, dar relațiile cresc și se dezvoltă cu timpul. O schimbare necesară în relația ta poate fi un semn de maturitate care aduce prospețime în viața ta amoroasă.

Fecioară

Să renunți la ceea ce percepi ca fiind o relație pierdută nu este niciodată ușor, Fecioară. Poate dura ceva timp pentru a-ți reveni de la ideea a ceea ce ai fi putut avea. Cu toate acestea, poți descoperi că inima ta a fost scutită de o durere inutilă pentru că o persoană a decis să iasă din viața ta.

Balanță

O prietenie neașteptată poate fi un dar de dragoste de care nu știai că ai nevoie. Iubirea unui nou prieten te poate schimba, deoarece înveți atât de multe din perspectiva lor unică și îți oferă atât de multă speranță și vindecare.

Scorpion

Un iubit te pune pe un piedestal, Scorpionule. O parte din personalitatea ta este ținută aproape de inima lor ca o comoară specială. Prețuiește aceste momente, pentru că te ajută să te apropii și să îți întărești legătura de iubire în atât de multe moduri uimitoare.

Săgetător

Săgetător, vezi prin acțiunile cuiva și, în ciuda dorinței acestuia de a ascunde ceea ce simte față de tine, îți dai seama. S-ar putea ca amândoi să vă îndrăgostiți și aceasta să devină mai puternică pe zi ce trece cu fiecare zi în care petreceți timp împreună.

Capricorn

Cineva îți ascunde o pasiune secretă și nu este pregătit să-ți dezvăluie ce simte.
Este posibil să dea semne ale interesului lor crescând în mesaje și pe rețelele de socializare. S-ar putea să te simți ca și cum ai juca un joc de-a șoarecele și pisica, dar inima lor nu se poate ascunde prea mult timp.

Vărsător

Înveți să îi iubești pe ceilalți așa cum înveți să te iubești și pe tine însuți. Poate fi greu să simți că iubirea de sine este soluția de bază pentru tristețea inimii tale; totuși, vindecarea de care ai nevoie vine din interior. Când te vei simți mai puternic în legătură cu rănile pe care le-ai trăit în dragoste, vei fi într-o poziție mult mai bună pentru a te dărui fără condiții.

Pești

Iubirea poate fi găsită în micile detalii. Astăzi, totul se rezumă la ceea ce se face și nu la ceea ce se spune. Atunci când vorbele și acțiunile unei persoane nu se potrivesc, te simți dezamăgit, dar este, de asemenea, o modalitate minunată de a ști cu cine ești și de ce s-ar putea să nu vrei să mai investești prea mult din timpul tău în viitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel